- 3 Ocak 2017
- 75
- 103
- 93
- 29
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
İlginç olan ne acaba?Tek mesajin var o da bu konu uzerine. Ilginc.
Müge Anlı pati buldular sitesine girip bakarsanız 16 ekim tarihinden beri ilanı olduğunu görebilirsiniz kayıp diye A AklinYolu1 tek mesajım var diye benden şüpheleneceğinize
Belki kayboldu sahibi bulamadı arıyor olabilir,
Müge anlının kaybolan hayvanlar için açtıgı siteyi ziyaret et bence arayan yoksa o zaman sahiplenin.
Çok tatlı bir minnoş. Terierrler çok geniş bir familya ceşit çeşitler pitbullarda terrier familyasında geçer yorkshire larda jack russellarda. Düz terrier yoktur sizin ki maltese terrieri. O yüzden kafanız karışmasın. Orta boy ırksa maltese e daha yakın kulakları dikse arka bacakları alçaksa high İrland var. Bu ikisi olabilir. Daha ufaksa eğer shits zu lar var ama pek benzemiyor yüzü. Malta terrier leri çok akıllı ve sevecen olurlar tam ev köpeği. İtaat eğitimini ve temel ev eğitimini hızlı alırlar. Havlamazlar kemirmezler bildiğim kadarıyla tek problemi genelde dişilerinin diğer kuçularla çok anlaşamaması. Sizin yüreğinize sağlık gerçekten çok büyük sevap işliyorsunuz. Eğer her hangi bir sorunuz olursa seve seve yardım etmek isterim
Bende cinsten anlamam ama gelişmelerden ve bakımlı halinde görmek isterim..ne tatlı insanın sen öpüyorum yanaklarından kocaman güzel insan
Çok istekliyim neddn öyle sezdiniz bilemedim ama mutluluktan uçuyorumGüzel bir köpişmiş çok bakmaya istekli değil gibisniz sahiplendirin olmazsa
Cnm ben izmirdyim izmirde buldumBu köpek arkadaşımın aradığı
Zaten o olamaz bn izmirdeyimTek mesajin var o da bu konu uzerine. Ilginc.
------
B Baharyagmuru35 sahibini bulursan da sahibi oldugundan emin ol lutfen.
İzmirdeyim...
İzmirdeyim...
Teşekkürler.Yaptığınız çok büyük sevap çok mutlu olun inşallah ailecek bu güzel köpişle.Bizde umarım buluruz kızımızıCnm ben izmirdyim izmirde buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?