- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
merhabalar bizim oturduğumuz sokakta çocuklar her gün istisnasız her gün oynuyo bağırıyo çağırıyo defalarca uyardık dilimizde tüy bitti.. yahu ya top oynarlar evin önünde ya da bağıra çağıra oyun oynarlar bıktık yemin ederim.. özellikle ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak katlanamıyorum, bu çağda sokakta oyun mu olur ya? napmalıyım sizce? hayır işin garib başka sokaklardan da gelenler oluyor parka çevirdiler evin önünü.. bıktım yemin ederim..
bütün gün boyunca kulak tıpasıyla durulmaz kibizim çağda sokakta oyun olurdu şimdi neden olmasın
kulak tıpası alabilirsiniz
bütün gün boyunca kulak tıpasıyla durulmaz kiders çalışıyorum çok rahatsız oluyorum ya (
aaa öyle mi zararı olmaz dimi? tamam bi deneyeyim çok teşekkürler :))ben gece gündüz kullanıyorum bişey olmaz.
Tek sıkıntınız sorununuz bu olsun.. En fazla oda değişir calısma saatiniz değişir. Bunlar telafisi olan şeyler. Can sıkılmaya değmezmerhabalar bizim oturduğumuz sokakta çocuklar her gün istisnasız her gün oynuyo bağırıyo çağırıyo defalarca uyardık dilimizde tüy bitti.. yahu ya top oynarlar evin önünde ya da bağıra çağıra oyun oynarlar bıktık yemin ederim.. özellikle ben çocuk sesinden nefret eden biri olarak katlanamıyorum, bu çağda sokakta oyun mu olur ya? napmalıyım sizce? hayır işin garib başka sokaklardan da gelenler oluyor parka çevirdiler evin önünü.. bıktım yemin ederim..
ne güzel söylediniz içim ferahladı :)) çok teşekkür ederim:))Tek sıkıntınız sorununuz bu olsun.. En fazla oda değişir calısma saatiniz değişir. Bunlar telafisi olan şeyler. Can sıkılmaya değmez
ay yok keşke sokakta son oynayan nesil biz olsaydık ama bitmedi ya bitmediAslında bence güzel bişey ya :) ben sokakta oynayan son nesil bizdik diyodum demekki hala varmış pc tv basında ömür çürütmeyenler.
Sizin acınızdan düşününce de ders falan calısıyosanız zor olabilir. Ama zaten yaz ayı boyunca böyle oluyor bu süre zarfında ders calısma saatlerinizi ona göre ayarlayabilirsiniz
Siz çocukken sokakta oynarken ananız babanız ilgisiz olup sizi sokağa mı salmış oluyordu? Zihniyete bak?ay yok keşke sokakta son oynayan nesil biz olsaydık ama bitmedi ya bitmedihayır bi de yaz kış demiyolar soğuk sıcak demiyolar hep sokaktalar :) anneleri babaları ilgilenmiyo paso sokağa salıyosa demek ki
ben çok fazla dışarı çıkmazdım, ya ders çalışırdım ya çizgi film izlerdim ve evet annem benimle çok ilgiliydi? güzelmiş dimi zihniyetim?Siz çocukken sokakta oynarken ananız babanız ilgisiz olup sizi sokağa mı salmış oluyordu? Zihniyete bak?
çok yakınımızda park var, hem de çok güzel, orda oynamak yerinde asfaltın üstünde hem de bizim evin önünde oynamaları saçma değil mi?Evimiz birinci katta ve direkt parka bakıyor. Hele de yazları çocuk sesleri resmen evimizde. O kadar mutlu oluyorum ki hala evlerinde tabletlerine hapsolmayıp dışarıda saklambaç oynayan çocukların olmasına. Bizimki de doğsa da onun vesilesiyle ben de aralarına karışsam.
Siz de bence huysuz komşu teyzelik yapmayın. Çocuklar sokakta oyun da mı oynamasınlar?
Yemin ederim 3 kere okudum konuyu yanlis mi anladim diyeben artık bu sitede okuduğum hiçbir şeye şaşırmıyorum.
neden sokakta oynamalarını istiyor peki anneler?Anne olursanız anlarsınız , o çocuklar sokakta oynasın diye anaların babaların debelendiğini ....
olan bizim kulaklarımıza oluyo ama? ben bu sesleri çekmek zorunda mıyım?Yemin ederim 3 kere okudum konuyu yanlis mi anladim diye
Yorum dahi yapamiyorum
Keske herkesin cocugu eve hapsolmak yerine sokakta oynayabilse , bambaska bir nesil yetisirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?