Ama bu geçmişte kalan bişey. Evli olsalar ve adam bunları getirip yataklarının altına koysa neyse.
Ayrıca ben yapılan hatadan bahsediyorum. Kimsenin odası eşyası karıştırılmaz. İçine bakılmaz.
Benim de var eskilerime ait fotoğraflarım. Kim olursa olsun gelip baksınlar karıştırsınlar istemem.
Evli de değiller. Yarın başka bir sebepten ayrılırlarsa ne olacak.
canim bide soyle dusunuyorum; var say ki unutmus
varsay ki arada bir duygusal bag yok
ozaman bu film ve fotograflarin yatak altinda olmasi belki arada bir karistirilmasi yada izlenmesi onemsiz mi?
canim bende oyle dusundum
neymis o kutuyu hic acmiyormus falan falan madem acmiyor yataginin altinda ne isi var 3 yildir
filmi izlemiyorsa diger filmlerin arasinda ne isi var?
Ben ilerde iliskiye girecek olsam aklima gelmeyecek mi izlediklerim?
aklima o goruntuler gelmeyecek mi?
ooffff cok moral bozucu ......
Universitedeyken bayan arkadasim beni evine davet etmisti.Gittim ev arkadasi kiz bahcede fotograflardan,mektuplardan,ciceklerden ufak bir tepe olusturmus ve dibine oturmus elinde de cakmak vardi.Tek tek ayrildigi adamla ilgili herseyi yakiyordu.O an aklimdan gecen" Demek ki adam bu kiza neler yasatmistiki O da her seyi atese vermek istiyordu" dusuncesi gecti.Sessizce iceriye girdim.Kiza bir sey sormadim.Saygimdan...Sessizce yemek yedik.Kizin yuzunde bir huzur ve ferahlama hissi gordum.Neyse. adam kafasinda bitirmemis .Yoksa hepsini yakardi.Ona su teklifi yap.Benim yanimda tum resimleri yakip ve de lap toptaki bilgileri silersen seninle evlenirim yoksa baska kapiya by by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?