- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
olan bizim kulaklarımıza oluyo ama? ben bu sesleri çekmek zorunda mıyım?
Hayır değil çok berbatben çok fazla dışarı çıkmazdım, ya ders çalışırdım ya çizgi film izlerdim ve evet annem benimle çok ilgiliydi? güzelmiş dimi zihniyetim?
Çocuklar tv telefon tablet yüzünden asosyal olduda o yüzden ...neden sokakta oynamalarını istiyor peki anneler?
çok yakınımızda park var, hem de çok güzel, orda oynamak yerinde asfaltın üstünde hem de bizim evin önünde oynamaları saçma değil mi?
Evetolan bizim kulaklarımıza oluyo ama? ben bu sesleri çekmek zorunda mıyım?
Gorunen o ki zorundasiniz , ses yalitimi iyi bir evde oturursaniz disaridaki sesler minimum gelirolan bizim kulaklarımıza oluyo ama? ben bu sesleri çekmek zorunda mıyım?
ay Allah sizden razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı:)) linç edecekler burdakiler beni resmen:)) yaraları varsa demek ki battıSokak oyununun çağla ne işi var orasını anlamadım. Ama cidden hergün olunca çekilmez hal alıyor, eski evimden bilirim.. ayrica ne desenizde gitmezler hele fazla seslenin birde diklenirler :)
olan bizim kulaklarımıza oluyo ama? ben bu sesleri çekmek zorunda mıyım?
Senin kalbin kötü olmasın tatlımay Allah sizden razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı:)) linç edecekler burdakiler beni resmen:)) yaraları varsa demek ki battı
ay Allah sizden razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı:)) linç edecekler burdakiler beni resmen:)) yaraları varsa demek ki battı
Bir anne olarak cevap veriyim zira hergun cocuguma yalvariyorum cik sokaga oyna diyeneden sokakta oynamalarını istiyor peki anneler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?