Evet affedilir.Ama bir daha olmayacağına garantili bir şekilde.Yani biraz burnunu sürterek.Aynı şeyi bende yaparım havasını vererek.
Hoşlanmayacağınız bir şeyi neden yapıyo anlam veremedim.Bir de yapıp yapıp seni kaybetmek istemiyorum demeleri yokmu?
EEee o zaman neden yapıyosun ? İlginç.
Arkadaşım bak ben bir psikolog arkadaşımdan bir tavsiye almıştım.
Eşinin sevgilinin seni aldattığını mı gördün. Dur sakinleş düşün sen bu adamdan ayrılmak istiyor musun? Hayır mı? O zaman yüz göz olma bu kadar. Şimdi nasılsa bunu affetti diye ya ilerde yaparsa? Valla devam edeceksen bile bin pişman et. Aynı şeyi seninde yapabileceğini göster ona.Hakkında hayırlısı olsun.
burnu sürtüldü biliyorum bana ulaşabilceği yolları kapattım.. ben ailemle yaşıyorum kapının önüne gelmiş beni görmek için
olayı ilk konuştuğumuzdada ağladı ben ona tokat attım ama yalan söylediği için
bi hata yaptım bidahada yapmam asla demişti
1 yıl olduu :'(O çok insana göre değişir. Kimi yatmayı bile aldatılma saymıyor, kimi başka bir kadına göz ucuyla bakmasını bile aldatma olarak görüyor.
Ben birşeyin aldatma olup olmadığını anlamak istediğimde onu güvenimle sınıyorum. Yani bu olay benim ona karşı güvenimi kaybettirdi mi?
Yani şöyle düşün herkesin yapısı farklıdır. Sen bundan sonra eğer devam edersen, rahatça onun face e girmesine izin verecekmisin? Yada girip sık sık onu kontrol edecek misin? Yada akşamları yastığa başını koydunda rahat edebilecek misin? Yada onun senin için tam olarak doğru adam olduğunu düşünmeye devam edebilecek misin?
Bunların cevabına göre bir karar ver.
Genelde ilişkilerde böyle olaylardan sonra bayanlar dayanamayıp dönüyor ama sonra bunun daha fazlasıyla da karışılaşıyorlar, kendimden biliyorum. Ha bak şunu da söyleyeyim, ne kadar süredir berabersiniz bu da önemli uzun zaman sürüyorsa adamlar genelde böle salak saçma kaçamaklar yapıyorlar ama birde yeni bir ilişkiyse arkana kaçma git derim.
O zaman bir şans daha ver ama kesinlikle aynı hatayı tekrarlarsa onunla olmayacağını bilsin.
Seni seviyor belli,böyle basit hatalar yüzünden yazık etmesin ilişkinize.
O çok insana göre değişir. Kimi yatmayı bile aldatılma saymıyor, kimi başka bir kadına göz ucuyla bakmasını bile aldatma olarak görüyor.
Ben birşeyin aldatma olup olmadığını anlamak istediğimde onu güvenimle sınıyorum. Yani bu olay benim ona karşı güvenimi kaybettirdi mi?
Yani şöyle düşün herkesin yapısı farklıdır. Sen bundan sonra eğer devam edersen, rahatça onun face e girmesine izin verecekmisin? Yada girip sık sık onu kontrol edecek misin? Yada akşamları yastığa başını koydunda rahat edebilecek misin? Yada onun senin için tam olarak doğru adam olduğunu düşünmeye devam edebilecek misin?
Bunların cevabına göre bir karar ver.
Genelde ilişkilerde böyle olaylardan sonra bayanlar dayanamayıp dönüyor ama sonra bunun daha fazlasıyla da karışılaşıyorlar, kendimden biliyorum. Ha bak şunu da söyleyeyim, ne kadar süredir berabersiniz bu da önemli uzun zaman sürüyorsa adamlar genelde böle salak saçma kaçamaklar yapıyorlar ama birde yeni bir ilişkiyse arkana kaçma git derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?