- 2 Eylül 2014
- 334
- 303
- 53
ya rengine falan ne bakıyosun bakmadan geç basıyosanda bas nolcak yani o ayakkabılarla tuvaletede giriyoruz kedinin köpeğin işediği yerdende geçiyoruz eve girmeden çıkar ayakkabını olsun bitsin niye göz zevkini ve mideni bozuyosun canımBeyaz ve hafif koyu sarıya çalan renkler varya işte onlar beni mahvediyor.
Ne güzel dikkatini çekmiyor.ben adım başı görüyorum.balgama basacağım korkusundan sekerek yürüyorum.arkamdanda gören kesin deli ediyordur banaHiç şuana kadar dikkatimi çekmedi ben genelde etrafa bakıyorum
Beyaz ve hafif koyu sarıya çalan renkler varya işte onlar beni mahvediyor.
Ay ben okudukca kotu oluyorum.Anlaşılan bayağı analiz ediyorsunuz yerdekileri
Ohooo ben asla bakmak çünkü toslarım falan hem yer yani piss öggggNe güzel dikkatini çekmiyor.ben adım başı görüyorum.balgama basacağım korkusundan sekerek yürüyorum.arkamdanda gören kesin deli ediyordur bananerden bilginler balgamdan kacıyorum.
AhahahAy ben okudukca kotu oluyorum.
Konu sahibi bir de bakip incelemis.
Anlaşılan bayağı analiz ediyorsunuz yerdekileri
Sorma sormaBdvden sogudum
Bilmiyor balgamdan çok daha fazla igreniyorum.aklıma hemen kaygan,sümüksü olduğu geliyor.Ya
ya rengine falan ne bakıyosun bakmadan geç basıyosanda bas nolcak yani o ayakkabılarla tuvaletede giriyoruz kedinin köpeğin işediği yerdende geçiyoruz eve girmeden çıkar ayakkabını olsun bitsin niye göz zevkini ve mideni bozuyosun canım
Neden bu kadar çok ayrıntıya giriyorsunuz? Gerçekten midem bulandı ya.Okumuş bulundum konuyuda.Eğer bu kadar tiksiniyorsanız yere bakarak yürümeyin.Rengine kadar incelerseniz tabi ki de mideniz bulanır yani.Bilmiyor balgamdan çok daha fazla igreniyorum.aklıma hemen kaygan,sümüksü olduğu geliyor.
Durup incelemiyorum canımAnlaşılan bayağı analiz ediyorsunuz yerdekileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?