Buna bir çare lazım.diğer ülkelerde cezası varmış.keşke burdada olsa.sizde hamileyken midenizin en hassas olduğu zamanlarBir gün birini yakalayip ibreti alem için boğazlayacağim. Hamile iken ysiolun ortasinda kusmama neden olmuştu o öküzlerden biri.
Okumamakta elinizde ozamanAma sizde çok ayrinti vermişsiniz okuyunca gerçekten midesi bulaniyor insanin.
Ay yok o zaman daha da ayrintili yazarBüyütec hediye edicem kendisine daha iyi incelesin diye
Dikkat çekmek istediğiniz konu toplumun kanayan yarasi ama anlatirken daha uygun kelimeler seçebilirsiniz bu kadar ayrinti vermenize gerek yoktu.Okumamakta elinizde ozaman
Aynen yapacak birşey yok gibi durumda.büyükler küçüklere en büyük örnek zatenBende yıllardır bu konuda muzdaribim. Yere bakarak yürümüyorum o yüzden karşıma bakarak yürüyorum.
Çözümü yok sadece anneler babalar çocuklara, öğretmenler öğrencilere, yaşlılar gençlere örnek olacak başka yolu yok.
Aynen...ayakkabılarımı içeri almıyorum kapının önünde bırakıyorum.yol toprak olsa altı bisekil temizlenir.ama heryer asfalt.Aynı sorunu bende yaşıyorum , en büyük korkum o iğrenç şeylere basmak.
Kızlar yolda yürürken o iğrenç şeyleri görmekten bunaldım artık.her an balgamlı tükürüğe basacağım diye yolda zigzaglar halinde yürümeye başladım.her adım başımı balgam olur ya.bu aralar dahada takıntı haline getirdim.yürürken yere bakmıyacağım diyorum, yine gözüm değiyor .tükürüklerini bir selpağa silmek cokmu zor geliyor bu insanlara anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?