- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Görsen tüyleri karışmış keçe olmuş gözleri kanamış aç bi deri bi kemikAyyy minnos. Terriere benziyor. Maltese i bilemedim.
Merhaba.
Maltese terrier gibi geldi bana.
Apartman ve ev için en uygun ırktır. Tuvalet eğitimini çok kolay alır.
Yaşı vb. daha ileri bilgiyi size veteriner verir
Ne kadar güzel kalplisiniz. İşiniz rast gitsin. Keşke ben de köpek alabilsem ama malesef.
Görsen tüyleri karışmış keçe olmuş gözleri kanamış aç bi deri bi kemik
Tüy dökmüyormuş galiba bnm için süper olacak o da çok mutludur eminim yazk ormanda tek başına kalmış aylarcaSokaga birakmayin sakin. Ne guzel sansliymis ki size denk gelmis. Maltese e simdi baktim, maltese e de benziyor.
umarım ona çok iyi bir sahip olursunuz... belliki sahibi tarafından terk edilmiş. ne kadar mutsuzdur su an. ne olur sizde kendinize alıştırıp yeniden onu bırakmayın. bu sefer kesin kahrından ölür.. sizi bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum...
Biraz yedi sadece şimdilik daha iki saat oldu bulalıBu cinsler çok duygusal olurlar sahibi sokağa attıysa üzüntüsünden birşey yemez intihar eder yemesi nasıl rahmetli ölen köpeğine biraz benziyor
benim köpek onu sevmeden yemeğini yemezdi bu kadar duygusaldı bu yaz arife günü arabanın altında kaldı ve 15 dakikada kollarımda can verdi sürücü genç delikanlıydı ehliyeti yoktu sanki kaçtı gitti şerefsizBiraz yedi sadece şimdilik daha iki saat oldu bulalı
benim köpek onu sevmeden yemeğini yemezdi bu kadar duygusaldı bu yaz arife günü arabanın altında kaldı ve 15 dakikada kollarımda can verdi sürücü genç delikanlıydı ehliyeti yoktu sanki kaçtı gitti şerefsiz
8 yıl baktım hiç hasta etmedim halen acısı içimde köpeğimi çok özlüyorumAyy gerçkten çok üzücü bi durum çok üzüldüm..
Sahibini bulmayı denediniz mi?
Gerçkten alışınca insan çok canı yanar o da canlı arkadaş dost Allah yardımcnz olsun8 yıl baktım hiç hasta etmedim halen acısı içimde köpeğimi çok özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?