Sokaktaki dostlarımız için bakabilir misiniz?

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Merhaba bi kaç zamandır sokak hayvanları için et ,tavuk ,kemik ,mama falan alıyorum ancak mama açık mama 2 kilosu 20 lira falan..
Içeriği güzel bir mama önerisi alabilir miyim 15 kg lik olursa ıyi olur internetten getirtmek zorundayım.
Goody hakkında ıyi şeyler duymuyorum
Micho ve mito var ama bilemedim .
Yardımcı olur musunuz ???

Temizmama tavuklu kucho oldukça iyi , çok severek yiyorlar.. hoş garibanlar o kadar aç ki ne verseniz yiyecek durumdalar zaten kesenize bereket konu sahibi, iyi ki varsınız.

Daha pisi pisi demeye kalmadan koşturuyorlar görünce görmen lazım valla benim için terapi gibi yeterki yesinler .
Mesela böbrek rahatsızlığı olan kedilerin fazla proteinli yememesi falan lazimmis .
Zarar vermek istemem :(
O yüzden soruyorum

Gene gelmis kocaman kalpli guzel akilli witchim benim:KK200:
Biz site ahalisi olarak micho diye bisey aliyoruz sanirim, sokak kapisinin onunde duruyor, apartmana her girenin gorevi eger disaridaki mama kaplari bossa oradan doldurmak. Suyu da ayni sekilde. Cok soguklarda tavuk cigeri aliyorum,butun tavukla beraber haslayip suyuna da ekmek dograyip koyuyorum sicak sicak. Nasil yiyor minnoslar. İyi ki varlar

Boyle bir konuya kimsenin yorum yapmamasi gercekten manidar.oysaki fazlasiyla buyuk bir dert bence.evdeku kedime acana kullaniyordum.sonra cok pahali oldugu icin ve kedim biktigi icin ki asil sebep bu royal canine gectim.acigini aliyorum cok daha uyguna geliyor.tabii sonaktaki dostlar icin yetisebilir misiniz bilemiyorum.disarida cok fazla dostumuz var ve hepsi aclar.maddi durumunuzu bilemiyorum tabii.pahali gelirse bir veterinere danisabilirsiniz disaridaki kedilere alicam acik mama.hem uygun hem de biraz daha iyice olani hangisi diye.bir se tavuk cigeri hem uygun hemde cok seviyorlar.2 paket makarnayi haslayip tacuk cigeri ile karistirabilirsiniz

Goody ye kedim afedersin tükürük bile atmadı ,aman diyim. Açlıktan kırılan sokak hayvanları bile yemedi o derece.
Diğerlerini bilmiyorum.
Ben pet shoptan 5 tl gibi bir rakama onları 2 3 gün doyuracak bir açık mama alıyorum. seve seve de yiyorlar.
Sokak hayvanları için derseniz uygun ve yenebilir olanından veriyorlar,

Daha pisi pisi demeye kalmadan koşturuyorlar görünce görmen lazım valla benim için terapi gibi yeterki yesinler .
Mesela böbrek rahatsızlığı olan kedilerin fazla proteinli yememesi falan lazimmis .
Zarar vermek istemem :KK43:
O yüzden soruyorum

Hımm anladım. Kedi için yine temizmama bonacibo önerebilirim. Bunlar fiyatları düşünüldüğünde içerik olarak mükemmel değiller elbette, onu belirteyim. Tek tek bakmadım açıkçası ancak yine aynı sebepten dolayı protein oranının yüksek olduğunu pek sanmıyorum.

Bonacibo ve micho kullaniyorum disardakiler icin. Bonacibo michoya gore daha iyi. Musaitsen onu kullan derim.
Ek olarak acik mama tavsiye etmem. Surekli acilip kapatiliyor o kutunun veya posetin icinde hava aliyor mama surekli hem taze olmuyor hem son kullanma tarihini bilemiyorsun.

Goody ye kedim afedersin tükürük bile atmadı ,aman diyim. Açlıktan kırılan sokak hayvanları bile yemedi o derece.
Diğerlerini bilmiyorum.
Ben pet shoptan 5 tl gibi bir rakama onları 2 3 gün doyuracak bir açık mama alıyorum. seve seve de yiyorlar.
Sokak hayvanları için derseniz uygun ve yenebilir olanından veriyorlar,

Evet sokak hayvanları için arıyorum

Boyle bir konuya kimsenin yorum yapmamasi gercekten manidar.oysaki fazlasiyla buyuk bir dert bence.evdeku kedime acana kullaniyordum.sonra cok pahali oldugu icin ve kedim biktigi icin ki asil sebep bu royal canine gectim.acigini aliyorum cok daha uyguna geliyor.tabii sonaktaki dostlar icin yetisebilir misiniz bilemiyorum.disarida cok fazla dostumuz var ve hepsi aclar.maddi durumunuzu bilemiyorum tabii.pahali gelirse bir veterinere danisabilirsiniz disaridaki kedilere alicam acik mama.hem uygun hem de biraz daha iyice olani hangisi diye.bir se tavuk cigeri hem uygun hemde cok seviyorlar.2 paket makarnayi haslayip tacuk cigeri ile karistirabilirsiniz

Tavuk alıyorum evet onu veriyorum dediğinizi de denicem :KK200:

Dönmüşsün :KK15:

Kedi için değil mi mama? Bütçene göre ucuz markadan yüksek miktarlı sipariş yap bence. İyi mama etkisini düzenli ve uzun süreli kullanımda diğer tüm etkenlerle birleşince gösterir. Sokaktaki hayvanlar için doymak daha öncelikli.

Merhaba bi kaç zamandır sokak hayvanları için et ,tavuk ,kemik ,mama falan alıyorum ancak mama açık mama 2 kilosu 20 lira falan..
Içeriği güzel bir mama önerisi alabilir miyim 15 kg lik olursa ıyi olur internetten getirtmek zorundayım.
Goody hakkında ıyi şeyler duymuyorum
Micho ve mito var ama bilemedim .
Yardımcı olur musunuz ???

merhaba bende açık mama almıştım hemen hemen kilosu 1 kg yakındı ve 4 tl vermiştim bu yüzden 5 paket almıştım. Sizin aldığınız açık mama pahalı geldi bana sanki mamadan mamaya farkmı var diyeceğim. Açık mamalar birbirine benzemez mi? Diğer kaliteli mamaları bilmiyorum. Ancak aldığım mamaları köpeklerimiz çok güzel yiyorlar bir ara sokak kedimiz vardı yavrularına filan onada aynı şekilde ucuza almıştım.

Gene gelmis kocaman kalpli guzel akilli witchim benim:KK200:
Biz site ahalisi olarak micho diye bisey aliyoruz sanirim, sokak kapisinin onunde duruyor, apartmana her girenin gorevi eger disaridaki mama kaplari bossa oradan doldurmak. Suyu da ayni sekilde. Cok soguklarda tavuk cigeri aliyorum,butun tavukla beraber haslayip suyuna da ekmek dograyip koyuyorum sicak sicak. Nasil yiyor minnoslar. İyi ki varlar

Bonacibo 170 lira sanırım micho alicam dark :KK43:

Dönmüşsün :KK15:

Kedi için değil mi mama? Bütçene göre ucuz markadan yüksek miktarlı sipariş yap bence. İyi mama etkisini düzenli ve uzun süreli kullanımda diğer tüm etkenlerle birleşince gösterir. Sokaktaki hayvanlar için doymak daha öncelikli.
Sanırım micho alicam 15 kilo 115 lira..çok kötü durumdalar gerçekten :(

Bonacibo 170 lira sanırım micho alicam dark :KK43:
Valla dogrudur biz hep micho aliyoruz 15 kiloluk sanirim. Benim kapinin girisinde duruyor hep. Kocaman poset. Cok cabuk bitiyor,sen tek basina karsilayabilecek misin peki? Biz 16 daireyiz koymuyor yani. Sadece ekstra yaptigim yemekler benden gidiyor tek basina o kadar

Canım ben bazen bolca kuskus makarna haşlıyorum tavuk suyu bulyonlarıyla onları indiriyorum yoğurt kaplarıyla, yiyorlar. Migros'ta Carrefour'da dostluk mamaları satılıyor olması lazım onlardan da verebilirsin ama bizim sokaktakiler burun kıvırdı ayol niyeyse yemediler ehehe. Makarnama daha çok ilgi gösteriyorlardı yeminle.

Back
X