Taşlanacaksın şimdi..keşke yapmasaydın ama olmuş yapacak bişey yok gecmişe dönüş yok..bundan sonrası senin elinde ama...
Ben daha fazla gururuma yediremicem yemin ederim ben öldürürüm bu adamı artıkkkk
Namusumla oynadııı benimm
Ben daha fazla gururuma yediremicem yemin ederim ben öldürürüm bu adamı artıkkkk
Namusumla oynadııı benimm
Yemin ederim gururuma yediremiyorummm bunlarıııı çıldırmak üzereyimm nereye gitsem nefes alamıyorummm çekip vurmak istiyorum biyerlerinden artık kimseye zarar veremesin diye
Az önce gördüğüm manzara beniii mahvetti
Konularımı bilen bilir erkek arkadaşımla baya bi şeyler yaptık yaşadık ben köpeklerrrr gibi pişmanım tabi şimdi...
Ben faceden bunun eski kız arkadşını ekledim baktım zaman tüneline falan.Biz bununla 14 martta çıkmaya başlamıştık...Bu kız da işte bunu aldatan kızdı hemde yataklarda basılan bir kızdı.Neyse işte kız 29 martlarda nisanlarda bişiler yazmış duvarına beğenmiş,doğum gününü falan kutlamış şokk oldum...Benimle çıkarken o ekliymiş faceinde ...Bende mutluyum diye mutluluktan ağlarkennn o meğer o kızla konuşuyomuşşş
Birde bana sana aşığım derkennnn(
Bana diyeceksiniz bazılarınız zaten biliyoduk konularından onun ne mal oldğunu hala onu mu kafana takıyosun diye ama şöyle bi durum var benim şuan şok olduğum kahrolduğum konu bu konudan haberim hiççç yoktu benimmm daha az önce oldu(
Hertürlü yanlışını görmüştüm ama bilmiyodum o kızla da yazışıyomuş meeğrsemmm doğum gününe varış kadar kutlamış bütün fotolarını beğenmişş...Benden bir önceki çıktığı kızla da çıkarken gene aynı şekilde o zamanlarda da beğenmiş herşeylerinii
Bu adam benimle yatarkenn meğersemm onu düşünyomuşşş ....Ben şimdi nereye atayım kendimiii ben hayatımda kimseyle birlikte olmamıştım mahvettim kendimii(( nereye sığınayım alllahımmm kendimi o şerefsize teslim ettim bennn güvendimmmm
Bak buraya aldatılanlar diye bi grup kursak bende dahil o gruba baya kalabalığız.emin ol aldatılan ilk sen değilsin.
Ve seni döven söven değer vermeyen erkek arkadasının bunları yaptığına değil de eski sevgilisiyle facedeki yazışmalara takılıyorsun.
En iysi ne biliyon mu .Bu adamla git evlen sen en iysi.hatta hemen cocuk yap,Aldatılıp dövülüp iyice yıprandıktan sonra gel konuşuruz senin anlayacağını sanmıyorum çünkü şimdi.
Onun ne kadar şerefsiz bir erkek olduğunu anlatan, hakkinizi helal ermediginizi belirten okkali bir mesaj atin ve sonrasında onu engelleyin her yerden. Beddua edin cokça .ve sonrasında Allah a yonelin
İnsan gerektiğinde yüreğini bile söküp atabilmeli.. Kaldı ki -anladığım kadarıyla- sizin sevdiğiniz insan size değer vermemiş hiç. Bence usulce onu hayatınızdan çıkarın ve geri çekilin. Sevdiğinizi söylediğiniz insanla yaşadıklarınızı sindirmeye çalışıp kendinize daha güzel bir sayfa açmaya çalışın. Eğer bir ilişkide güven, saygı, sevgi yoksa ne anlamı kalır ki birlikteliğin? Kolay olacak mı? Olmayacak tabii ki. Belki travma etkisi yaratacak ve uzun zaman etkisinden kurtulamayacaksınız; ama her gün ölmektense bir kerede kurtulmak sizin kendi benliğinizi korumanız açısından daha önemli. Dışardan bakınca sağlam bir ilişki gibi görünmüyor. Toparlanmalı, ve yüreğinizi bir kenara bırakarak mantığınızı devreye sokmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?