Sokakda cins köpek buldum

Oyyy kuzum benim çok tatlı,siz ona o da size çok iyi gelecek emin olun. Bir süredir sokaktaysa tuvalet alışkanlığını unutmuştur,gazeteye veya başka bir yere yapmaz sanırım. Bu gece belirli aralıklarla tasmasıyla dışarı çıkarın bir kaza yaşamamak adına. Daha sonra mama yedikten bir yarım saat sonra çıkarın yavaş yavaş tuvalet alışkanlığını çözer ona göre saat belirlersiniz. Pireleri için ense damlası uygulayacaktır veteriner,siz yıkamadan götürün. Hangi mamanın uygun olduğunu görüşün. Sizin yanınızda mutlu bir ömür sürsün inşallah bundan sonra

Özelden yazmasını istedim
Yazmadı
Sahibi varsa ortaya çıkmasın mı istiyor nedir?

1000 lira bu köpeklerin fiyatı
Valla sahibi varsa üzülüyordur belki bi yerlerde diye söylüyorum bende.
Yoksa sahiplensinler zaten niyet etmişler yazık kış günü hayvan sokakta kalmasın.

Köpeklerden korkarim, bilinç alti bir durum benimki sanirim.. Ama bu köpekcigin fotosuna bakinca icim isindi .. Umarim cabuk alisirsiniz birbirinize, tebrik ederim bu ornek davraniş için..

Bizim minnoşumuzun aynısı bu terrier. Çok akıllı oluyolar. Hatta az önce konuşuyoruz eşimle hiç köpek gibi değil çok başka bi şey bu diye. Şanslıymış ki size rastlamış. Sizde çok şanslısınız size aşık olucak :)

Zaten cins olarak da tüylü oldukları için tüyler gidince kedi yavrusu gibi kalıyolar. Traştan sonra ufak bi şok yaşayabilirsiniz..

Ben olsam ben de vermem. Fiyati muhim degil de, insan baglaniyor. Sahibinden emin olunmasi gerek gk. Gercek sahibini bulmak da zor.
Hayır değil
Aslında

Ben de konu sahibi gibi terk edilmiş geçmişi olsun isterim

Köpek, papağan tanır geçmişteki insanını

Hayır değil
Aslında

Ben de konu sahibi gibi terk edilmiş geçmişi olsun isterim

Köpek, papağan tanır geçmişteki insanını
Ay ne güzel köpeği sahiplenmiş deniyor da

Karabaş değil ki bu

Müge anlı sayfası var
haytap sayfası var

Ev köpeği zaten sokakta kötü görünür
1 gün bile kalsa

İddia ediyor sanki bırakılmış diye.

Sokak sokak onu arayan insanlar
İnsanına olan özlemi köpeğin

Hikayeye burdan bakın

Art niyet sezmedim desem yalan olur

Kiz arasin zaten ona bi sey dedigim yok ama arada baglanmak var . Sen iyi bilirsin baglanmanin ne demek oldugunu. Gercek sahibini bulur ise vermemezlik yapacagini zannetmiyorum. Yalniz iste her bu kopek diyene de vermemek gerek.

Tane tane yazıyorum bir kez daha, kaçıncı kez oldu saymıyorum artık.

Konular uygun bölüme açılacak.

Ayrıca bu köpeği arayan bir sahibi olabilir, lütfen internette kayıp evcil ilanı verilen sayfalarda fotoğrafını paylaşın, sokakta bulduğunuzu yazın, sahibi yana yakıla arıyor olabilir.

Kiz arasin zaten ona bi sey dedigim yok ama arada baglanmak var . Sen iyi bilirsin baglanmanin ne demek oldugunu. Gercek sahibini bulur ise vermemezlik yapacagini zannetmiyorum. Yalniz iste her bu kopek diyene de vermemek gerek.
Elbette

Ama o bağlılık 1 gecede kurulmaz ki

Çok güzel, hekime gidip gösterecekler

Ama yine de insanı onu hala arıyor mu

Bir araştırsın

Ben çandan öte bağlıyım canlarıma
Bir an köpeğin insanı yerine koydum kendimi
Çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…