Sokakda cins köpek buldum

Ayrıca bu köpeği arayan bir sahibi olabilir, lütfen internette kayıp evcil ilanı verilen sayfalarda fotoğrafını paylaşın, sokakta bulduğunuzu yazın, sahibi yana yakıla arıyor olabilir.
Ben de buna dikkat çekmek istedim.
Köpek insanı
İnsan köpeğini arıyor belki

Heryerde

Baktım hiç yok kaybolduğu yerde filsn arayan
Köpekler çalındıkları şehirden uzaklaştırılıyor zaten, Köpek İzmir içinde kaybolmamış olabilir, köpeğin olduğu yerde birilerinin aramıyor olması bu köpeğin kayıp ilanı verilmiş, ailesi tarafından aranmadığı anlamına da gelmiyor. İstanbul'da çalınıp Antalya, İzmir, Ankara gibi şehirlere götürülüyorlar.

Lütfen hemen ilan verin, o benim bebeğim olabilirdi, sırf böyle şeyler başımıza gelmesin diye tasmasız hiçbir yere çıkaramıyorum.

Ben de buna dikkat çekmek istedim.
Köpek insanı
İnsan köpeğini arıyor belki

Heryerde
Aynen, bu köpek İzmir içinde kaybolmamış İzmir'e getirilmişte olabilir, ailesinin yerine koyarak yazıyorum, kaybolan benim kızım olsaydı şu anda ağlamaktan perişan bir halde olurdum, bulana kadar da gözüme uyku girmezdi, evcil bakmak yeme içme barınma ihtiyaçlarını gidermek diye düşünülmesin, evcili olanlar gerçekten evladı yerine koyuyor kedi köpeğini.

Yaaa! Mutluluklar. Ben de dört hafta önce bu kuzuyu buldum. Veteriner hemen tüylerini kestirmeyin dedi,iç dış parazit ve kuduz aşısı oldu, başlarda tüm köpeklere ve hatta bize hırladı çünkü bir çöplüğün yanında iki ay boyunca yaşamış, çevredeki esnaf söyledi, kimi eğitimlerle-yöntemlerle düzelttik bir çok şeyi, şimdi o da biz de alıştık. Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin.

Eklentiler

• IMG_20171107_214300_397.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 48

Ben bulabileceklerini sanmiyorum. Cok mu karamsarim.

Sayet ki bulunursa orta yol bulunur . Anlasirlar da bazen ziyarete gidebilir ama yine de konu sahibi veterinere goturecek . O kopek acisindan buyuk sans.Yoksa ben de gercek sahibine verilmesi taraftariyim , eger bulunursa.

Ben özelden yazdım
Cevap vermedi online dı
Burda yine yazıyorum
Bana ulaşsın

Art niyet degilde,
Bende müge anlıda kaybolan hayvanı için aglayan kaç kişi gördüm.
Sahibi yoksa sahiplenmeli.

Bulamazsa bulamasın
Ama bir sorsun benim köpeğim demeden önce

Yeteri kadar uğraşırlarsa bulabilirler.
Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'da çalınan bir Pekinez'i ailesi 2-3 yıl boyunca aradı ve en son Alanya da olması lazım bulundu, köpeğin bulunmasına aracılık eden kişi sağolsun gerçek ailesiyle Pekinezi buluşturdu, kadın ağlamaktan mahvoldu.

Yine bir Pekinez ama bu sefer bizim buralarda çalınmış, hatta benim kızım çalındı zannedenler olmuş çarşıya gittiğimizde kucağımda görünce çok şükür sizin kız değilmiş dediler, şehir dışına kaçırıldı o da, hatta bazıları direkt yurtdışına gidenlere satılıyor çalanlar tarafından, 2 av köpeği yurt dışına çıkacakken son anda bulundu.

Bizim bulduğumuz köpek direk araçtan atılmış, iki ay boyunca aynı yerde beklemiş, aracı ve aileyi kameradan görmüşler eczacılar, sanki kadın kayıp köpeği çalmış gibi davranmış herkes ama o iş hep öyle olmuyor, yazlık yerlerde sokaklar cins köpek dolu, bizim sitede gelirler haziranda dört aylık villa kiralarlar, çocuklara da birer köpek, giderken de piknik alanına atar giderler, maksat çocuk yazın kendilerine salça olmasın.

Yillar once seyahat ederken bir muhabbet kusum kafesin acilmasi sebebiyle kacti. Aksamdi goremedim. Cok isterdim ben bakamiyorsam , iyi bakan biri bulsun baksin. Burada bile tek mesaji olan biri kopegin nerden oldugunu sordu -ki kotu niyetli oldugunu sanmiyorum, tek mesaji olmasi nedeniyle kusku duydum. Kotu kisilerin eline gecmesin isterim ben. Yoksa sahibi tabi ki bulunsun.

Konu sahibesinin niyetinden şüphem yok, yanlış anlaşılmak istemem, ben o niyetle yazmadım, yazma sebebim evcil sahiplerinin kaybedince duyacağı üzüntüyü dile getirmek maksatlı, benim kızım kaybolsa gerçekten çok kötü olurum, 3 yıldır koynumda yatırıyorum, gecem gündüzüm onunla, büyümeyen bebeğim diye seviyorum, ailemizin küçük evladı resmen, öldüklerinde zaten çok kötü yıkılıyoruz ama kaybetmek kaybedince nerede ne yapıyor, aç mıdır susuz mudur, eziyet mi görüyordur, kim aldı, nereye götürdü gibi sorularda insanı mahvediyor, onlar kaybolunca bizim gibi evimin adresi şu, ailemin adı soyadı bu diyemiyor, o yüzden özellikle cins evcil bulunca önce bir ailesi var mı diye araştırılmalı.

Bizim buralarda çalınma vakaları çok yaşanıyor, yaz başı golden cinsi dişi bir köpek kayboldu, ki köpeği tanıyorum yürüyüşlerimiz esnasında sevip oynadığım bir köpekti, ailesiyle beraber 2 gün gece gündüz aradık, gözyaşlarını size tarif edemem fotoğraflı kayıp ilanı bile basıldı, sonunda birinin alıp götürdüğü ihbarını aldık, götüren kişiyi tarif ettiler, tarif üstüne tanıyanlar çıktı adamın oturduğu yer bulundu ve köpek bağlandığı yerden alınıp getirildi, şanslıydık ki uzağa götürülmemiş, aile şikayetçi olmasın diye sahipli olduğunu bilmiyordum özür dilerim demiş fakat tabii tasmalı evin bahçesinde duran bir köpek için sahipli olduğunu bilmiyordum savunmasına inanmamakla beraber aile şikayetçi olmadı.

Biz böyle bir sürü çalınma, kaybolma vakası yaşayınca ilk aklıma gelen bu olduğundan arkadaşımızı yönlendirmek istedim.

Kısırlaştırılmamış adet görüyormuş onu ne ypacağım acil yardım bekliyprum.
Veterinere gmtürdük aşıları traşı banyosu herşwy yapıldı 300 tl harcadık ama sanrm ilk zmn hepsi.bi arada yapıldığı için böle oldu ama değdi tertemiz oldu mis gibi koktu.
Kısırlştrma olayını nasıl ypcaz ücreti bayada pahalı. Adet görünce ne ypacağın?
Son hal. Tüyleri çok kötü diye mecbur bu şekilde traş ettiler.. Bi de ssürekkli silkeleniyor niçin olabilir? Ve kaşınıyor damlasını iki gün sonra yapacakmışız iç parazit boğmaca karma aşılarını yaptırdık ilaçlı şampuanla yıkandı.

İzmir'de hangi veterinere götürdünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…