cogunlukla yavru aradım ama yok bugun gezerken muhtemelen ciftlesme döneminde bi kedi herkeze sırnasıyo kuyrugu yukarda geziyo falan cagardım geldi acaba dedim
o kediyi alsam bana alısırmıs evde dururmu ciftlesme zamanı gecince hırcınlasırmı cünkü büyük huyunu bilmem suyunu bilmem
Tabiki size alışabilir fakat sokakta büyümüş kediler için evde, belirli bir ortamda yaşamak biraz sıkıntı oluşturur, genelde dışarı çıkmak isterler. Fakat bahçeli bir eviniz varsa olabilir.
merhaba kedi buldunuz mu izmirden sahiplendirilecek 2 ilan açtım şimdi farklı sitelerde bir tanıdığım önce sokaktaki yardıma muhtaç kedileri alıp aşılarını tedavilerini yaptırıp sonra da sahiplendiriyor eğer izmir veya yakınlardaysanız ilgilenebilirsiniz belki. kedilerden biri 3-4 aylık diğeri 8 aylık
merhaba kedi buldunuz mu izmirden sahiplendirilecek 2 ilan açtım şimdi farklı sitelerde bir tanıdığım önce sokaktaki yardıma muhtaç kedileri alıp aşılarını tedavilerini yaptırıp sonra da sahiplendiriyor eğer izmir veya yakınlardaysanız ilgilenebilirsiniz belki. kedilerden biri 3-4 aylık diğeri 8 aylık