Şoktayımmm Allahımmm

S,,tiret gec bence, hic dusunup vaktini harcama.

Aldatildigi iliskiye donen insanda gurur aramam ben, gururu olmayan adama da adam demem. Adam olmayan biri icin kendini hirpalama.

İnsanlar burada konu sahibini aşağılamak için eleştiri yapmıyorlar. Bazen eleştirinin dozu yükselebiliyor kabul ama ben gerçekten üzülüyorum böyle şeyler okuduğumda.

Kendinize değer verin ne olur, arada hiçbir hukuk yokken kendinizi kimseye teslim etmeyin.

Ayrıldınız diyelim, ne olacak? Adam yoluna bakacak, sizde bir sonraki ilişkinizde sürekli olarak kendinizi ifade etmeye çalışacak, bir süre sonrada vicdan azabı çekmeye başlayacaksınız. Belkide (büyük ihtimalle) suçlanacak, hakir görülecek siniz. Peki değecek mi bütün bunlara?

Neyse, olan olmuş. Ben ne yaparım deyip bu adamın saçmalıklarını sineye çekmeyin. Cesur olun, kendinizin arkasında durun ve ayrılın.

Bir sonraki ilişkinizde dürüst olun, ve bir daha böyle bir hayata düşmeyin. Hakkınızda hayırlısı...

Son düzenleme:
Yav sosyal medyadan kızı takip etme seviyesini bilmiyorum adamın ama ne alakası var yatarken onu düşünüyormuş falan...
Ben de eski erkek arkadaşımın doğum gününü kutladım, sizin tabirinizle "yatarken" karşımdaki adamdan başkasını düşünmüyorum.
Tekrar edeyim, eski konularınızı, ayrılık hikayenizi bilmiyorum ancak;
İnsanlar medeni bir şekilde ayrıldılar ise (kavgasız gürültüsüz) doğu günü kutlama, herhangi bir ortamda karşılaşıldığında selamlaşma vs. gibi şeyler olabilir, normaldir.

Onu varyaaa 3.sayfa haberlerine konu edicemmm

öfkeyle kalkan zararla oturur demiş atalarımız. yaşadığın durum zor ama her günahı affeden yaradana sığın derim...siz af dileyin ey kulum ben affederim diyen rabbine dayan...ve öyle bir insandan kurtulduğun içinde şükret derim. evlenseydin ve seni bu şekilde aldatsaydı rabbim düşünemiyorum. Allah yar ve yardımcın olsun...

Medeni şekilde ayrılmamışlar çocuk kızı başkasıyla yatakta basmış.

Namusunla mi oynadi?
E sende isteyerek birlikte olmadin mi?
Simdi adam nie namusunla oynamis oluyor?
Yoksa namustan kastin gururn falan mi?
Hem madem namusunu bu kadar dusunuyordun neden birlikte oldun?

Yazık zamanına. Hissettiklerini anlıyoruz az çok ama şu durumda yapılacak tek şey kesinlikle sakin kalıp şu günleri yoksaymak.

Ya nekadardır birlikteydiniz ? Mart'ta başladı Haziran'da Temmuz'da mı birlikte oldunuz?
Öyleyse çok erken olmuş tecrübe oldu de geç

duygu mu ? melis mi ??? :44:

en buyuk hata cinsellik yaşamanız bence,, tabi ki kişi nasıl yasamak ısterse oyle yasar hayatını, fakat, pek te emin değilmişsiniz bu adamdan, oyuzden hata sızde,, adam demekkı okadar çok sevmişki duygu melisi,, neyaparsa yapsın affetmiş,, ha yarın bıgun evlenır de bunlar,, haberını de facelerını takıp ederken gorur dahada cok sınırlenırsınız,, bence sız kendınıze yenı bır yol çizin,, inşallah hayatınıza sıze gercekten değer veren bırı cıkar,, çivi çiviyi söker hesabı,, mutluluklar dılerim...

cinsellik yaşadım diye kendini bağlı hissetme ona.
bana yine ona dönermişsin gibi geliyor ama keşke dönmesen.

normal hayatta ilişkiler böyle yaşanmıyor.

aklında kuşkuyla gitmez artık.
bırak, pes et. bu iş olmaz de.
karşına ne güzel şeyler çıkar bi onu düşün :)
hayalin bu değildir sanırım.

Allah onu bildiği gibi yapsınnnn....Bir ton msj attımd edimya dün bugün cvp atmışş bana sennn ne diyosun bee boş boş konuşuyosun bilip bilmeden bıktım senin bu triplerinden.Nolmuş yani doğum gününü kutlamışsam nolmuş beğenmişsem fotolarını sanki bana verdimi(şok oldum) benle konuştumu hayır...Benim onunla konuşmaya hiç niyetim yok dedi halaaaaaa yalan hala yalann harbi gerizekalıyımm ben diye bağırıyo adam yaa...Sonrada artık konuşmak istemiyorum seninle kimseyle uğraşamam by yazmış sonrada engelledi...Gurursuzz adamm ben dedim yatakta bastığın kızın doğum gününü kutlamak ne demek yaaa nesin sen yaaa sana 1 kutu cilla yollayım boynuzlarını cilalarsın dedimm hiçbişey diyemedii

bence bu yatakta basma konusu hikaye, bi taraftan iğrenç bi şekilde vermedi derken diğer taratan kızın yatak halini nasıl görüyor,
o bence basta seni etkilemek için söylemiş

bence bu yatakta basma konusu hikaye, bi taraftan iğrenç bi şekilde vermedi derken diğer taratan kızın yatak halini nasıl görüyor,
o bence basta seni etkilemek için söylemiş

Yok yani haniii sanki konuştukta noldu bana verdimi dedi...Önce zaten birlikte olmuşlar...Hikaye değill gerçekti o olay kızın suratından da anladım ben...işte öyle bi yanım var bir insanı görmem yeter ama maalesef terzi kendi söküğünü dikemedi yine ...

many valla kendini aldatan bi kızla konusan erkeğe hiç bişey yapıllamaz baksana ne gurur ne bişey, gerçi senin de zaafın var çağırsa yine gidersin tıpış tıpış ama inşallah için soğur ne oldugu belli sonuçta

Evettt ne gurur var ne bişey adam bildiğin arsız yüzsüz...Az öncede baktım face ine başka bi hesabımdan belki gene arkadaş olmuştur hemen onunla diye görünüyo çünkü onun bilgileri adam gitmiş Çeşme de bir kulüp sayfasını beğenmiş...Yani adam beni takmıyoo bileee onun derdii gezip tozmak anca milleti kandırsaa...Ya biz bu adamla 2011 de çıkmıştık o zaman böyle değildi dönüp bakmıyodu kimseye bana nasıl yalvarmıştı ayrıldığımızda ama şunu anladım ben birlikte oldum bunla istediğini aldı hevesi kaçtı benden durum budur...Zaten şöyle bi durum var şimdi birlikte oldum şimdi gördüm yüzünü evlenince görseydim ya bu yüzünü o zaman daha fenaa...Rabbim kurtardı yine beni şükürler olsun

O değildeee bu annesini kalpten götürür bunu adım gibi biliyorum....Bi bilse oğlunun boynuzlu olduğunu delirir kadıncağız yazık annesine acıyorum.Hem kadının ekmeğini yiyo eve beş kuruş katkısı yok hemde kadını delirtiyo

Bna face şifresi konusunda yardımcı olabilecek var mı varsa lütfeeen nasıl kırıldığını söyleyebilir mi? delil toplamam lazım

önce zaten birlikte olmuşlar ama demek halen daha kızdan beklentisi var..ne demek bana verdimi ya inanmıyorum...
sizin bu yaşadığınız acının zerresine değmiyor bu adam müsvettesi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…