Sokaktaki dostlarımız için bakabilir misiniz?

IMG-20171206-WA0001.webp

Bizim de kedi evimiz böyle oldu bu yıl.

Eklentiler

• IMG-20171206-WA0002.webp
    IMG-20171206-WA0002.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 35
eminönünde açık satılan kuru mamalar var.fiyat uygun.ama markalarını bilmiyorum.balık kılçığı ve tavuk parçaları da benim yaptıklarım arasında.

benim de takıldığım nokta şu.kedi mamalarını her yerde görüyorum.kediler bir şekilde,besleniyor ve barınıyorlar.ama sokak köpeklerine ne yapabiliriz.ben kemik ,parça et,haşlayıp veriyorum ama bizim buradaki köpekler çok zayıf,bakımsız.şimdi bir de kış geldi.offf

Koliden yapacaksınız kedi evlerini,çöp poşetiyle kaplayın arkadaşkar,koli bandıyla sabitleyebilirsiniz.

Sabit konularda benim bir konum var,el yapımı kedi evleri diye..

Kedi mamasını köpekler de bayılarak yiyor..Ayrı ayrı almak istemiyorsanuz,bolca dökün..

hunter7 hunter7 canım,tavuk kemiğinin boğaza saplanma riski var,biliyorsundur.Hem kedi hem köpek için..Gerçi kemik veriyorum dememişsin,yine de yazmış olayım okuyan olur belki..

Tavuk suyuna ekmek,makarna gibi yiyecekler de iş görüyor..

Balik vereceksem tek tek kilciklarini ayikliyorum.bogazlarina takilmazmikio_Ocunku ac olduklarindan ve peslerinde atli kosturdugundan:-)cok hizli yiyorlar.yerken kendilerinden geciyorlar odum kopuyor
Haha cok tatlisin. Yok ya takilmaz bogazlarina. Bizimkiler pek canavar masallah. Kilciklarini tek versem bile yerler

30 kilo aldim bitince araştırıcam sagolun ama sizde besleyin olur mu :KK74:
Burada köpek çok fazla onları besliyoruz. Allah izin verirse haftaya istanbuldayım bütün kedileri beslicem.
Haaaa bir de biz evdeki prenses hanımı friskies ile besliyoruz ıslak mama olarak felix yiyor haftada bir. Belki yardımcı olur

Burada köpek çok fazla onları besliyoruz. Allah izin verirse haftaya istanbuldayım bütün kedileri beslicem.
Haaaa bir de biz evdeki prenses hanımı friskies ile besliyoruz ıslak mama olarak felix yiyor haftada bir. Belki yardımcı olur

O mamalara yetişemem tek başıma..Zaten düzenli bir gelirim yok .Benim için doymalari esas .Teşekkür ederim :)

hunter7 hunter7 canım,tavuk kemiğinin boğaza saplanma riski var,biliyorsundur.Hem kedi hem köpek için..Gerçi kemik veriyorum dememişsin,yine de yazmış olayım okuyan olur belki..

Tavuk suyuna ekmek,makarna gibi yiyecekler de iş görüyor..

tavuk kemiği vermemeye çalışıyorum.ama arada küçükleri kaçmıyordur inşallah,iyilik yapalım derken,zarar vermeyelim yavrucaklara.

Kedi mamasını köpekler de bayılarak yiyor..Ayrı ayrı almak istemiyorsanuz,bolca dökün..
ya bizim buradaki kediler maşallah çok iştahlı.köpeklere birşey bırakmıyorlar.
kebapçıların yoğun olduğu biryerde yaşıyorum.kediler şanslı,hepsi tombalak.ama köpeciklerimiz çok sıska.bir de çok çekingenler.yemek koyuyorum,kediler bırakmıyor ki yesin.o da onlara bakıyor yavrum.cesaret edemiyor ki yaklaşsın.

Ben sokaktaki kedileri temizmama.com'dan aldığım Mito ile besliyorum. Öğrenci olduğum için ve kedilerin sayısı çok arttığı için en ucuzunu almak zorunda kalıyorum. Artık evdeki kedilerime de bu mamadan yedirmeye başladım. Kendimi çocuklarına yetemeyen eski Türk filmleri babası gibi hissediyorum :KK61:

Sokaktaki hayvanlar için bütçenize uygun olan mamayı alın. Yavrucakların karnı doysa yeter. Kış ayları da gelmişken böyle konular görmek ne güzel :KK73:

Dün makarna yaptım. bulyon yokmuş sonradan fark ettim.bende yoğurtladım. ve sabah baktığımda hiç bişi kalmamıştı:) Teşekkürler Astoria Astoria

Merhaba bi kaç zamandır sokak hayvanları için et ,tavuk ,kemik ,mama falan alıyorum ancak mama açık mama 2 kilosu 20 lira falan..
Içeriği güzel bir mama önerisi alabilir miyim 15 kg lik olursa ıyi olur internetten getirtmek zorundayım.
Goody hakkında ıyi şeyler duymuyorum
Micho ve mito var ama bilemedim .
Yardımcı olur musunuz ???
Bonacibo kesınlıkle bayılarak yıyolar.

Back
X