- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Siz bildirin o zaman sayfaya buldugunuzu,Baktım hiç yok kaybolduğu yerde filsn arayan
Özelden yazmasını istedimSiz bildirin o zaman sayfaya buldugunuzu,
Sahibi çıkmazsa sahiplenin.
Valla sahibi varsa üzülüyordur belki bi yerlerde diye söylüyorum bende.Özelden yazmasını istedim
Yazmadı
Sahibi varsa ortaya çıkmasın mı istiyor nedir?
1000 lira bu köpeklerin fiyatı
Benziyo buna olabilir bence,Dişi mi erke mi acaba yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere.Şu ilana bakın isterseniz çünkü bayagı sokakta kalmış köpek.
http://www.kayipkopek.com/izmir-bornova-7-yasinda-erkek-terrier-cakil-kayip-iletisim/
Göbeginde fıtık varmış öyle yazıyor ordanda anlaşılır bence üzüldüm ya :/Dişi mi erke mi acaba yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere.Şu ilana bakın isterseniz çünkü bayagı sokakta kalmış köpek.
http://www.kayipkopek.com/izmir-bornova-7-yasinda-erkek-terrier-cakil-kayip-iletisim/
Özelden yazmasını istedim
Yazmadı
Özelden yazmasını istedim
Yazmadı
Hayır değilBen olsam ben de vermem. Fiyati muhim degil de, insan baglaniyor. Sahibinden emin olunmasi gerek gk. Gercek sahibini bulmak da zor.
Ama online iken yazmadıBilmiyorum belki işi vardır geç vakit çünkü yoksa neden buraya foto atsın.
Özelden ben de yazdım bir kaç ilan yolladım yardımcı olabilmek adına.
Ay ne güzel köpeği sahiplenmiş deniyor daHayır değil
Aslında
Ben de konu sahibi gibi terk edilmiş geçmişi olsun isterim
Köpek, papağan tanır geçmişteki insanını
Ay ne güzel köpeği sahiplenmiş deniyor da
Karabaş değil ki bu
Müge anlı sayfası var
haytap sayfası var
Ev köpeği zaten sokakta kötü görünür
1 gün bile kalsa
İddia ediyor sanki bırakılmış diye.
Sokak sokak onu arayan insanlar
İnsanına olan özlemi köpeğin
Hikayeye burdan bakın
Art niyet sezmedim desem yalan olur
Tane tane yazıyorum bir kez daha, kaçıncı kez oldu saymıyorum artık.Merhaba.
İntermetten baktm ama yarısı öle yarısı böle dio hiçbişey anlamadım yRdımcı olun lütfen. Yarn veterinere götürcez fakat şuan merak içindeyim.
Tam cinsi ne bu köpeğin terrier mi maltese terrier mi nedir?
Ayrıca ev için uygun mudur tuvaletini nereye ypmasını bilirmi yaşı nasıl anlaşılır ne yapmalıyım? Tüyleri çok kötü keçe olmuş pire dolu bakım yaptırcaz yarın ama onun haricindeki durumlarla ilgili bilgi ve öneri istiyorum Eki Görüntüle 2066621
Köpek bu
ElbetteKiz arasin zaten ona bi sey dedigim yok ama arada baglanmak var . Sen iyi bilirsin baglanmanin ne demek oldugunu. Gercek sahibini bulur ise vermemezlik yapacagini zannetmiyorum. Yalniz iste her bu kopek diyene de vermemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?