Şoktayım

Ama gorsen varya nasil sevmis takliti yapiyor herkez diodu bunlae cok seviyor birbirini diye nasil. Kandirdi herkezi
Sevse ne yazar şu durumda? Ya da herkesi kandirsa nolacak artık ati lan Üsküdar i geçmiş.
Bir de lütfen karı koca, kaynana ibarelerini kullanmayın. Çünkü yasal bir evlilik yok. Yaptıkları şeyi normallestirmeyin. Bu düpedüz zina.

Rus kadına tamam her şeyi diyelim de adam ne peki? Ayrıca aldatıldı diye çocuğunu öldürenden de hayır gelmez. Bu hikayede masum yavru hariç herkes suçlu.
Yapmaz oyle bisi üzüntüsünden soylemistir eminim. O bebegi olsun diye sehir sehir gezen bi kadin bebeğini cok seviyor. O. Serefsiz cezaevinden cikinca çocuğunu alip kacar

Arkadaşınızın ailesi, arkadaşı falan yok mu? Bir kişi bile uyarmamış mı "bak erkeklere güven olmaz, her b..u yerler" diye. Bir kadın böyle bir hayatı nasıl kabul eder?Bir de çocuğunu öldürecekmiş! Herhalde çocuğu adamı garantiye almak için yapmış, işler tersine dönünce "kendimi de bebeği de öldüreceğim" diyor.

Madem kirli çamaşırlarını döktü herkes bende nasıl gizliyecegim diye düşünüyordum bebek senden değil deseydi ablan da ..
Bir şok da onlar yaşasın bakalım nasıl olur..

Ben baskasinin ozel hayatinin burda desifre edilmesine karsiyim. Simdi o kadinin haberi varmi paylasimdan? Neden insanlarin kendilerine ait acilari huzunleri sizi buralarda konu acmaya itiyor. Biri benden habersiz beniml3 alakalı konu acsa parçalarım onu
Niye siz biliyomusunuz kadinin kim oldugunu. Bizde ona uzulduk etkilendik olaydan oyuz den konu actik. Buda belki insanlara ders olur resmi nikah yapmadan evlenmezler iyi tarafindan bakin bide

Arkadaşınızın ailesi, arkadaşı falan yok mu? Bir kişi bile uyarmamış mı "bak erkeklere güven olmaz, her b..u yerler" diye. Bir kadın böyle bir hayatı nasıl kabul eder?Bir de çocuğunu öldürecekmiş! Herhalde çocuğu adamı garantiye almak için yapmış, işler tersine dönünce "kendimi de bebeği de öldüreceğim" diyor.
Cok saf bi kadin dusunemistir ailesininde onu uyardığı sanmiyorum. Biz x ablaya niye resmi nikahiniz yok diye sordugumuzda esimin cezasi var kimligi aciga cikar diye simdilik yapmiyorz demisti

Niye siz biliyomusunuz kadinin kim oldugunu. Bizde ona uzulduk etkilendik olaydan oyuz den konu actik. Buda belki insanlara ders olur resmi nikah yapmadan evlenmezler iyi tarafindan bakin bide
Lutfen alinmayin ama bana kalirsa da bu yanlis. Yarin bir gun sizin bir sakladiginiz gizlediginiz veya baska bir derdinizi baskasinin agzindan buraya detayli detayli kac kisinin arasina yazmak ne kadar dogru ki...😐 Zaten bilincli insanlar hoca nikaninin resmi nikatan sonra yapildigini bilir.. Bu konunun birilerine ornek olabilecegini dusunmuyorum acikcasi.. Cunku malesef yapan gene yapiyor.

Lutfen alinmayin ama bana kalirsa da bu yanlis. Yarin bir gun sizin bir sakladiginiz gizlediginiz veya baska bir derdinizi baskasinin agzindan buraya detayli detayli kac kisinin arasina yazmak ne kadar dogru ki...😐 Zaten bilincli insanlar (dogrusu hoca nikahidir)hoca nikaninin resmi nikatan sonra yapildigini bilir.. Bu konunun birilerine ornek olabilecegini dusunmuyorum acikcasi.. Cunku malesef yapan gene yapiyor.
Sizde haklisiniz ama inanin bende cok etkilendim. Hic boule dusunemedim. Sabah duydum bunu. Halada cikmadi aklimdan kafam tas gibi. Buraya yazdım bnde olan oldu artik uapacak bisi yok

Demediniz mi kimlige aciga cikinca ne olacak adam niye rusyadan geldi belkide kadin pazarliyordu. Saf derken bende safim ama bu kadar da inanmam ablandaki rahatsizlil gibi mi

Back
X