Bu sitede bu konuyu bulduğum için sevindim açıkçası sokak hayvanlarını düşünenlerin de olması ne güzel:/
Ne kadar cinsçi varmış meğerse burada, yok yorkshire terrier arıyorum yok chow chow bakıcam çok tatlı :S:S:S bilinçsizlik,cahillik olarak görüyorum bu zamanda bunları hala düşünenleri ! hiç mi kafanızı kaldırıp sokaktakilere bakmıyorsunuz ya.
belki okuyan umursayan olur bunu ama satın almayıp sahiplenmenizi öneririm. sokaklarda binlerce hayvan aç susuz soğuktan yitip gidiyor
bebek alalım çok tatlı ne yaa? Üstelik Türkiye köpekler için yeni doğan ölümü çok yüksek, örn. barınaktan annesi ölmüş bir bebek almanız çook daha iyi hissettirmez mi size bi düşünemiyor mu insanlar hayvan biblo,dekor,aksesuar değil ki !
Bu ülkede birde satın alacağınız köpek muhtemelen inanılmaz işkenceler görüp, zorla hamile bırakılıp ve bebeği doğunca da doyamadan elinden alınan bir annenin yavrusu olacak ve satın alınan her köpek bu pazarın dönmesine neden oluyor maalesef

(
Birde sadece çok sevimli olmasının yetersiz olduğunu düşünüyorum...oda nefes alıp veren canını bizimki gibi Allahın verdiği bir varlık. Ve halinin ortasına kaka ve çiş yaptığında hatta yeri gelip kustuğunda hala sevimli olacağından emin olmanız gerek diye düşünüyorum birde bebek alınan bir köpek için hiç tuvalet eğitimi olmadığından bu ihtimaller çok yüksek.
Tercih meselesi bile değil ki satın almak kimse kimseye "sanane param var alırım" bile diyemez çünkü canını senin vermediğin bi canlıyı satın alamazsın ki! Sen bebeğinin satılması ne demek düşünemiyor musun? Duyguları yok mu sanıyorlar hayvanları acaba.
Belki bunları yanlış yere yazıyorum aslında okuması gerekenler bu topiğe bakmayacaktır belkide, çünkü onlar şuanda kıyafetine uygun köpek arıyorlardır böyle tüyleri puf puf çantasının içinde taşıyabilecekleri mini ufak zavallı köpecikleri yada kendi cins köpeğine eş arayıp onu bebekleri kime olduğu umrunda olmadan satmayı planlıyorlardır.
nefret ediyorum böyle insanlardan nefrett...
:S