Şoktayımmm Allahımmm

Kusura bakma ama adam başından beri ne mal olduğunu belli etmiş zaten.
Israrcı olan senmişsin.
Suçlanacak biri varsa o da sensin, lütfen artık kendine değer ver ve kendin için bir şeyler yap.

Son düzenleme:
Namusunla mi oynadi?
Hayirdir tecavuze mi ugradin?
Adam bastan beri kartlari acik oynuyo sen bile bile boyle bi'insanla birlikte olursan buna namusumla oynandi denmez.

Hala da sevgilisinizdir siz...

Sen daha halen gitmedin mi psikiyatriye yatış isteyecektin. Tedavi olsana artık.

Sen şimdi adama kiziyorsun ama yine gidersin yanına. Hatta yanındasindir.

Tedavini ol ama. Sonra maneviyatini güçlendir.

Siz bile isteye beraber olun ayrilinca da namusumla oynadi. O kadar namusa deger veriyor olsaydiniz birlikte olmazdiniz. Her seyi yapmaya razi olup ta isler istedigi gibi gitmeyince sucu erkege atmak dogru mu?

Namusunla mi oynadi?
Hayirdir tecavuze mi ugradin?
Adam bastan beri kartlari acik oynuyo sen bile bile boyle bi'insanla birlikte olursan buna namusumla oynandi denmez.

Hala da sevgilisinizdir siz...

illa tecavüzemi uğramak gerekiyo namusumla oynanması için? bir hataya düşüp yapmış olamam mı yani??
Hayır asla değilim onunla hiçbirşey şeytan görsün yüzünü!!!

Koş koş tecavüz etti bana de rızan var rızan. Çok mu önemli senin için o zaman yaşamayacaktın sevdim yaşadım diyerek dik duracaksın.

Mutlaka tıbbi destek al iyice dağıtma oranın yüksek

Siz bile isteye beraber olun ayrilinca da namusumla oynadi. O kadar namusa deger veriyor olsaydiniz birlikte olmazdiniz. Her seyi yapmaya razi olup ta isler istedigi gibi gitmeyince sucu erkege atmak dogru mu?

Ya siz neden bu kadar kötü yargılıyosunuz yemin ederim konu açınca yazıcam yargılamıcaksanız bakın diye yettinizzz ama haaa ne bu yaaa bir hataya düştük olamaz mı yani...Ben ona güvendim diye beni yarı yoldamı bırakması gerekiyo yani sırf ben istedim diye hey allahımmm yaaa sinirlerim zıpladı iyce

Koş koş tecavüz etti bana de rızan var rızan. Çok mu önemli senin için o zaman yaşamayacaktın sevdim yaşadım diyerek dik duracaksın.

Mutlaka tıbbi destek al iyice dağıtma oranın yüksek

Ben zaten arkasındayım sevdim yaşadım diyorum ama yediremiyorumm bana yaptıklarını.Siz resmen şuan beni suçluyosunuz aynı konumda sizde olabilirdiniz kınamayın...Bende hep derdim kız kendini salarsa erkek yapar diye ama başıma gelince anladımmm...Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız

Yaşadı diye o sana sen ona mecburmusun acaba ?

Ya bırak ya klasik lafları benim hayatımı nereden biliyorsun başına gelince anlarsın diyorsun ? Yaşadın olmadı ayrıldınız bu kadar basit millet nişandan dönüyor daha öncede dedim cinsellik var diye arada kimse kimseye ne mecburdur ne köle ...

Son düzenleme:
illa tecavüzemi uğramak gerekiyo namusumla oynanması için? bir hataya düşüp yapmış olamam mı yani??
Hayır asla değilim onunla hiçbirşey şeytan görsün yüzünü!!!

Yahu ne bir hatasi? Bini gecmis resmen. Hamileyim diye yalan soyleyen sen degil miydin simdi namus da namus.

Boyle bi'adami kendine bunca zaman layik goren sensin zaten.

Biliyoruz herhalde millet evliyken ayrılıyo evet ama yaniiii bende insanım illa nişanlı evli olmam gerekmiyo üzülmem için değil mi:S

Yahu ne bir hatasi? Bini gecmis resmen. Hamileyim diye yalan soyleyen sen degil miydin simdi namus da namus.

Boyle bi'adami kendine bunca zaman layik goren sensin zaten.

Ya hamileyim lafını ben onu elde etmek için söylemedim ki bakalım ne tepki verecek aşağılık bir insan olduğunu bir kere daha görmek istemiştim sadece...
Layık görmek değilll kim kendini layık görürkiii çok sevdim biz 2011 de de çıkmıştık onunla zaten...o zamanda çok sevmiştim napayım of

Sen daha halen gitmedin mi psikiyatriye yatış isteyecektin. Tedavi olsana artık.

Sen şimdi adama kiziyorsun ama yine gidersin yanına. Hatta yanındasindir.

Tedavini ol ama. Sonra maneviyatini güçlendir.

Hayır randevuyu kaçırdım...bayram biter bitmez gidicem...Yokd eğilim valla ayrıldık konuşmuyoruz

demekki senin erkek arkadaşın boynuzlanmayı seviyormuş.olabilir zevk meselesi. yakıştırmış kendine demek.
ona deki sana 1 kutu cila yollayayım bol bol cilalarsın boynuzlarını. benden elveda hediyesi olsun sana..

Biliyoruz herhalde millet evliyken ayrılıyo evet ama yaniiii bende insanım illa nişanlı evli olmam gerekmiyo üzülmem için değil mi:S

Üzülsen neye yarar yaşamak isteyen sendin yaşandı uzun soluklu yada evlilikle noktalanmadı olay bu. Sana tersti madem namusum gitti diye feryat edecektin ne diye yaşadın ?

Üzülsen neye yarar yaşamak isteyen sendin yaşandı uzun soluklu yada evlilikle noktalanmadı olay bu. Sana tersti madem namusum gitti diye feryat edecektin ne diye yaşadın ?

Bana ters değildi ben ancak kendimi çok sevdiğim bi adama emanet edebilirdim ve öylede yaptımm ...

benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam

bu adam seni dövmüş birde.
bırak bu pisliği manyağın teki bu.

Son düzenleme:
Bana ters değildi ben ancak kendimi çok sevdiğim bi adama emanet edebilirdim ve öylede yaptımm ...

Ee daha ne o zaman ? Sevdin yaşadın karşı taraf sana mecbur mu yada sen ona seni döven adam bir de bu

Evet güzel fikir aynısını dicem ona
Evet kendine yakıştırmış..Zaten şey olmuş kızı basınca bu ayrılmışlar kız intiharlar falan etmeye kalkmışmış öyle barışmışlar.Sonra kız yine aynısını yapmış o zaman tamamen ayrılmış(güya) hala 1012 den beri ekliymiş facesinde..onun dilinde ayrıldık oluyo adı.Ayrıca bunu aldattığını aileside biliyolarmış ve kıza hiçbişey dememişler.böyle bir aileye damat gitmeye hevesleniyo bizim oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…