Sokakda cins köpek buldum

Tüyleri keçe olmuş bakımsızlıktan bi deri bi kemik uzun zamandır sokakda çok bakımsız sahibi yok bırskılmış belli

Yani böyle tatlış bir köpeği kim sokağa atar ki en kötü ihtimal satarlar yani bana kayıp çalıntı ihtimali daha yüksek gibi geldi nedense

Çocuk çalınıp sonra terk edilmiş olabilir. İnternette ilan verin önce. Belki cipi varsa veteriner hekim buradan da yola çıkabilir sahibini bulma konusunda. Bu tür kuçular açlığa karşı çok dirayetli olmadıklarından sokakta yaşamaya başlayalı çok uzun süre olmamış belli ki. Bu arada çok iyi bir şey yapmışsınız onu alarak. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Cins konusunda ben bile fotoya bakarak net olamadım. Daha çok terriere gibi, benim kaybettiğim evladıma benziyor.

Allah sizden razı olsun , eviniz berekeli olsun inşallah. Sokaktan sahiplenilen Canlar sahiplerine ve evlerine çok düşkün olurlar . Size büyük minnet duyarlar . Tuvalet eğitimine çabuk adapte olurlar .
Eğer bakamıcak olursanız HAYTAP ile iletişime geçin onlar bu cana güzel bir yuva bulurlar .

Ve bu günahsız canlara eziyet edenler bu dünyada hesabını vermeden ölemezler inşallah .

Yerim onun o nokta kadar burnunu ya minnoss

Amin.. Şimdi tüyleri felaket pireli ve kötü kokuyor diye içeri alamadık eve girdi de girişde suyunu mamasını ve bi yatması için yer yaptık duruyo kapıyı açınca odaya gşrmk istiyo çok almak istiyprum biran önce yarın olsada diyorum şu tüyleri traş yapılsa pirelerden kurtulsa ve mis gibi yıkıycaz mis gbi koksa da bütün evin kapılarını açsam yani öteki odada ayrı duruyo diye üzülüyorum sokakda kalmasına insanlar nasıl dayanmış anlamıyorum ya görseniz tüyleri diye bişey kalmamış keçe olmuş topak topak sert bi deri bi kemik biri bakımlı görse hemen alır işte bu şekilde perişan diye kimse yüzüne bakmamış yazık ya bu insanlara gerçekten yazıklar olsun

Ay nolur siz de alıp terk etmeyin onu ama tabiki ailesini bulabilmek için bir kaç yere ilan vermeniz çok daha doğru olur önce. Terk edilip başkalarının evinde yaşayan köpekler çok daha sadık ve sorunsuz oluyorlar hiç merak etmeyin sıkıntı çıkarmaz size o güzel çocuk. Bazı psikolojik sorunları olabilir terk edilme korkusu vs ama hepsini birlikte atlatırsınız inşallah. Allah sizden razı olsun valla

Merhaba benim bir arkadaşım da 1 aydır bu cins bir köpeğini kaybetti arıyor.Üsküdar Bulgurluda kayboldu acaba siz nerede buldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…