- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Aslında bşka brine gtürcektk bugün çok dolu olunca orası beklmek istemedk. Şimdilik gttiğimiz apex veteriner kliniği özkanlarda szin önereceğiniz bi yer var mı bi de kısırlaştrmk istyrz izmirde ücrtsz ypılan yer var mdrBen de İzmir'deyim onun için sordum, fiyat vb karşılaştırmak için
Ne yaptınız çocuğu , veterinere gittiniz mi ? Traş ettirin tüylerini temizlenir ama üstüne birşey giydirin üşür çünkü merak etti sonucu .Amin.. Şimdi tüyleri felaket pireli ve kötü kokuyor diye içeri alamadık eve girdi de girişde suyunu mamasını ve bi yatması için yer yaptık duruyo kapıyı açınca odaya gşrmk istiyo çok almak istiyprum biran önce yarın olsada diyorum şu tüyleri traş yapılsa pirelerden kurtulsa ve mis gibi yıkıycaz mis gbi koksa da bütün evin kapılarını açsam yani öteki odada ayrı duruyo diye üzülüyorum sokakda kalmasına insanlar nasıl dayanmış anlamıyorum ya görseniz tüyleri diye bişey kalmamış keçe olmuş topak topak sert bi deri bi kemik biri bakımlı görse hemen alır işte bu şekilde perişan diye kimse yüzüne bakmamış yazık ya bu insanlara gerçekten yazıklar olsun
Cnm yazmıştım bi önceki sayfada foto bile var aşı tıraş banyo hepsi yapıldı. Fakat koltuğu eşeliyor onu ne yapcaz yani nasıl önleyeblrm? Bi de yatak yaptım uyukladığı halde koltukta ynmda yatıyo gitmiyor yerine. Evim doğalgazlı değil koltuklu odadada duramaz koltukları tırmalıyor çünkü koridorda yatsın istiyprum orada biraz soğuk npsam çözemedim işi.. Battaniye yastık atsam halıya yeter mi ki..Ne yaptınız çocuğu , veterinere gittiniz mi ? Traş ettirin tüylerini temizlenir ama üstüne birşey giydirin üşür çünkü merak etti sonucu .
Sokakta yaşayan bazı Canlar sert zemini kazıyarak yatacak yer hazırlar kendine ondan dolayı yapabilir . Halı üstüne battaniye atın onun üstüne yatsın. Siz izmirlimisiniz ?Cnm yazmıştım bi önceki sayfada foto bile var aşı tıraş banyo hepsi yapıldı. Fakat koltuğu eşeliyor onu ne yapcaz yani nasıl önleyeblrm? Bi de yatak yaptım uyukladığı halde koltukta ynmda yatıyo gitmiyor yerine. Evim doğalgazlı değil koltuklu odadada duramaz koltukları tırmalıyor çünkü koridorda yatsın istiyprum orada biraz soğuk npsam çözemedim işi.. Battaniye yastık atsam halıya yeter mi ki..
Biz bir yorganı dörde katladık, bir de yastık verdik koridorda yatıyor bazen de ince bir Polar örtüyorum geceleri ama biz evde yokken koltuğa yatıyor, bazen de ben çağırıyorum. Yarın traş ettireceğim sizden cesaret aldım, geçici olarak İstanbuldayız mecbur burda olacak. İlk günler zor oluyor, hep yanınızda olmak istiyor, o yaptığımuz yorgandan yatağı salona getiriyoruz biz otururken, gece de koridora taşıyoruz.Cnm yazmıştım bi önceki sayfada foto bile var aşı tıraş banyo hepsi yapıldı. Fakat koltuğu eşeliyor onu ne yapcaz yani nasıl önleyeblrm? Bi de yatak yaptım uyukladığı halde koltukta ynmda yatıyo gitmiyor yerine. Evim doğalgazlı değil koltuklu odadada duramaz koltukları tırmalıyor çünkü koridorda yatsın istiyprum orada biraz soğuk npsam çözemedim işi.. Battaniye yastık atsam halıya yeter mi ki..
Çok teşekkürler evet dışardaki köpeklere çok hırlıyor orta boydgibi .. ..
Tuvaletii hangi saatte yapıyor acaba evde tuvalwti gelir ve ben fark etmezsem biyere kum yada gazete koyssm orsya kendi yapar mı? Evimin önü küçük bahçesi var balkonum çook uzun giriş katı evim balkonu on metreden fazla uzun evin kapısını açsam bahçeye kendi yapar mı?
Bi de mama aldık az yedi daha yer mi yoksa illa ev yemeğimi olmalı
Ayyy maşallah çok tatlı olmuş. Belediye veterinerleri ücretsiz kısırlaştırma yapıyor ama sokaktan aldığınızı kesinlikle belirtin .Kısırlaştırılmamış adet görüyormuş onu ne ypacağım acil yardım bekliyprum.
Veterinere gmtürdük aşıları traşı banyosu herşwy yapıldı 300 tl harcadık ama sanrm ilk zmn hepsi.bi arada yapıldığı için böle oldu ama değdi tertemiz oldu mis gibi koktu.
Kısırlştrma olayını nasıl ypcaz ücreti bayada pahalı. Adet görünce ne ypacağın?Eki Görüntüle 2066861 Eki Görüntüle 2066862
Son hal. Tüyleri çok kötü diye mecbur bu şekilde traş ettiler.. Bi de ssürekkli silkeleniyor niçin olabilir? Ve kaşınıyor damlasını iki gün sonra yapacakmışız iç parazit boğmaca karma aşılarını yaptırdık ilaçlı şampuanla yıkandı.
Ayyy maşallah çok tatlı olmuş. Belediye veterinerleri ücretsiz kısırlaştırma yapıyor ama sokaktan aldığınızı kesinlikle belirtin .
Köpekler biraz dolaşmak ister öyle hemen yapmaz çişini . Eve çiş yaptığında sert bir ses tonu ile kızın ve çişini yaptığı yeri gösterin bunu alışkanlık haline getirmesin . Büyük ihtimalle ilk sahibi ile birlikte yatıyordu ondan odaya girmek istiyordur , sizin ve sizin onunla yaşamaya alışması gerekiyor biraz sabırlı olun .Ya birde dün akşam bkledik büyük tuvaletini ysptı küçüğü ypmadı bzde heralde yok dedk soktuk içeri yatarken tekrar çıkarttık yapmadı içeri sokunca halının üstüne tuvaletini ysptı acaaaba biz mi yeteri kadar bklemedk ndn böle yaptı anlamadım bu sabah çıkardık yaptı dışarı.
Yatak odamızın kapıdında mızıklıyor ne ypmslıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?