Şoktayım

Ailesi bosan diyor. Bu adam seni kullaniyor resmi nikah yapacagida yok diyor. Bana ne dese begenirsiniz annem beni kiskaniyor oyuzden kocamla bosanmami istiyor dedi. Bende ne bk yersen ye sen adam olmazsin dedim. Her aradigimda kocisim kocisim die die sogutti beni kendinden. Suan konusmuyorum
Yalnız o ablanızın atladığı küçük bir detay var: Boşanabilmesi için önce evlenmesi lazım.

Onun ilişkisinin kanun önünde bir karşılığı yok.
Sevgilisiyle nikahsız yaşamayı tercih etmiş ve çocuk yapmış. Bunlar kendi kararı.

Ama " boşanma" hukuki bir terim ve onun durumunu kapsamıyor.

Ah ahhhh benim böyle bildigim bir hikaye var ki cok yakınımın ablasinin basina geldi. Gerci suanda görüşmüyoruz onunla da ama ben boyle seylere hic şaşıramıyorum artık. Onun da ablasinin eşi, evliydi yabanci bir kadinla 14 sene çocukları olmadi, demis ki ben ondan boşandım onu da yurtdışına yolladim. Arkadasimin ablasıyla imam nikahı kıydılar
Hooooop aradan 1 ay gecti ve o kadin yurtdışından döndü ayni kinder supriz yumurtadan çıkar gibi
Dahasi mi burasi en ilginci,
Kadindan 2 tane cocugu oldu adamın yabancı kadından 14 sene sonra arka arkaya.
Ve arkadasimin ablasindan da cocugu oldu
Kuma yani. Bu hayatta babama bile güvenmem ben o yüzden bu hikaye bana cok tanidik geldi

Alin size bi şok daha. X kocami seviyorum ondan ayrilmicam demis. Yani kuma olmayi kabul etmis. Diyicek baska laf yok konu kapanmistir.

o adam o kadının kocası değil.

x ablanız zaten resmî nikah olmadan çocuk yapmaya karar verdiğimde kuma, çok eşlilik, adına ne diyorsanız, her şeyi kabul etmiş oldu.

bu x abla saf falan dediniz ama bence saf değil. koca delisi süzme salak.

ailesi bence zor kullanarak eve kapatsın aklı başına gelene kadar.

Back
X