sokaktaki yavru kedinin eve alışmaması için ne yapmam gerek?

icinizden1i

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
47
23
38
22
ben mahallemdeki kedileri besliyorum evimin önünde. hasta olan olursa eve alıp iyileştirip sahiplendiriyordum. başıma gelen olaylardan sonra sahiplendirmemeye karar verdim.
beslediğim kedilerden 3 aylık olan bir yavruyu annesi terk etmiş büyüdüğü için, burada bana ağlardı hep. iner severdim ama yanından gittiğimde sesiyle mahalleyi inletirdi, kaçak apartmana da girdiği olurdu. neyse birkaç gündür hırıltılı nefes alıyordu. ankarada soğuk diye bu gece eve aldım ama alışmasından korkuyorum. benim kedim olduğu için başka kedi de alamıyorum. alışmaması için ne yapabilirim? birkaç gece kalsa alışır mı?

ben mahallemdeki kedileri besliyorum evimin önünde. hasta olan olursa eve alıp iyileştirip sahiplendiriyordum. başıma gelen olaylardan sonra sahiplendirmemeye karar verdim.
beslediğim kedilerden 3 aylık olan bir yavruyu annesi terk etmiş büyüdüğü için, burada bana ağlardı hep. iner severdim ama yanından gittiğimde sesiyle mahalleyi inletirdi, kaçak apartmana da girdiği olurdu. neyse birkaç gündür hırıltılı nefes alıyordu. ankarada soğuk diye bu gece eve aldım ama alışmasından korkuyorum. benim kedim olduğu için başka kedi de alamıyorum. alışmaması için ne yapabilirim? birkaç gece kalsa alışır mı?
Ya kiyamam birakmayin sakın.
Başka odaya koyun kediniz ona zarar vermesin.
Bir veterinere mi götürseniz imkanınız varsa.
Hemen alişacağını sanmiyorum sizi annesi gibi görüyordur şimdi.

Bebiş, daha hayatının ilk aylarında zorluklarla mücadele etmeye başlamış bile. :( Hırıltılı nefes demişsiniz, bence bir veterinere götürürseniz çok iyi olur. Belediyelerin ve veterinerlik fakültelerinin veterinerleri ücretsiz ya da uygun fiyatlı oluyor.
Evinizde kalma imkanı olmadığını anlıyorum fakat sokakta hayatta kalma şansı da oldukça düşük gibi. Son kez sahiplendirmeyi düşünemez misiniz?

Merhaba öncelikle bulaşıcı olabilir hastalığı evdeki kediden uzak tutun ve devlet veterinerine götürün yazık , eve de alışsa bile bir kaç ay sonra havalar düzelince yavaş yavaş dışarıya salarsınız , iyileşmeden bırakmayın

🙄 çok zor bir durum çünkü insan kıyamıyor , umarım alışmaz

Back
X