- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Tüyleri keçe olmuş bakımsızlıktan bi deri bi kemik uzun zamandır sokakda çok bakımsız sahibi yok bırskılmış belli
onu sevdiğim zaman çok rahatlıyordum çok başka hayvan sevgisi birde çok vefalıydıGerçkten alışınca insan çok canı yanar o da canlı arkadaş dost Allah yardımcnz olsun
Çocuk çalınıp sonra terk edilmiş olabilir. İnternette ilan verin önce. Belki cipi varsa veteriner hekim buradan da yola çıkabilir sahibini bulma konusunda. Bu tür kuçular açlığa karşı çok dirayetli olmadıklarından sokakta yaşamaya başlayalı çok uzun süre olmamış belli ki. Bu arada çok iyi bir şey yapmışsınız onu alarak. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.
Cins konusunda ben bile fotoya bakarak net olamadım. Daha çok terriere gibi, benim kaybettiğim evladıma benziyor.
üzülmeye devamOf Ema, ne yapacağız biz ya
üzülmeye devam
Yerim onun o nokta kadar burnunu ya minnossMerhaba.
İntermetten baktm ama yarısı öle yarısı böle dio hiçbişey anlamadım yRdımcı olun lütfen. Yarn veterinere götürcez fakat şuan merak içindeyim.
Tam cinsi ne bu köpeğin terrier mi maltese terrier mi nedir?
Ayrıca ev için uygun mudur tuvaletini nereye ypmasını bilirmi yaşı nasıl anlaşılır ne yapmalıyım? Tüyleri çok kötü keçe olmuş pire dolu bakım yaptırcaz yarın ama onun haricindeki durumlarla ilgili bilgi ve öneri istiyorum Eki Görüntüle 2066621
Köpek bu
Allah sizden razı olsun , eviniz berekeli olsun inşallah. Sokaktan sahiplenilen Canlar sahiplerine ve evlerine çok düşkün olurlar . Size büyük minnet duyarlar . Tuvalet eğitimine çabuk adapte olurlar .
Eğer bakamıcak olursanız HAYTAP ile iletişime geçin onlar bu cana güzel bir yuva bulurlar .
Ve bu günahsız canlara eziyet edenler bu dünyada hesabını vermeden ölemezler inşallah .
Merhaba benim bir arkadaşım da 1 aydır bu cins bir köpeğini kaybetti arıyor.Üsküdar Bulgurluda kayboldu acaba siz nerede buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?