Soktayim

valla cnm bu benim nacizane fikrim ama karşılıklı suçlusununz bence...

senin onun eşaylarını karışıtırp..bunu bide belli etmen büyük gaf...bu durum haklı olsan bile seni haksız duruma düşürür...burda bence yanlış yapmışsın...hem adamın eşyalarını karıştırmış..hemde hesap sorumuşsun...sana güvenenmem artık demekle haklı oluyo böylece karşıda ki...

tabi arkadaşının da yaptığı doğru deil...sana bakmıyorum..bilmiyorum diyip..hala saklması...hoş değil...ama bunları neden yapar ki..cevabı onda saklı...belki evet gerçekten unutamadı..belkide başka başka şeyler...bazı şeyleri insan kendine bile söyleyemez..malum

ama sen onun eşyalarını karıştımayacaktın..hadi karıştırdın hemen hesap sormayayıp..yavaş yavaş yerini yapıp kendisine itiraf ettirecektin...burda kötü etmişsin be güzelim...hakkınınzda hayırlısı olsun

eşyalarını karıştırmakla ne kadar hata yapmış gibi görünsenizde iyi olmuş bence.
ya nişanlanınca yada evlenince bulsaydınız ?
sizin için çok daha büyük yıkım olacaktı..
erken farketmeniz iyi olmuş.

Her ne kadar ben de özelini karıştırmanıza kızsam da bazen şeytan dürter ya insanı, normalde yapmayacagınız davranışı yaparsınız. Sizin ki de o hesap.

Bence iyi olmuş...

tamam gecmıste kalmıs bişiyde neden hala saklanır peki adı üstünde gecmıs gitmiş evli olmaları yada sevgili olmaları bişiy değiştirmezkı sonucta bir ilişki var ortada beraberler şahsen bende normalde karıştırmam ama bişiyler seziyorsam karıştırırım bunuda dürüstce söylüyorum kendi fikrim

Son düzenleme:
Erkeğin geçmişini deşmeyeceksin arkadaş....Eski kız arkadaşları ile neler yaşamış,ne kadar sevmiş falan bilmeyeceksin...Eğer benim gibi her haltı öğrenmeye çalışıpta ,başarır öğrenirsen hayatın boyunca kafanı takıp yaşarsın...Zaman gelir üzülürsün acaba onu dahamı çok sevdi diye...Ben bunu bilir bunu söylerim:Erkeğin geçmiş ilişkilerini deşmeyeceksin,deşersen mutsuz olursun.....

canim benimmde eskilerde kalma hediye elbiselerim falan vardir ve kullanmaya devam ederim
ama bizim burada bahsettigimiz cinsel iliskilerinin filme alinmasi hos bana bunu soylemisti
ve yatak altinda ciplak fotograflarinin saklanmasi
gecmis gecmiste kalmamis demekki
ve neden sadece bu kiz arkadasa ait esyalar? ve neden hemen yataginin altinda hala kullandigi bilgisayarin yaninda
acmiyor bile olsa hangi neden ile sakliyor
yaptigim belki yanlisti ama kesinlikle pisman degilim
o beni evime geldiginde boyle bir kutu bulsaydi neler olacagini biliyorum ben
benimde facebookta eski esimle ve kizimla birkac resmim var silmiyorum cunku bakmiyorum
eger bakma iohtiyacvi duysamdim bende saklardim sanirim
ve bu resimlerin cogu ciplak
simdi bana hatalisin diyenler gercekten bu durumu kendileri kabullenebilirler mi
hic birlikteyken akliniza gordukleriniz ve okuduklariniz gelmeyecekmiydi

gercekten sokkkk olmussundur canım
ne o oyle yaaa
cıplak foto ve vıdeoları saklamak falan
canım bosver ya
haklı olan sensın bence kım senın yerınde olsa yıne odasına soyle bır bakar ve karıstırırdı yanı
sımdı burda kımse ben yapmam demesın

merak ınsanın dogasında olan bırsey
ve bu ıhtıyacını gıdermıssın sen

canım bosver hıc uzulme boyle bır adamın arkasıından sen
degmez arkadasım

ne yanı arada sırada bakıyor demekkı
unutamamaıs oldugunu gosterırı buda

tabı bunlar benım dusuncelerım kızlar...

Bazen ben yapılanı unutmam.. Ama bunun nedeni nefretim ve kinim gitmesin diye tutarım... karışman yanlış olmuş...

canim bide soyle dusunuyorum; var say ki unutmus
varsay ki arada bir duygusal bag yok
ozaman bu film ve fotograflarin yatak altinda olmasi belki arada bir karistirilmasi yada izlenmesi onemsiz mi?

canim bide soyle dusunuyorum; var say ki unutmus
varsay ki arada bir duygusal bag yok
ozaman bu film ve fotograflarin yatak altinda olmasi belki arada bir karistirilmasi yada izlenmesi onemsiz mi?

ne dıye ızlenenbılır kı zaten aklım almadı benım
tovbe tovbe yaaa

ama hıc onemsız degıl canım zaten resmen bellı etmıs dusuncesını kendı suclu oldugu ıcın ve kendıne guvenmedıgı ıcın benım odamı karıstırdın bana guvenmıyorsun trıbı yapmıs sana

off bu erkekler neden boyle hıcc anlamıyorum
gercekten zor bır durummm

erkeklerde bu durum çok sık yaşanıyor galiba
çünkü onlar her birlikte olduğu kzıı gerçekten sevmiyor birini çok seviyor kaybettiysede belki ömür boyu aklının bi kenarında o kız kalıyor dön dese yanındakini bırakıp ona koşacak belkide
eşyaları görüntüleri saklamasının tek sebebi var kıyıpta atamıyor demekki onlara
kendi adıma konuşuyorum böyle bir durumda ilişkiye devam etmezdim
çünkü hep içimde şüphe olurdu
inanın şüphe olayın gerçekliğinden daha çok can yakar

nİŞANLISI ONU ALDATMIŞ GÜVENDİĞİ DAĞLARA KAR YAGMIŞ BİR ERKEK İÇİN ÇOK ZOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ..Belki size güvenmekten de korkuyordur bu travma gibi zamanı geldiğinde gidiceklerdir çünkü yerine siz geliceksiniz güven verici bir sevgili,sadık ve mutlu bir beraberlik :80::79::76::76::76::76: Bence karşılıklı oturup neden durdugunu kendisinden dinleyin kendinizi yemekte bir çözüm değil ..

deşmek insanı mutsuz eder doğru bende yaşadım aynı şeyi şimdi içim içimi yiyo onu daha çok sewiyo beni sewmiyo gibi paranoyalar ama elde tutulur seninki gibi hiçbişi yok ..
adamın yaptığı resmen sapıklık tutuklu kalmış o kızda sewgi aşk olmasa bile eminim tensel olarak tutuklu kalmıştır..
ha şunuda söyliim aynı şeyi sen yapsan dediğim gibi seni bi adamla yatakta basmış gibi tepki werirdi..

ilişkileri biteli ne kadar zaman geçmiş ?

ben ilişkilerde geçmişin sorgulanıyor olmasına karşıyım?
adamın aklına her sorduğunda yaşadıklarını getirip hislerini tavan yaptırmanın hiç gereği yok.

Universitedeyken bayan arkadasim beni evine davet etmisti.Gittim ev arkadasi kiz bahcede fotograflardan,mektuplardan,ciceklerden ufak bir tepe olusturmus ve dibine oturmus elinde de cakmak vardi.Tek tek ayrildigi adamla ilgili herseyi yakiyordu.O an aklimdan gecen" Demek ki adam bu kiza neler yasatmistiki O da her seyi atese vermek istiyordu" dusuncesi gecti.Sessizce iceriye girdim.Kiza bir sey sormadim.Saygimdan...Sessizce yemek yedik.Kizin yuzunde bir huzur ve ferahlama hissi gordum.Neyse. adam kafasinda bitirmemis .Yoksa hepsini yakardi.Ona su teklifi yap.Benim yanimda tum resimleri yakip ve de lap toptaki bilgileri silersen seninle evlenirim yoksa baska kapiya by by

Son düzenleme:

peki herşeyi yaktı diyelim adamın aklından alabilecekmi eski sevgilisini ?

bitir....eğer seninle ciddi bir ilşki düşünen bir kişi olsaydı evet anlatamamış olabilir ilk başta ama anlatmaya çalışırdı ki uzun süe beraberiz diyorsun..ayrıca ne bu resim saklamalar...saf desem saf değildir salak desem unutmuştur desem olamaz...böyle şeyler unutulmaz...birde tecrübelerime dayanarak söylüyorum yabana atma bu sözümü: eski sevgilisini unutamamış hiçbir erkek yeni sevgilisine unutamadım demez...eski sevgilisinden bahsederken ki çok bahsetmez mutlaka kin, öfke ve kırıcı sözler söyler ona karşı...aslında bu onu hiç unutamadığının en büyük kanıtıdır...sizde güzel oyalanıyorsunuzdur...
bundan sonraki kararı siz verin umarım gözünüzü açabilmişimdir...

Film derken birlikte kameraya alınmış çıplak durumlar mı yani????Eğer öyle birşey ise canım,seninki apayrı bir durum....Gerçekten kötü bir his...Kendini kötü hissetmen de çok doğal...Yani yönlendirmek istemem ama ben olsam sanırım bitirirdim,çünkü anlatmak ayrı bunlarla birebir yüzleşmek ayrı....Off yaaa ne kadar düşüncesizce davranışlar,belkide güzel giden bir ilişkiyi bitirmek üzere sevgilin....Ama sana söyleyeceğim şudur kievam edersen aklını sürekli kemirecek o resimler ve film çünkü sürekli düşüneceksin acaba benle beraberken kaç defa izledi veya baktı?!!! Boşver canım salla gitsin,ona diyeceğin tek şey bu saatten sonra tak sepeti koluna haydi herkes yoluna....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…