şoktayım..

fatoşcum tebrikler, o b,r kan pıhtısı ama o kan pıhtısının büyük ihtimalle kalbi atmaya başladı bile, Allah kolaylık ve güç versin sana, inşallah hakında en hayırlısı olsun.

vallahi bu durumda kimseyi düşünemem canım..

yani eşim bile dese aldır aldıramam keyfiyetten.. kimse kusura bakmasın.. ben o vicdan azabıyla yaşayamam..

bakalım cts bi gideyim dr herşey netleşcek..

fatoşcum tebrikler, o b,r kan pıhtısı ama o kan pıhtısının büyük ihtimalle kalbi atmaya başladı bile, Allah kolaylık ve güç versin sana, inşallah hakında en hayırlısı olsun.

saol canım.. evt 4+4 oluyo bugün itibariyle..

amin canım hayırlısı..

başlığı görünce bende şok oldum ama çok da sevindim.biliyorum çok zor bir durum,kızlar daha çok ufak,yalnızsın ve sorumluluğun büyük..kayınvaliden sana yardım eder mi diye sormıycam çünkü minicik bi cana kıymanı söyleyen biri kılını kıpırdatmaz..annenler uzakta mıydı hatırlamıyorum ama eğer maddi durunmunuz iyiyse bakıcı tutarsınız,sana yardımcı olur.üçüz gibi büyürlar birlikte..eğer sağlığın açısından sorun teşkil etmeyecekse bu gebelik devam etmeli..o cennetten gönderilen bir mucize..

bencede cnm kimsyi dinleme?en doğru kararı sen veririsin cnm.evet bi gitte doktor ne diycek bakalım herşey istediğin gibi olsun cnm benim en hayırlısı olsun.

annemlerle aynı şehirde değiliz canım.. 13 yaşında bi kardeşim var okula gidiyor.. yani gelemezde uzun süreli.... hesaplattım doğum kasım 10-20 si gibi oluyo..... tam okul zamanı..

yardımcı konusuna gelince.. sanmıyorum tutmaz yardımcı falan yine herşey başıma kalır.. ama herşeye rağmen ben bi cana kıyamam.. bugün kızların usg resimlerini herbişeylerini döktüm ortaya.. baktım yeniden...
hazır değilim ben ama yapacakta bişey yok....

son karar dr un.. 8 ay oldu doğum yapalı... dr ne derse o olucak.. rabbimin hediyesi bu..
beni tek korkutan ilk gebeliğimin aşırı bulantılı geçmesi 4 kez aşırı kusmaktan hastanelik oldum.. yine öyle olursa kızlarım ortada kalır kimseler bakmaz (((((((( en çok canımı acıtan bu.....

yoksa uykusuz geceler, doğum vesair korkutmuyor beni........

allahım diyorum bana bi çıkış yolu göster....... hakkımda hayırlısı olsun....... gerçekten sıkıntıdayım.. rabbim doğru yolu göstermeme yardımcı olsun..

canımmm tebrik ederim ne kadar güzel bir haber ve ne büyük bir lütuf...seni o kadar kararlı ve güçlü gördüm ki yaşadıklarını az çok bilen biri olarak seni bir kez daha takdir ettim...bence herşey güzel olacak..onu sana gönderen rabbim kolaylığınıda verecek....bu arada o kan pıhtıları cemre ve cansu ,,,ve daha niceleri oldular..benim kan pıhtılarım bana şimdi annii diyor bakıyor gülüyor ve başını omzuma yaslıyor yaa dünya duruyor ,benim içim eriyor..bende bir tane daha istiyorum inşallah...şimdi gelse başımla beraber buyursun gelsin minik misafirim sevinçle ve heyecanla beklerim onu ve kızlarımı sarıp sarmaladığım yüreğim ve şevkatimle onuda sararım..çok duygulandım gerçekten...

hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ikizlerin küçükmüş ama olmuş artık o canı veren Allah doğduğunda bakman için kolaylığınıda verir kaynanana diyecek lafım yok Allah ından bulsun o nedemek ya tüylerim ürperdi okuyunca kazıttır Allah ona akıl fikir versin ne diyim bikere ona ne laf düşüyor ki çocuk senin çocuğun ne hakla sana aldır diyebilir canım kesinlikle kimsenin dolduruşuna gelme kimsenin lafına bakam kıyma bebeğinin canına

canım gözlerimi doldurdu son satırların..

bende bugün kızlarımın gözlerinin içine baktım ve yeni bebeği düşündüm.. onunda hakkı var yaşamaya..

allahımdan tek dileğim bulantısız geçmesi..

rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın bu duyguları gönülden diliyorum..

rahmimden kazıttırsamda vicdanımdan nasıl kazıttırırım..

bunu söyleyen insan dini vecibelerini yerine getiren insan... ama inandığı allahın verdiği canı ondan başkasının almaması gerektiğini bilmiyor....

yani bunca zaman gelip hiç bi yardımını görmedim..
bundan sonrada beklemiyorum..

canim öncelikle hamilelegin hayirli olsun
benimde dört aylik bir oglum var tek bebege bakmak bile bazen cok zorken sen ikiz büyütüyorsun simdide minik bebek gercekten seni zor günler bekliyor ama rabbiminde bir bildigi vardir bunca sene bekletip simdi ardi ardina vermesi biranda kocaman bir aile olucaksiniz büyüdükleri zaman cektigin sikintilari unutup onlarlan gurur duyacaksin kimseyi dinleme allah kolaylik verir insallah güzel bir hamilelik gecirirsin haberlerini takip etmeye calisicam

saol canım.. bebeğini allah bağışlasın..

inşallah öyle olur..

gelişmeleri burdan yazıcam..

Fatoş hanım
hayırlı olsun..
ne güzel bi kalbe sahipsin Allah sana yardım edecektir.
İnşallah hamileliğin sorunsuz geçer. dualarım seninle
Maşallah bebişlere...

fatoşcum..öncelikle rabbim evlatlarına sağlık sıhat versin,,yeni meleğinede güzel kaderler yazsın,,,seni çok iyi anlıyorum..benim büyük oğlum küçük değildi 3 yaşındaydı ama ben tekrar hamile kalmıştım,tamda artık kariyer yapabilirim dediğim anda hamile olduğumu öğrenmeden önce dersaneye başlamıştım kpss için dersaneye başladıktan 4 ay sonra hamile kaldım...mensim 5 gün geççmişti ve dersaneye gitmen test yapmıştım sabah pozitifti olduğum yerde kaldım,,şaşkınlık,korku nasıl olacak beklenmedik bir durumdu...tam 2 hafta kimseyle konuşmadım eşim sağolsun haber vermiş:))) haberi alanların teline cevap vermedim,,çünkü zamanında çok büyük konuşmuştum,hayallerim vardı,ideallerim vardı zaten büyük oğlumda bunları ertelemiştim nasıl olurda 2 hamilelik olur diye kızıyordum,,doktorum istemiyorsam alabiliriz dedi,,sonra ultrasona geçtik,,küçücüktü,minik bir melek,,minnacık bir melek rabbimin vücudumda gerçekleştirdiği bir mucize..nasıl rabbime karşı gelebilirdim,,nasıl onun var ettiğine kıyabilirdim,,nasıl olurda onun bana hediye ettiğine karşı gelebilirdim,,,dünyanın en değerli hazinesini hediye etmişti bana ben nasıl olurda onu yok etmeye çalışabilirdim....nemi oldu ben karnım burnumda dersaneye gittim:)))) kirada oturuyorduk aniden nasıl oldu bilmiyorum belli bir miktarda kredide olsa kısa dönemlik bir borçla ev aldık..::)))veee bebeğim doğduktan 2 ay sonra kpss sınavına girdim..gayet iyide bir puan aldım...şimdi 6 aylık....:)))kızolmasını umut ettim ama rabbim bana 2.oğlanı nasip etti..

şimdi bebeğimi her emzirmek için kucağıma aldığımda yanımda olduğu her saniye kulağına .............BENİ AFFET MELEĞİM...SEN BANA EN GÜZEL HEDİYESİN,BEN NEFSİME KAPILDIM KENDİ HAYATIMA KAPILDIM AMA BENİM HAYATIM SENSİN VE ABİN...SENİ SEVİYORUM...diyorum..

çok zor zamanlar geçirdim gazdı şuydu buydu ama herkez benim uykusuz yorgun halime acırken,,ben rabbime bana eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar verdiği için bana 2.kez anne olmayı nasip ettiği için şükrettim...ve hep zorlandığım artık dayanamıyorum dediğim yerlerde ve zamanlarda BU GÜNLERDE GEÇECEK HEP BÖYLE KALMAYACAK DEDİM,,,HATTA BU BEBEKLİKLERİ ÖZLEYECEĞİM BİLE DEDİM,,,
ŞİMDİ 6 AYLIK BAK SAAT GECENİN 4 Ü UYANDI EMZİRDİM GERİ UYUDU BENDE KEYİF YAPIYORUM...

DEMEK İSTEDİĞİM...BÜYÜYECEK...zorlanacaksın,uykusuz kalacaksın,hatta benim gibi sinirden onlar ağlarken sende ağlayacaksın...ama geçecek ve sen onların ardından hayranlıkla bakacaksın..gururlanacaksın bu meleklerin annesi benim diyeceksin...HEM CENNET NEDEN ANNELERİN AYAKLARI ALTINDA Kİ CANIM...::))

SAĞLIKLA BÜYÜT MELEKLERİNİ...RABBİM KADERLERİNİ GÜZEL EYLESİN..

fatoş hanım hakkınızda hayırlı neyse o olsun....sağlığınız elveriyorsa ''kazıt''mayıp yaşatın.....çocuklar ailenin en büyük zenginlikleridir...gönlüm çok isterdiki siz benim komşum olasınız ve ben size kucak açayım...

beni ağlatan bi mesaj daha..

çok teşekkür ederim canım yazdıkların için..

dediğin gibi çok zorlanacağım bariz ortada.. ama bi gülüşleri yetecek unutturmaya..

rabbim sizin çocuklarınızıda size bağışlasın sağlıklı mutlu ömürler versin..

ay canım benim yaa. saol.. buraya yazdıklarınız bile bana moral oluyor kucak açıyor emin olun..

çok teşekkür ederim..

Fatoş Hanım hayırlı olsun bebeğiniz.Rabbim bu bebeği size hediye göndermiş.bu bebeğede bakma gücünü verecektir.Hayırlısıyla doktorunuza gidin ve hayırlı haberlerle gelin.
Sevgiler

valla biz ikiz anneleri için düşüncesi gerçekten zooor bir durum ama...mutlaka vardır bir hayır... biz Rabbimden iyi bilecek değiliz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…