E esra_29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 49 66 38 36 4 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi rosseyy #21 Sabah saat 4 tu ic kanama gecrdigini dusumemedim malesef o zamnlar daha kucuktum hicte evde hayvan beslemisligim yoktu sonra arastrdim ama vicdan azbi cektigimden kurtarabilirmiydik acaba diye kurtarilamazmis 8. Kattan dusmustu
Sabah saat 4 tu ic kanama gecrdigini dusumemedim malesef o zamnlar daha kucuktum hicte evde hayvan beslemisligim yoktu sonra arastrdim ama vicdan azbi cektigimden kurtarabilirmiydik acaba diye kurtarilamazmis 8. Kattan dusmustu
S sirinsh Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2020 1.051 4.356 53 4 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi rosseyy #22 esra_29 .!.: Gelisme caginda az kitap okumussun sanirim anlasilabilecegini dusunerek aciklama yapmamistim yapsaymisim keske . soylemek istedigim suydu sokaga alismis canliyi evde tutamazsin evde buyumusude isteyerekte sokaga salsan gitmez.Acikladim bak anladinmi simdi Genişletmek için tıkla... 10 aylıkken eve aldığım bir kedim var şu an ayaklarimin üstünde yatıyor başka yorum yok ! Kendini başka yerde avut .
esra_29 .!.: Gelisme caginda az kitap okumussun sanirim anlasilabilecegini dusunerek aciklama yapmamistim yapsaymisim keske . soylemek istedigim suydu sokaga alismis canliyi evde tutamazsin evde buyumusude isteyerekte sokaga salsan gitmez.Acikladim bak anladinmi simdi Genişletmek için tıkla... 10 aylıkken eve aldığım bir kedim var şu an ayaklarimin üstünde yatıyor başka yorum yok ! Kendini başka yerde avut .
Aybush Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 9.310 16.213 198 35 4 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi rosseyy #23 Tedavi ettirip tekrardan doğal hayatına bırakabilirsiniz. Sizi evinizden alıp kapalı Baska bir eve koysalar ne yapardınız? Onun evi sokaklar malesef.
Tedavi ettirip tekrardan doğal hayatına bırakabilirsiniz. Sizi evinizden alıp kapalı Baska bir eve koysalar ne yapardınız? Onun evi sokaklar malesef.
E esra_29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 49 66 38 36 4 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi rosseyy #24 sirinsh .!.: 10 aylıkken eve aldığım bir kedim var şu an ayaklarimin üstünde yatıyor başka yorum yok ! Kendini başka yerde avut . Genişletmek için tıkla... senin amacin ne anlamadimda sokak kedisi havan var ama dalasmiycam seninle Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2020
sirinsh .!.: 10 aylıkken eve aldığım bir kedim var şu an ayaklarimin üstünde yatıyor başka yorum yok ! Kendini başka yerde avut . Genişletmek için tıkla... senin amacin ne anlamadimda sokak kedisi havan var ama dalasmiycam seninle