Beyaz ve hafif koyu sarıya çalan renkler varya işte onlar beni mahvediyor.Off midem çömeldi.
Hani yağmur sonrası çiğ düşüyor ya onlardan değil dimi?
Yinede olumlama yapayım dedim.
oda bir şey mi geçen gün yemek yiyorduk dışarıda. karşı masadaki adam bir hönkürdü ayak dibimize. nevrim döndü hala etkisindeyim
O tukuruklerden birisini bir amca tam yanımdan geçerken hiiik phaaak böğgk sesleri arasında yanıma bırakıverdi.
Artık dayanamadım amca ciğerin tüm balgamı ile birlikte yere düştü al lazım olur dedim.
Beyaz ve hafif koyu sarıya çalan renkler varya işte onlar beni mahvediyor.
Iyi demişsin amca ne dedi peki.O tukuruklerden birisini bir amca tam yanımdan geçerken hiiik phaaak böğgk sesleri arasında yanıma bırakıverdi.
Artık dayanamadım amca ciğerin tüm balgamı ile birlikte yere düştü al lazım olur dedim.
İğrenç aman Allahım utanmıyorlarda gösteren gösteren yapıyorlar.ne pis insanlar.artık buna bir dur demeleri lazım.O tukuruklerden birisini bir amca tam yanımdan geçerken hiiik phaaak böğgk sesleri arasında yanıma bırakıverdi.
Beyaz ve hafif koyu sarıya çalan renkler varya işte onlar beni mahvediyor.
Bi an adam kalp krizi geçiriyor dedim. kızardı bozardi ikindi böğğk diye sarıdan yeşile çalan o fışkısını yere bıraktı.amcanın burnundan beyni aktı sandım ya.
Hakikaten bazisi cigerini dokuyor yere..
Yere tükürmenin cezası olsa bakalım yapabilecekmi.oda bir şey mi geçen gün yemek yiyorduk dışarıda. karşı masadaki adam bir hönkürdü ayak dibimize. nevrim döndü hala etkisindeyim
Yok yeğenim bi şey olmaz dediIyi demişsin amca ne dedi peki.
iiiyyyy burnundan mi cikardi onca seyii. Ne burun varmis be. Boogghh. Hayir bari kiyida kosede yap. Ya sana denk gelse, ayagina bulassa ayakkabina gelse filan. Oooggghhhh kahve icecektim sunu konuyu gordum vazgectimmBi an adam kalp krizi geçiriyor dedim. kızardı bozardi ikindi böğğk diye sarıdan yeşile çalan o fışkısını yere bıraktı.amcanın burnundan beyni aktı sandım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?