evet gerçekten bi şok sebebi belli unutamamış unutsa neden saklasın onca somut anıyı kaldıki aklındakilerde var üste çıkmaya çalışmış sana güvenmediğini söylemekleAllah yardım etsin
Erkekler nadiren sever;bu yüzden de kolay unutamaz
Bu adam da belli ki unutamamış
Sen yıllarca aklında bu soruyla yaşamak istemezsin
Boşver gitmişi gitmiştir....
geçmişte uzun ilişkisi olan erkeklerden uzak durun bence şimdiye kadarki tecrübelerimden söylüyorum bunu uzun bir ilişki sonrası erkekler sevipte kavuşamadığı kızları hiç unutamıyorlar onlar aklının bir köşesinde hep saplantı olarak kalıyor yani ona saplanıp kalıyorlar bunu hep gördüm ya nefret ediyorum erkeklerin bu eski sevgili sendromundan illa böylemi olmalı yani sende onu bırak boşver ya kendine geçmişi daha temiz böyle yaralı bir aşk mazisi olmayan birini bul kaç sene beraberlermiş nişanlanmışlar ama olmamış belliki adamın çok içine oturmuş yarası var kurtulamaz bu psikolojiden çok zor
canım uzak dur kesınlıkle,bazı arkadaslara kalsa sucsuz bakmıyodur felan ne demek yanı cıplak resımler felan hadı dıyelım sevmıyo nıye tutyo resımlerı tehdıt etmek ıcın mı boyle olsa bıle bu da kotu bı sey demek kı aklından atamamıs demektır ,cok hayırlı olmus
boşverr sen daha iyilerine layıksın cnm demekki o kişi bu tarz kişilerden hoşnutmuş ve unutamamışş..sen kendi farkını ortaya koy koymuşsunda geriye dönüp bakma bileee üzülen sen olursunnn unutmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?