• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım :(

mrb kızlar... benim 5 aylık bi ilişkim var. birbirimizle çok uyumluyuz düne kadar kötü giden bişey yok gibiydi, ta ki ben ailesine dair bazı sorular sorana kadar :59:

annesinin ölmüş olduğunu söylemişti ama dün öğrendim ki intihar etmiş ve o 15 yaşındayken..
babası da alesine karşı çok ilgisizmiş ayda 1 eve uğrarmış..
diğer akrabalarıyla zaten görüşmüyor...

ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum..
çok iyi biri ama bunları yaşadığı için psikolojik olarak nasıldır die düşünmeden edemiyorum, yada ileride böyle bir rahatsızlık yaşar mı?

ayrıca aranızda kızı olanlar vardır. böyle ailesi olan birine kızınızı verirmiydiniz
ailem sorun çıkartır diye çok korkuyorum, benim ailem akrabalarına çok düşkündür ve akraba çevremizde çok geniş birbirine bağlıdır..

dün söylediğinden beri ağlıyorum, neden ağladığımı da bilmiyorum, büyük bir şok yaşadım...
boşa zaman harcamak istemiyorum, önerilerinizi bekliyorum, lütfen yardım edin :43:

15 yaşındayken bir annenin intihar etmesi eminim çok zordur. Kolay kolay paylaşılacak bir durum değildir diye düşünüyorum. Çok yakın bir arkadaşımın halası ölmüştü. Yani bize öyle söylemişti. halasına da çok düşkündür, anne gibi abla gibi görürdü. Sonradan öğrendik ki; kadıncağızı kaçırıp, tecüvz edip öldürmüşler. O kendi bile kabullenemezken bize nasıl söylesin diye düşünmüştüm hemen.. Sevgilin de belki daha fazla ayrıntıya ve kötü anıya sahiptir. Kendine bu konuyu hatırlatmak istemiyordur. İntihar da ölümün bir şekli sonuçta...

Psikolojisini etkiler mi? Babasıyla annesinin yaşadığı hayatla ilgili bu durum. Çok kötü şeyler yaşadıysa haliyle etkilenir ama eğer karakteri sağlamsa, destek alırsa/aldıysa altından kalkarsınız. İnsanlara karşı güvensizliği olabilir vs vs.

Benim eşimin de anne babası ayrı ama hicbir zaman aile ortamı görmemiş. Benim ailemin icine girdikçe şaşırdı, nerde ne yapacağını bilemedi. Hem ben destek oldum ona hem de ailem. hepimiz sarıp sarmaladık ve alıştı zamanla. İçindeki korkularını yendiğini görebiliyorum.

Yani ailem istemez fikrinden ziyade onu nasıl bu duruma adapte edebilirim düşüncesini taşımalısın bence. Ailen de sevgilini sever, koruyup kollar, annen ona gerçek bir anne şefkati gösterirse hiçbir sorun kalmaz.

Ona destek ol, acılarına ortak olmaya çalış, onu anla, kendini onun yerine koy.. Mutlaka zor zamanlarınız olacaktır ama sevginin aşamayacağı şey yok.

benımde olmuştu böyle bır arkadaşım ona en buyuk destek ben oldum eğer onu terkedersen hayata küser psikolojısını allak bullaktır onun zaten bır de senın ayrılığına katlanamaz ilk elini bırakan sen olma ...

Son düzenleme:
seviyorum tabi ki.. hem de evlenmeyi isteyecek kadar seviyorum ki bu kadar takıyorum bu meseleyi :59:
belki ailemi ikna edebilirm ama sonradan pişman olacağım birşey yapmak istemiyorum. annem ve babam da karşı çıkar mutlaka sonradan bi anlaşmazlık çıkarsa bu olayları hatırlatıp "ben sana demiştim" demelerini istemiyorum..

evet o sözü söyletmekte evlat için kötü bir durum .yani bu konuda kararı verecek olanda sensin iyisiyle kötüsüyle erkek arkadasını tanıyorsun deyilmi davranışlarında bu güne kadar sezdiğin birsey olmamış analdıgım kadarıyla zaten çekine çekine söylemiş annesini itiraf ettiğini daha yeni söyledigine göre tepkinden korkmuş olmalı.onun içinde zor bir durum düşünsene hep karsısına çıkacak sorunlar.eger onun sevgisinden eminsen ona güvenmeyi dene sonuçta gelecekte onunla basını yastıga koyacak olan sensin onu senden iyi tanıyan olamaz biras cevresini arastır arkadaslarıyla konusmayı dene uslubunca.yani ne yapılabilirki gözlemlerinden sonrada koy bir kefeye düşün bizimle paylaş topladıgın bilgileri az cok fikir veririz yani elimizden baskada ne gelebilirki ama ilerde keşke diyecegin bişe olmasın hep iyiki ile basla cümlelerine canm benm mutlu olman dileğiyle...

evlenmeden bilemezsin evlenince cok sey degisiyor kinayanlar olucak belki ama ben boyle biriyle evlenmeyi goze alamazdim sonucta yasadiklari kolay seyler degil ve muhakkak etkilenmistir

Canım bu konuda herşeyden önce sen yüreklimisin? Erkek arkadaşın okumuş meslek sahibi olmuş, askerliğini yapmış ve belki en çok özlediği şeyi aile ortamını istiyor..

Ben eşimle evlenmeden önce onunda aile yaşantısı benimki gibi değildi bende o da babamızı küçük yaşta kaybetmiştik ama onun yaşam şartları benimkinden çok daha kötü geçmiş hepsinden önce okuyamamış hep maddi sıkıntı hep zorluk yaşamış. Türk filmlerinr konu olr o derece yani... Haliyle psikolojisi etkilenmiş ama bunu dışarı pek yansıtmaz. Evlenirken aileme hiç birşey sormak ve istemek yok dedim ben ikna ettim ailemi. beni istemeye tek başına geldi düşün..

şimdi iyi bir eş ve iyi bir baba oldu. Tabi zaman zaman burnumdan getiriyor ama seviyoruz birbirimizi sonuçta geçip gidiyor tatsızlıklar. Annem bazen ben sana demiştim sen seçtin böyle olmasını der. Ama piman olmam evet ben seçtim ve kararımın sonuna kadar arkasındayım :))

mrb kızlar... benim 5 aylık bi ilişkim var. birbirimizle çok uyumluyuz düne kadar kötü giden bişey yok gibiydi, ta ki ben ailesine dair bazı sorular sorana kadar :59:

annesinin ölmüş olduğunu söylemişti ama dün öğrendim ki intihar etmiş ve o 15 yaşındayken..
babası da alesine karşı çok ilgisizmiş ayda 1 eve uğrarmış..
diğer akrabalarıyla zaten görüşmüyor...

ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum..
çok iyi biri ama bunları yaşadığı için psikolojik olarak nasıldır die düşünmeden edemiyorum, yada ileride böyle bir rahatsızlık yaşar mı?

ayrıca aranızda kızı olanlar vardır. böyle ailesi olan birine kızınızı verirmiydiniz
ailem sorun çıkartır diye çok korkuyorum, benim ailem akrabalarına çok düşkündür ve akraba çevremizde çok geniş birbirine bağlıdır..

dün söylediğinden beri ağlıyorum, neden ağladığımı da bilmiyorum, büyük bir şok yaşadım...
boşa zaman harcamak istemiyorum, önerilerinizi bekliyorum, lütfen yardım edin :43:

bunda şok olacak ne var anlamadım geçmiş gitmiş sonuçda

Annesinin intihar etmesi ölmüş olmasını değiştirmez ki
Öyle bi yazmışsın ki bende yaşıyor sandım
Babasının eve uğramaması falan
Bunlarda şok olunacak ne var anlamadım
Ayrıca bunları ilk günlerde neden öğrenemediniz
5 ay sonra öğrenmeniz de beni şaşırttı

Canım bu konuda herşeyden önce sen yüreklimisin? Erkek arkadaşın okumuş meslek sahibi olmuş, askerliğini yapmış ve belki en çok özlediği şeyi aile ortamını istiyor..

Ben eşimle evlenmeden önce onunda aile yaşantısı benimki gibi değildi bende o da babamızı küçük yaşta kaybetmiştik ama onun yaşam şartları benimkinden çok daha kötü geçmiş hepsinden önce okuyamamış hep maddi sıkıntı hep zorluk yaşamış. Türk filmlerinr konu olr o derece yani... Haliyle psikolojisi etkilenmiş ama bunu dışarı pek yansıtmaz. Evlenirken aileme hiç birşey sormak ve istemek yok dedim ben ikna ettim ailemi. beni istemeye tek başına geldi düşün..

şimdi iyi bir eş ve iyi bir baba oldu. Tabi zaman zaman burnumdan getiriyor ama seviyoruz birbirimizi sonuçta geçip gidiyor tatsızlıklar. Annem bazen ben sana demiştim sen seçtin böyle olmasını der. Ama piman olmam evet ben seçtim ve kararımın sonuna kadar arkasındayım :))

doğru söylüyosunuz yürek lazım..
ben de var mı bilmiyorum
evliliğe dair benimde her kızın olduğu gibi hayallerim vardı, bazılarından vazgeçmek zorunda kalıyorum, fedakarlık gerekir biliyorum, ama içim acıyor bazen

mesela kız isteme olayı sizinki gibi olur, söz-nişan belki de hiç olmaz bilmiyorum olursa da onun tarafından kimse olmazsa çok üzülür, belki de onun için bu fedakarlığı da yapıcam ve sadece nikah yapıp geçicez...

sonra ben gösterişli şeylere çok düşkündüm.. evlilik yüzüğümüz çok değerli birşey olsun isterdim, evimizin eşyaları tam olsun, güzel olsun isterdim hep...
ama bunlardan vazgeçmek zorundayım..

mutluluk olsun yeter, başka bi insanla bu kadar mutlu olacağımı sanmıyorum..

bunda şok olacak ne var anlamadım geçmiş gitmiş sonuçda

bana ilk tanıştığımız zamanlarda annem vefat etti diyince acısını hatırlatmamak için hiç sormamıştım neden diye, hastalığı filan var sandım...
sonrasında o kendiliğinden söylemeyince ben sordum mecburen.. hiç beklemediğim bi cevaptı

Annesinin intihar etmesi ölmüş olmasını değiştirmez ki
Öyle bi yazmışsın ki bende yaşıyor sandım
Babasının eve uğramaması falan
Bunlarda şok olunacak ne var anlamadım
Ayrıca bunları ilk günlerde neden öğrenemediniz
5 ay sonra öğrenmeniz de beni şaşırttı

yukarıdaki cevabı sizin için de veriyorum :) ayrıca benim ailem çok düşkün akraba olaylarına hep o açıdan düşündüm... yoksa benim için neden sorun olsun ki... evlenince sadece ikimiz olcaz kardeşler dışında akrabalarla belkide hiç görüşmicez

doğru söylüyosunuz yürek lazım..
ben de var mı bilmiyorum
evliliğe dair benimde her kızın olduğu gibi hayallerim vardı, bazılarından vazgeçmek zorunda kalıyorum, fedakarlık gerekir biliyorum, ama içim acıyor bazen

mesela kız isteme olayı sizinki gibi olur, söz-nişan belki de hiç olmaz bilmiyorum olursa da onun tarafından kimse olmazsa çok üzülür, belki de onun için bu fedakarlığı da yapıcam ve sadece nikah yapıp geçicez...

sonra ben gösterişli şeylere çok düşkündüm.. evlilik yüzüğümüz çok değerli birşey olsun isterdim, evimizin eşyaları tam olsun, güzel olsun isterdim hep...
ama bunlardan vazgeçmek zorundayım..

mutluluk olsun yeter, başka bi insanla bu kadar mutlu olacağımı sanmıyorum..

O zaman san şunu söylüycem..
Eğer evlendikten sonra bir gün benim neden düğünüm şöyle olmadı benim eşyalarım neden böyle değil diyip kendi içinde büyüteceksen en baştan vazgeç çünkü bu yola girdiğinde hep birşeyler eksik olacak ve zamanla tamamlayacaksınız eğer hayallerin içinde uhte kalacaksa ve sonradan pişman olmana sebep olacaksa yazık o çuçuğuda kendinide üzme çok çok zor olur..
Benim eşim beni istemeye tek geldi basit ama güzel birer alyans aldık benim ailemin içinde aslanlar gibi taktık nişanımızı öyle nişan kıyafetleri nişan bohçaları tatlılar nişan pastaları vs. olmadı..
Hatta zavallım şaşkınlıktan çiçek almayı bile unutmuş sonradan aile içinde lafı oldu ama ben susturdum onları..
Sonra düğün olmadı yine annemin ısrarı ile kına gecesini salonda yaptık ve başka şehire gideceğim için baba evinden gelinlikle çıksın diye önce gelinlik giydirdiler düğün gibi başladı kına gecesi olarak bitti sonra istanbulda sade bir nikah oldu. Nişan alyanslarımızı bir elden diğerine geçirdik oldu sana nikah yüzüğü..
Evimize yatak odası buzdolabı ve bulaşık mak. harici eşya almadık benim bekar evimin eşyaları ile oturduk ve iki 3 yıl içinde eşyaları yavaş yavaş yeniledik..
Şimdi herşeyimiz var çok şükür..Birde minik meleğimiz var ve dedim ya aileler arasında farklılık ve kişilik farklarından dolayı bazen kavgamız gürültümüz oluyor ama ben kocamı seviyorum oda beni. Uzatmıyoruz anlayış gösteriyoruz bazen o alttan alıyor bazen ben geçinip gidiyoruz. Ama dönüpte hiç demiyorum ben evlenirken şu olmadı bu olmadı diye.. Çünkü öyle dersem hem kendime zindan ederim hem eşime hayatı biliyorum..
Sen razı olacaksan bunlara.. Etrafın dedikodusunu susturabileceksen. Eşin olacak bu adamın arkasında durabileceksen herşeye gögüs gererim ben diyorsan devam et..
Ama içimde kalacak, ilerde huzurumu bozacak biri birşey diyecek sinirim bozulacak diyorsan yol yakınken vazgeç ama bu nedenden dolayı olduğunu ona hiç sezdirmeden başka yollardan ayrıl..
Ne diyim Allah hakkınızda hayırlısını versin canım..

O zaman san şunu söylüycem..
Eğer evlendikten sonra bir gün benim neden düğünüm şöyle olmadı benim eşyalarım neden böyle değil diyip kendi içinde büyüteceksen en baştan vazgeç çünkü bu yola girdiğinde hep birşeyler eksik olacak ve zamanla tamamlayacaksınız eğer hayallerin içinde uhte kalacaksa ve sonradan pişman olmana sebep olacaksa yazık o çuçuğuda kendinide üzme çok çok zor olur..
Benim eşim beni istemeye tek geldi basit ama güzel birer alyans aldık benim ailemin içinde aslanlar gibi taktık nişanımızı öyle nişan kıyafetleri nişan bohçaları tatlılar nişan pastaları vs. olmadı..
Hatta zavallım şaşkınlıktan çiçek almayı bile unutmuş sonradan aile içinde lafı oldu ama ben susturdum onları..
Sonra düğün olmadı yine annemin ısrarı ile kına gecesini salonda yaptık ve başka şehire gideceğim için baba evinden gelinlikle çıksın diye önce gelinlik giydirdiler düğün gibi başladı kına gecesi olarak bitti sonra istanbulda sade bir nikah oldu. Nişan alyanslarımızı bir elden diğerine geçirdik oldu sana nikah yüzüğü..
Evimize yatak odası buzdolabı ve bulaşık mak. harici eşya almadık benim bekar evimin eşyaları ile oturduk ve iki 3 yıl içinde eşyaları yavaş yavaş yeniledik..
Şimdi herşeyimiz var çok şükür..Birde minik meleğimiz var ve dedim ya aileler arasında farklılık ve kişilik farklarından dolayı bazen kavgamız gürültümüz oluyor ama ben kocamı seviyorum oda beni. Uzatmıyoruz anlayış gösteriyoruz bazen o alttan alıyor bazen ben geçinip gidiyoruz. Ama dönüpte hiç demiyorum ben evlenirken şu olmadı bu olmadı diye.. Çünkü öyle dersem hem kendime zindan ederim hem eşime hayatı biliyorum..
Sen razı olacaksan bunlara.. Etrafın dedikodusunu susturabileceksen. Eşin olacak bu adamın arkasında durabileceksen herşeye gögüs gererim ben diyorsan devam et..
Ama içimde kalacak, ilerde huzurumu bozacak biri birşey diyecek sinirim bozulacak diyorsan yol yakınken vazgeç ama bu nedenden dolayı olduğunu ona hiç sezdirmeden başka yollardan ayrıl..
Ne diyim Allah hakkınızda hayırlısını versin canım..

yazınızı tebessümle okudum, ne güzel bir evlilik hikayesi :)
nişan yüzüklerinizi, nikah yüzüğü yapmanız çok hoştu...

ben de ileride sizinki gibi mutlu olabileceğimizi düşünüyorum
bugün rüyamda da gördüm evimize geldiğini bi kamyon eski eşyayla :)
benimkilerde hayal işte, kimin mükemmel bir hayatı var ki?
çok sevdiğim bi mesleğim var, onun da öyle
birlikte geçinir gideriz :)
çok teşekkür ederim öneri ve örneklerinzden dolayı :)

yazınızı tebessümle okudum, ne güzel bir evlilik hikayesi :)
nişan yüzüklerinizi, nikah yüzüğü yapmanız çok hoştu...

ben de ileride sizinki gibi mutlu olabileceğimizi düşünüyorum
bugün rüyamda da gördüm evimize geldiğini bi kamyon eski eşyayla :)
benimkilerde hayal işte, kimin mükemmel bir hayatı var ki?
çok sevdiğim bi mesleğim var, onun da öyle
birlikte geçinir gideriz :)
çok teşekkür ederim öneri ve örneklerinzden dolayı :)

İnşallah canım inşallah güzel bir evliliğiniz güzel günleriniz olur..
Dediğim gibi işin büyük kısmı sana düşüyor..
Yuvayı dişi kuş yaparmış..
Ama şunuda söylüyüm evlenmeden önce en az 1-2 sene tanı biz 5 yıl birbirimiz tanıyıp evlendik..
şimdi 4 yıldır neredeyse evliyiz ve toplamda birlikteliğimiz 9 sene olacak..
Asla ben diye düşünmeyin biz diye düşünün ve kerşı tarafında o şekilde düşünmesini sağlayın o zaman daha kolay atlatılıyor herşey...
İnşallah sizinde herşey gönlünüzce olur..

sevgilinin 5 aydır annesinin intihar edip öldüğünü söylememesini yadırgama. 5 yıl önce bende annemi kaybettim ve bunun psikolojisinin nasıl kötü birşey olduğunu anlatamam. kendim kabullenemedim uzun süre arkadaşlarıma söyleyemedim. Söylemedimde. Çünkü konuşulnca kendimi berbat hisseidyordum. Daha yeni yeni kabullendim bazı şeyleri. Uzaktan bakıldığı kadar kolay olmuyor bazı şeyler. Ki benim babam öyle bir insandır ki Allah herkesin başına böyle bir baba nasip etsin. Her zaman her koşulda yanımızda. Babam olmasa ben kolay kolay atlatamazdım bazı şeyleri.

sevgilinin babası da ilgilenmemiş.Onun durumunu bir de böyle değerlendir. Büyük yaraları olduğuna eminim. Annesi babası olupta normal aile hayatı yaşayan insanları çok görüyoruz burada ama kendini geliştirememiş ve sevdiğine zarar veren. Bu insanın içinden gelecek birşey. Bak sevgilin herşeye rağmen okumuş öğretmen olmuş bugüne kadar seni el üstünde tutmuş. Kafandaki soru işaretlerini at bence bir an önce ve de mutlu olmaya bak sevdiğinin yanında ol. Uzaktan bakınca hiçbirşey benim başıma gelmez diyorsun ama hayat öyle değil işte. Ondan bunlarla kafanı yorma canım mutlu olmaya bak. Sevgilin yaşadığı şeylerden yaşıtlarına göre fazlasıyla olgunlaşmıştır. İçin rahat olsun bence.

Son düzenleme:
Şokta olucak bi durum göremiyorum ben ortada...
Yada ben mi çok genişim böyle konularda...
Annesinin öldüğünü söyledi ama öğrendim ki kelimesini okuduktan sonra durup annesinin hala yaşadığını söyliceğinizi sandım ... Ama intihar etmiş.Yani ölümü bu şekilde olmuş...
Sana bunu söylememesi çok normal.. İnsan annesinin ölümünün bu şekilde olmasını zor atlatmıştır ve eski olayı gündeme getirmek onun için çok zor bi durumdur... Ve eminim bu durumun ardından kendini uzun süre toplayamamıştır... bunu sana söylemek zor olurdu bu aklınıza gelmedi ? Babası ailesi ile ilgilenmiyormuş.. evi ile ilgisiz olan babanın ne işlerle uğraşacağı az çok ortada..Belli ki annesi bunalıma girdi bu durum yüzünden... Erkek arkadaşın aile ortamı pek görmemiş ve tek istediği şey bi aile olabilir...
Sırf bunlar oldu diye erkek arkadaşını terk etmeyi düşünüyorsan ona karşı çok fazla bi sevgin yok anlaşılan..Yoksa onun bu durumunu düşünerek ona destek olmayı seçerdin onu terk etmeyi değil... Bence sen onunla olup olmak istemediğini önce bi düşün...

sonuçta ailesini o seçmemiş annesi intihar etti babası ilgisiz diye sendemi bırakkıcaksın onu? benim bildiğim böyle parçalanmış ailesi olanlar kurdukları aileye daha bağlı oluyolar benim arkadaşım var anneside babasıda vefaat etti erkek ve evlenip yuva kurmak için can atıyo... bitane daha var annesi yine o çok küçükken vefaat etti babası başka kadınla birlikte başkada akrabaları yok evlendi çok mutlu bi yuva kurdu karısının bi dediğini iki etmiyo psikolojisi sadece ilgiye şefkate ihtiyacı olur tabi ağır şeyler yaşamış ama sevseydin bu şekildede düşünmezdin bence :S

Şokta olucak bi durum göremiyorum ben ortada...
Yada ben mi çok genişim böyle konularda...
Annesinin öldüğünü söyledi ama öğrendim ki kelimesini okuduktan sonra durup annesinin hala yaşadığını söyliceğinizi sandım ... Ama intihar etmiş.Yani ölümü bu şekilde olmuş...
Sana bunu söylememesi çok normal.. İnsan annesinin ölümünün bu şekilde olmasını zor atlatmıştır ve eski olayı gündeme getirmek onun için çok zor bi durumdur... Ve eminim bu durumun ardından kendini uzun süre toplayamamıştır... bunu sana söylemek zor olurdu bu aklınıza gelmedi ? Babası ailesi ile ilgilenmiyormuş.. evi ile ilgisiz olan babanın ne işlerle uğraşacağı az çok ortada..Belli ki annesi bunalıma girdi bu durum yüzünden... Erkek arkadaşın aile ortamı pek görmemiş ve tek istediği şey bi aile olabilir...
Sırf bunlar oldu diye erkek arkadaşını terk etmeyi düşünüyorsan ona karşı çok fazla bi sevgin yok anlaşılan..Yoksa onun bu durumunu düşünerek ona destek olmayı seçerdin onu terk etmeyi değil... Bence sen onunla olup olmak istemediğini önce bi düşün...

terk etmek istiyorum demedim ben yanlış anlamışsınız
tabiki her durumda birlikte olmak ve evlenmek istiyorum
ailem bu durumda nasıl tepki verir, ileride sorun çıkarmı diye merak ediyorum yalnızca...
bunu da yalnızca 2 sene sonra öğrenebilirim, okulum bitince yani..
sizden bu konuda fikir almak, aranızda anne-baba olanlar varsa düşüncelerini öğrenmek için bu konuyu açtım, kötü bir son olsun istemiyorum :14:

sonuçta ailesini o seçmemiş annesi intihar etti babası ilgisiz diye sendemi bırakkıcaksın onu? benim bildiğim böyle parçalanmış ailesi olanlar kurdukları aileye daha bağlı oluyolar benim arkadaşım var anneside babasıda vefaat etti erkek ve evlenip yuva kurmak için can atıyo... bitane daha var annesi yine o çok küçükken vefaat etti babası başka kadınla birlikte başkada akrabaları yok evlendi çok mutlu bi yuva kurdu karısının bi dediğini iki etmiyo psikolojisi sadece ilgiye şefkate ihtiyacı olur tabi ağır şeyler yaşamış ama sevseydin bu şekildede düşünmezdin bence :S

sevdiğim için bence bu şekilde düşünüyorum
2 yıl bekletip annemler seni istemiyolar mı dicem ona, daha kötü olur herşey
zaten ona da söyledm aileleri ne yapcaz diye, bir şekilde ikna ederiz dedi
artık yalnızca dua edebiliriz başka yapacak bişey yok
inş sizin dediğiiz gibi mutlu bir yuvamız olur

Back
X