Sokaktaki balgamlı tükürükler

Konu sahibi bakti derdine care bulamiyor kimse; sizmisiniz beni ciddiye almayan diye bizide ayni psikolojiye sokmaya karar verdi galiba.

Neden bu kadar ayrintiya giriyosun ya?
Cok tesekkur ederim artik bende yerlere bakarak yuruycem, arabanin altinda kalirsam sebebi sensin.

Of yarama basmıssın en nefret ettiğim şey özellıkle camii yolunda çok olur görünce dayanamıyorum yapanlara yuhh ya dıyorum utanıyolar belki birdaha yapmaz diye dayanamıyorum söylüyorum vala

Çok igrenc aynen ben birinin yola tükürdüğünü görünce rezil ediyorum valla sokağın ortasında bagrıyorum çöp denen bişe var diye. herkes tüküren adama bakıyo. inanılmaz iğreniyorum bende kusasım geliyor

Aa vallahi bugün aynı şeyi düşündüm
Konuyu okumadım,içim kaldırmaz ama başlığa bakarak yorum yaptım.

Büyütec hediye edicem kendisine daha iyi incelesin diye

konu başlıgını dahı değiştirin lütfen midem kalktı içerigi okumadım konu başlıgı bile benı rahatsız etti.

Of yarama basmıssın en nefret ettiğim şey özellıkle camii yolunda çok olur görünce dayanamıyorum yapanlara yuhh ya dıyorum utanıyolar belki birdaha yapmaz diye dayanamıyorum söylüyorum vala
Vallahi arkadaşım beni alaya almayıp yorum yaptığın için teşekkürler.bir kaç arkadaş espiri gövdesi yapmaya başladı.bakalım hangimizin espirisi daha komik diye yarış ediyorlar aralarında.

Vallahi arkadaşım beni alaya almayıp yorum yaptığın için teşekkürler.bir kaç arkadaş espiri gövdesi yapmaya başladı.bakalım hangimizin espirisi daha komik diye yarış ediyorlar aralarında.
Böyle insanlar hayatımızın her alanında vardır nette mi olmucak :) salla cevap bile verme

Bir gün birini yakalayip ibreti alem için boğazlayacağim. Hamile iken yolun ortasinda kusmama neden olmuştu o öküzlerden biri.

konu başlıgını dahı değiştirin lütfen midem kalktı içerigi okumadım konu başlıgı bile benı rahatsız etti.
Arkadaşım resmini çekip buraya koymadım.yollara balgamlı tükürüyorlar dedim

Ama sizde çok ayrinti vermişsiniz okuyunca gerçekten midesi bulaniyor insanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…