sokaktaki çocukların sesi?

çok yakınımızda park var, hem de çok güzel, orda oynamak yerinde asfaltın üstünde hem de bizim evin önünde oynamaları saçma değil mi?

Ya demek ki ondan zevk alıyorlar, biz de evin arka tarafındaki beton yığınında uzaylılar bizi kaçırsın diye beklerdik. Çocuk onlar, çok mantık aramamak lazım.

Benim evimin önünde park çok şükür ki dolu ne güzel evde tüm gün bilgisayar başında asalak bir nesil yerini yine sokakta oynayan çocuklara bırakıyor

Sokak oyununun çağla ne işi var orasını anlamadım. Ama cidden hergün olunca çekilmez hal alıyor, eski evimden bilirim.. ayrica ne desenizde gitmezler hele fazla seslenin birde diklenirler :)

Sokak oyununun çağla ne işi var orasını anlamadım. Ama cidden hergün olunca çekilmez hal alıyor, eski evimden bilirim.. ayrica ne desenizde gitmezler hele fazla seslenin birde diklenirler :)
ay Allah sizden razı olsun sonunda beni anlayan biri çıktı:)) linç edecekler burdakiler beni resmen:)) yaraları varsa demek ki battı

Ben de çocuk gürültüsünden daha ziyade hiçbir gürültüden haz duymuyorum ama yapılacak bir şey yok. Tamamen toplumsal hoşgörü duymak zorunda olduğumuz bir konu

neden sokakta oynamalarını istiyor peki anneler?
Bir anne olarak cevap veriyim zira hergun cocuguma yalvariyorum cik sokaga oyna diye
Sokakta oynayan cocuk sosyallesir , yasitlarindan ogrenir , paylasmayi ogrenir , duygusal zekasi gelisir , fiziksel aktivitide bulundugu icin daha saglikli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…