Bence bu konuda damat beye hak vermek icin bir insanın hic Türkçe bilmemesi gerekiyor.
Baba kişisi sizi övmüş sevgili konu sahibi. Bunu cidden anlamamış olamazsınız.
Babasız büyümek suç değil ki eşiniz utansın. Zaten sizin oğlunuz da hemen hemen babasız büyüyor, o da drama yapıyor mu?
Babasız büyümüş,çalışıp mal sahibi olmuş demenin neresine ağladı koca adam şok içindeyim ya.
Benim babam da eşim için der bunu. Başında babası yok kendince bi şeyler yapmaya çalışıyor diye. Ki benim eşimin babası varken yok. Ona rağmen eşimin ağladığını hiç görmedim.
Siz daha övgü ile yergiyi, utanılacak konu ile göğüs gerilecek konuları ayırt edemiyorsunuz bence.
Sakin babanıza laf etmeyin. Adam çalışan kazanıyor illaki babadan kalmasi gerekmiyor minvalinde konuşmuş. Bunu anlamadığınızı duyarsa bu sefer babanız ağlama krizine girebilir.
Ayrıca babasizlik kendisine çok dokunduysa kendi oğlundan neden ayrı kalıyor?
Sonra da dram yapıp ağlıyor. Ve o kadar abartıyor ki rolünü... zülfü livanelinin romanlarında beni meraka,korkuya ya da sevince zorlayan üslubu gibi eşiniz bizi merhamete ve acıya zorluyor.
Zorlayınca da olmuyor
Hiç olmadı bende yani.
Ahmet kayadan beni kaç kere dövdüler adını söylemedim fonu ile okudum konuyu gene de üzülmedim yani.
Ben bunlara inanmam.Kesinlikle başka bir şey oldu. Başka mevzu var diyen arkadaşlara katılıyorum.