- 16 Nisan 2008
- 5.451
- 14.771
- 773
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
ay Allah sizden razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı:)) linç edecekler burdakiler beni resmen:)) yaraları varsa demek ki battı
bu çağda sokakta oyun mu olur ya?
kpss ve çok gerginim az kaldıne sınavına hazırlanıyorsunuz siz
kpss ve çok gerginim az kaldı
evet uzakkütüphaneye gidebilirsiniz yok mu şehrinizde çalışacak ortam olan bir yer?
evet uzakkeşke yakın olsa hiç durmam giderim..
Çoook yürekten çocuk sesine hasret kalmanızı diliyorum.
güzel bi cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, evet çok mantıklı söyledikleriniz, uygulamaya çalışıcam :)yani bence biraz gaza gelip yanlış konuştunuz, yoksa mağdur olduğunuz doğru ama bu müdahale edebileceğiniz bir şey değil.
saatlerinizi ayarlayabilirsiniz mesela sabah 5 öğlen 12 arası hangi bebe sokakta oynayacak? ben olsam sabah 4-5 saat temizinden konu çalışırdım çocuk sesleri başlayınca test falan çözerdim herhalde. ama ses yapmasınlar diyecek haddi bulamam kendimde.
cevap bile vermedim zaten:) şikayet ettim site yöneticileri ilgilenirler :) hem beddua sahibine dönerYa bu ne bicim bir dilek. Karsinizde ne olsa olsun bir kadın var. Abartmayın
haklısınız, ders çalışma saatlerimi buna göre düzenlemeye karar verdim..Sokak sizin tapulu malınız değil.
Dolayısıyla gece ses yapmıyorlarsa siz karışamazsınız.
Bizim de sokakta oynuyorlar,bir de şuan ramazan olduğu için akşam 12-1'e kadar oynuyorlar mahalleli oturuyor
Yapacak birşey yok yani
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırMune konumun kapatılmasını istiyorum.. yardım istedim tepki aldım yanlış yapmışım konu açarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?