şoktayım inanamıyorum

esraa6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
83
0
0
Ankara
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende derdimi paylaşmak istiyorum...çok güzel bi ilişkim vardı..gözümün içine bakan bi sevgilim..ilk defa kendimi bu kadar değerli hissettim 1 yıla yakındır çıkıyoruz öncesinde arkadaştık..
sevgilimin facebookuna girdim geçenlerde bi kızla konuşmasını okudum..sordum bu ne diye ev arkadaşımdır dedi o kunuşmuştur dedi bu kadar aptalca bi yalana tabiki inanmadım olayın üstüne gittim..gerçekleri anlattı.. bi sayfada tanışmışlar bi kaç muhabbet o kadar sonra kızı silmiş benimki..ağladı özür diledi kötü bi amacım yoktu seni kaybetmek istemiyorum dedi..düşünmek için zaman istedim..nasıl yaptı bunu herkesin örnek olarak gösterdiği sevgilim..çok seviyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum

okuduğum şeyler benimki hoşgeldin faceme :) kız hoşbulduk benimki yemekciğini yedin mi bu ne yaa bu ne iğrençlikkkk bu ne samimiyet zaten yemekle ilgili bi sayfayda konuşmuşlar ondan sormuşmuş

canm falan gibi bişi yoktu fikirlerinize çok ihtiyacım varr

bana yaptığı sürprizler falan aklıma geliyo..şiir bile yazmıştı bana.. o kızdan hoşlanmadığına yemin etti ama ne bilim konuşmaması gerekirdi
çok kıskandım affedilebilir bişey mi sizce

Evet affedilir.Ama bir daha olmayacağına garantili bir şekilde.Yani biraz burnunu sürterek.Aynı şeyi bende yaparım havasını vererek.
Hoşlanmayacağınız bir şeyi neden yapıyo anlam veremedim.Bir de yapıp yapıp seni kaybetmek istemiyorum demeleri yokmu?
EEee o zaman neden yapıyosun ? İlginç.

burnu sürtüldü biliyorum bana ulaşabilceği yolları kapattım.. ben ailemle yaşıyorum kapının önüne gelmiş beni görmek için
olayı ilk konuştuğumuzdada ağladı ben ona tokat attım ama yalan söylediği için
bi hata yaptım bidahada yapmam asla demişti

Arkadaşım bak ben bir psikolog arkadaşımdan bir tavsiye almıştım.

Eşinin sevgilinin seni aldattığını mı gördün. Dur sakinleş düşün sen bu adamdan ayrılmak istiyor musun? Hayır mı? O zaman yüz göz olma bu kadar. Şimdi nasılsa bunu affetti diye ya ilerde yaparsa? Valla devam edeceksen bile bin pişman et. Aynı şeyi seninde yapabileceğini göster ona.Hakkında hayırlısı olsun.

teşekkür ederim..sizce bu aldatılmak sayılır mı :'( :'(

O çok insana göre değişir. Kimi yatmayı bile aldatılma saymıyor, kimi başka bir kadına göz ucuyla bakmasını bile aldatma olarak görüyor.

Ben birşeyin aldatma olup olmadığını anlamak istediğimde onu güvenimle sınıyorum. Yani bu olay benim ona karşı güvenimi kaybettirdi mi?

Yani şöyle düşün herkesin yapısı farklıdır. Sen bundan sonra eğer devam edersen, rahatça onun face e girmesine izin verecekmisin? Yada girip sık sık onu kontrol edecek misin? Yada akşamları yastığa başını koydunda rahat edebilecek misin? Yada onun senin için tam olarak doğru adam olduğunu düşünmeye devam edebilecek misin?

Bunların cevabına göre bir karar ver.

Genelde ilişkilerde böyle olaylardan sonra bayanlar dayanamayıp dönüyor ama sonra bunun daha fazlasıyla da karışılaşıyorlar, kendimden biliyorum. Ha bak şunu da söyleyeyim, ne kadar süredir berabersiniz bu da önemli uzun zaman sürüyorsa adamlar genelde böle salak saçma kaçamaklar yapıyorlar ama birde yeni bir ilişkiyse arkana kaçma git derim.

O zaman bir şans daha ver ama kesinlikle aynı hatayı tekrarlarsa onunla olmayacağını bilsin.
Seni seviyor belli,böyle basit hatalar yüzünden yazık etmesin ilişkinize.

1 yıl olduu :'(
O zaman bir şans daha ver ama kesinlikle aynı hatayı tekrarlarsa onunla olmayacağını bilsin.
Seni seviyor belli,böyle basit hatalar yüzünden yazık etmesin ilişkinize.

yorumunuz için teşekkür ederim..zaten bi şans daha vermeyi çok istiyorum..ama hata yapmak istemediğimden konu açtım çünkü evli değilim yani bırakmak ayrılmak daha kolay bi yandanda sevdiğini biliyorum

madem bu kadar eminsin sevdiğine,bi süre ayrı kaldığınızsa seni bırakmayacağını da biliyosundur o zaman?eğer seni seviyosa sevgisini sana kanıtlamak için elinden geleni yapar pes etmez.

çok yakın bi arkadaşım,4 yıllık bi ilişkiden sonra aldatıldı.çocuk yüzyüze gördüğü bi kızla internet üzerinden flörtleşiyordu.neyse arkadaşım ayrıldı,1 buçuk sene ayrı kaldılar,ama o çocuğun olmadığı tek bir gün olmadı arkadaşımın hayatında.ya kapıya gelirdi,ya mesaj atardı,ya arkadaşlarıyla buluşur haberini alırdı arkadaşımın,sürekli arkadaşımı sorardı insanlara,çocuk gitaristti sesi de güzeldi,kıza onlarca şarkı yaptı internette bir sürü kişi izledi,kıza kendini kanıtlamak için deliler gibi ders çalıştı (başka kızlara ayıracak vakti olmadığını kanıtlamak için sürekli ders çalıştığını söylüyordu)

o arada çocuk türkiyenin en iyi üniversitelerinden birini kazandı,ayrı kaldığı her günün günlüğünü tutup kıza verdi bu sürecin sonunda kendini kanıtladı,barıştılar -ki arkadaşım bidaha yapmasından korktuğu için değil,yapmayacağını biliyordu zaten ama kırıldığı için ayrılmıştı.üstüne 5 sene daha çıktılar ve evleneceklerine kesin gözüyle bakılıyor artık.

%100 katılıyorum benm sevgilimde bikere yaptı sonra pişman ettim burnundan getirdim sonra bikere daha yaptı o bikereyi yaparken farklı kızla bikere daha yapıyormuş konuşmalar sonuncuyuda affettim ama sonra kendim onla olamıcamı anladım ve bitirdim şimdi farklı biriyleyim ve mutluyum diğeri gerçekten sevmiştim ama heran beni aldatıyor korkusuyla olmuyor yaşanmıyor hem benim hem onun burnundan geliyor şimdi huzurluyum dilerim senin erkek arkadaşın böyle devam ettirmez ERKEKLERİN GENLERİNDE BU VAR biraz dikkat çekecek bir tipse hele offffff..

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için...zaten ne kadar sevdiğini bilmesem çoktan ayrılmıştım ama ilk kez bu kadar sevildim o yüzden ayrılmak fikri o kadar zor ki

affededilemeyecek kadar büyük bir sorun değil ama önce biraz burnu sürtünsün

pek hoş bir durum değil, bu kadar samimi olmasaydı daha masum karşılanabilirdi.
kendimden pay biçiyorum:
benim sevgilim bütün şifrelerimi bilir. ama girip bakıyor mu bakmıyor mu bilemiyorum pek tarzı değildir kurcalamak. üye olduğum sözlüklerde, forumlarda özel mesaj atılıyor yahut bir şekilde sohbet ortamında bulunuyorsun, sitelerden insanlarla tanışıyrsun ve az da olsa muhabbet ediyorsun. sevgilime bazen anlatıyorum bazen çok önemsiz bulup anlatmıyorum ama sonuçta biriyle muhabbet edersem ya sevgilim olduğunu biliyordur ya da resmiyizdir.

valla canım bizimde bu face yüzünden benzer bir olay basımıza geldi, sonra kapattık facebook hesaplarımızı. en azından face konusunda tartısmamız yok kafa rahat yani, ayrılmayacaksan eger hesaplarınızı kapatmanızı tavsiye edebilirm cunku her ciftin mutlaka face konusunda bir sorunu oluyor

bir hata yapmış olabilir, bence gerçekten pişman mı ona bak derim....

Valla ben diğer arkadaşlar kadar anlayışlı olamayacağım. Evet aldatmamış ama yakalamasaydın muhtemelen aldatacaktı, yani bence o yola girmiş, tabiri caizse resmen başka bir kıza "yazılmış"

en az 1 hafta sürt. sonra sinemaya bilet alsın ama sen gitme. 3 defa çiçeklerle gelsin. 1 akşam yemeği bir kahvaltı ısmarlasın.
Sonra Sultan Ahmet'e gidip tövbe etsin...Bir kurbağa bacağı ile bir tutam maydanozu .... :)

kızlar ben bu konuşmaları bi kaç ay sonra gördüm ama yani asılma yoktu..yada ben gördüm diye bitmedi sohbetleri.. kızada güya sevgilisi olduğunu söylemiş

gerçekten pişman seni çok zor kazandım bu hatayla kaybetmek istemiyorum..aptallık yaptım diyor hepp

Son düzenleme:
kızlar bnu yapan adam biz çıkmazken kendinden hoşlana 2 kızı reddeden adam gerekçesi aşık olmadan çıkmazmış...hani bi kız düşkünlüğü falanda yoktu kiii :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…