Ya siz neden bu kadar kötü yargılıyosunuz yemin ederim konu açınca yazıcam yargılamıcaksanız bakın diye yettinizzz ama haaa ne bu yaaa bir hataya düştük olamaz mı yani...Ben ona güvendim diye beni yarı yoldamı bırakması gerekiyo yani sırf ben istedim diye hey allahımmm yaaa sinirlerim zıpladı iyce
Ee daha ne o zaman ? Sevdin yaşadın karşı taraf sana mecbur mu yada sen ona seni döven adam bir de bu
Ya dövme biraz argo kaçıyo aslında...Ben o sinirle dövdü yazdım...Ben vurunca dayanamadı ittirdi beniii oturttu sandalyeye sonra işte kollarımı kıvırdı ellerim çizildi kanadı öyle...Ha bu da dövmekle eşit ama hani o da bana tokat falan atmadı vurmadı
Aferim savun bu adamı savun çok iyi melek ya mutlaka kaçırma zaten tecavüz etmiş beni alcaksın mecbursun de !
Ya melek demedim ki ben size şimdiii .....Neden öyle bişi diyim ki yanii ben o kadar düşük bi insan değilim
Biraz sakin ol.
Yasandi bitti gitti.
Tek dusunecegin bu olmali artik.
Ayrica surekli namusum kirlendi yaziyorsun madem namus senin icin bu demek yapmamaliydin
Ki bence namusu bekarete sigdirmak cok sig bir gorus olur. Namus bundan fazlasidir
Insanin durust, iyi, guzel olmasidir. Yureginin temiz olmasidir.
Cinsellik yasiyorsunuz diye seninle evlenmeye mecbur da degil ki sevgilin.
Bir de bana anlik sinirle yaziyorsun gibi geldi. Sonucta elinde dogum gunu kutlamasi ve fotograf begenisinden baska bir sey yok. Belki sevgilin rahat biridir ve onunla iletisim kurmayi onemsemiyordur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten namus kavramını ben sadece cinsellik olarak düşünmedimm..Ayrıca namus namus diye kıçını yırtanlardan hiç değilim.Bende namus kavramını sadece cinsellik olarak görmüyorum...Ben benimle evlenmeye mecbur demedim ya...Ama benimle birlikte oluyoo o kızla yazışıyo...Nasıl yaaa doğum günü kutlaması beğeniden başka bişey yok? bu çokk gurursuzca bi harekett...Eski sevgilisyle irtibat halinde olması bile korkunç tiksinç değilmi? msjlarını görmedim daha allah bilir neler konuştular onuda bilmiyorum...Foto beğenmeler falan normal mi bunlar yaaaa
Insanina gore degisir bana gore normal degil belki ona gore oyledir cunku davranistan ziyade niyet onemlidir bence
Sen nu cocuktan ayrildin mi tamamen yani butun baglarini kopardin mi ?
Canim inan kendini boylesi yipratmaya degmez o adam. Namusunun kirlendigi falan yok. Biraz fevri birisin ve aciyla agzina geleni söylüyorsun. Namusun sadece sana aittir. Burda konunu okuyan, yorum yapan yapmayan pek cok kadin var inan herkesin hayati gulluk gulistanlik degil. Herkesin acilari huzunleri var kendince. Sen hatalar yapiyorsun once bunu kabul et. Sakin ol kimse senden degerli degil. Hastalikli bir iliskin var ve bataklik gibi seni icinde hapsediyor. Simdi ne desek bos gelecek biliyorum çünkü gercekten ruhun yarali hasta şu an. Lutfen destek al canim..
Ben daha fazla gururuma yediremicem yemin ederim ben öldürürüm bu adamı artıkkkk
Namusumla oynadııı benimm
Koparmaya çalışıyorummm...Allahımmm yardım ettt
Ozaman git burda yazdiklarini ona soyle kopar da gel.Ne perhiz ne lahana tursusu.Burda saydir saydir adamin karsisinda krem peyniri gibi eri bisey diyeme.Eee ne anladim bundan? 1-2 haftaya unutursun zaten bunu bak diyorum ben.
Ya iyice tanimadan belli bir guven olusturmadan neden en ozel anınızı paylasirsiniz ki bir pez......kle. neyse ki bu her seyin sonu degil. Bundan sonra herkese guvenmemeniz gerektigini ogrenin..adam size rengini fazlasiyla belli etmis. Israr edip niye yaninda kaliyorsunuz ? Kendi degerinizi kendiniz belirlersiniz. Kendinizr azicik sayginiz varsa bu adami hayatinizdan cikarin. Karaktersiz herif.
Ben daha fazla gururuma yediremicem yemin ederim ben öldürürüm bu adamı artıkkkk
Namusumla oynadııı benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?