- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben de buna dikkat çekmek istedim.Ayrıca bu köpeği arayan bir sahibi olabilir, lütfen internette kayıp evcil ilanı verilen sayfalarda fotoğrafını paylaşın, sokakta bulduğunuzu yazın, sahibi yana yakıla arıyor olabilir.
Köpekler çalındıkları şehirden uzaklaştırılıyor zaten, Köpek İzmir içinde kaybolmamış olabilir, köpeğin olduğu yerde birilerinin aramıyor olması bu köpeğin kayıp ilanı verilmiş, ailesi tarafından aranmadığı anlamına da gelmiyor. İstanbul'da çalınıp Antalya, İzmir, Ankara gibi şehirlere götürülüyorlar.Baktım hiç yok kaybolduğu yerde filsn arayan
Aynen, bu köpek İzmir içinde kaybolmamış İzmir'e getirilmişte olabilir, ailesinin yerine koyarak yazıyorum, kaybolan benim kızım olsaydı şu anda ağlamaktan perişan bir halde olurdum, bulana kadar da gözüme uyku girmezdi, evcil bakmak yeme içme barınma ihtiyaçlarını gidermek diye düşünülmesin, evcili olanlar gerçekten evladı yerine koyuyor kedi köpeğini.Ben de buna dikkat çekmek istedim.
Köpek insanı
İnsan köpeğini arıyor belki
Heryerde
Elbette
Ama o bağlılık 1 gecede kurulmaz ki
Çok güzel, hekime gidip gösterecekler
Ama yine de insanı onu hala arıyor mu
Bir araştırsın
Ben çandan öte bağlıyım canlarıma
Bir an köpeğin insanı yerine koydum kendimi
Çok üzüldüm
Ben özelden yazdımAynen, bu köpek İzmir içinde kaybolmamış İzmir'e getirilmişte olabilir, ailesinin yerine koyarak yazıyorum, kaybolan benim kızım olsaydı şu anda ağlamaktan perişan bir halde olurdum, bulana kadar da gözüme uyku girmezdi, evcil bakmak yeme içme barınma ihtiyaçlarını gidermek diye düşünülmesin, evcili olanlar gerçekten evladı yerine koyuyor kedi köpeğini.
Art niyet degilde,Ay ne güzel köpeği sahiplenmiş deniyor da
Karabaş değil ki bu
Müge anlı sayfası var
haytap sayfası var
Ev köpeği zaten sokakta kötü görünür
1 gün bile kalsa
İddia ediyor sanki bırakılmış diye.
Sokak sokak onu arayan insanlar
İnsanına olan özlemi köpeğin
Hikayeye burdan bakın
Art niyet sezmedim desem yalan olur
Bulamazsa bulamasınBen bulabileceklerini sanmiyorum. Cok mu karamsarim.
Sayet ki bulunursa orta yol bulunur . Anlasirlar da bazen ziyarete gidebilir ama yine de konu sahibi veterinere goturecek . O kopek acisindan buyuk sans.Yoksa ben de gercek sahibine verilmesi taraftariyim , eger bulunursa.
Ya varsa?Art niyet degilde,
Bende müge anlıda kaybolan hayvanı için aglayan kaç kişi gördüm.
Sahibi yoksa sahiplenmeli.
Ben bulabileceklerini sanmiyorum. Cok mu karamsarim.
Sayet ki bulunursa orta yol bulunur . Anlasirlar da bazen ziyarete gidebilir ama yine de konu sahibi veterinere goturecek . O kopek acisindan buyuk sans.Yoksa ben de gercek sahibine verilmesi taraftariyim , eger bulunursa.
Yeteri kadar uğraşırlarsa bulabilirler.
Yanlış hatırlamıyorsam İstanbul'da çalınan bir Pekinez'i ailesi 2-3 yıl boyunca aradı ve en son Alanya da olması lazım bulundu, köpeğin bulunmasına aracılık eden kişi sağolsun gerçek ailesiyle Pekinezi buluşturdu, kadın ağlamaktan mahvoldu.
Yine bir Pekinez ama bu sefer bizim buralarda çalınmış, hatta benim kızım çalındı zannedenler olmuş çarşıya gittiğimizde kucağımda görünce çok şükür sizin kız değilmiş dediler, şehir dışına kaçırıldı o da, hatta bazıları direkt yurtdışına gidenlere satılıyor çalanlar tarafından, 2 av köpeği yurt dışına çıkacakken son anda bulundu.
Yillar once seyahat ederken bir muhabbet kusum kafesin acilmasi sebebiyle kacti. Aksamdi goremedim. Cok isterdim ben bakamiyorsam , iyi bakan biri bulsun baksin. Burada bile tek mesaji olan biri kopegin nerden oldugunu sordu -ki kotu niyetli oldugunu sanmiyorum, tek mesaji olmasi nedeniyle kusku duydum. Kotu kisilerin eline gecmesin isterim ben. Yoksa sahibi tabi ki bulunsun.
Aynı şeyi söylüyoruz kürecigim.Ya varsa?
Ya hala insanı ve köpek birbilerini arıyorsa?
Ya biz niye uyumuyoruzAynı şeyi söylüyoruz kürecigim.
Benimde senden farkım yok :)Ya biz niye uyumuyoruz(
Ben uyuyamıyorum ilaçsız delinin arkasındayım da
Sen niye uyumuyorsun? :)))
Çok tatlı bir minnoş. Terierrler çok geniş bir familya ceşit çeşitler pitbullarda terrier familyasında geçer yorkshire larda jack russellarda. Düz terrier yoktur sizin ki maltese terrieri. O yüzden kafanız karışmasın. Orta boy ırksa maltese e daha yakın kulakları dikse arka bacakları alçaksa high İrland var. Bu ikisi olabilir. Daha ufaksa eğer shits zu lar var ama pek benzemiyor yüzü. Malta terrier leri çok akıllı ve sevecen olurlar tam ev köpeği. İtaat eğitimini ve temel ev eğitimini hızlı alırlar. Havlamazlar kemirmezler bildiğim kadarıyla tek problemi genelde dişilerinin diğer kuçularla çok anlaşamaması. Sizin yüreğinize sağlık gerçekten çok büyük sevap işliyorsunuz. Eğer her hangi bir sorunuz olursa seve seve yardım etmek isterim
İzmir'de hangi veterinere götürdünüz?Kısırlaştırılmamış adet görüyormuş onu ne ypacağım acil yardım bekliyprum.
Veterinere gmtürdük aşıları traşı banyosu herşwy yapıldı 300 tl harcadık ama sanrm ilk zmn hepsi.bi arada yapıldığı için böle oldu ama değdi tertemiz oldu mis gibi koktu.
Kısırlştrma olayını nasıl ypcaz ücreti bayada pahalı. Adet görünce ne ypacağın?Eki Görüntüle 2066861 Eki Görüntüle 2066862
Son hal. Tüyleri çok kötü diye mecbur bu şekilde traş ettiler.. Bi de ssürekkli silkeleniyor niçin olabilir? Ve kaşınıyor damlasını iki gün sonra yapacakmışız iç parazit boğmaca karma aşılarını yaptırdık ilaçlı şampuanla yıkandı.
Ndn sordunuzİzmir'de hangi veterinere götürdünüz?
Ben de İzmir'deyim onun için sordum, fiyat vb karşılaştırmak içinNdn sordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?