- Konu Sahibi almillaaa1
-
Canım bende pko yum bugün gittim doktora yumurta normalde 14 cm falan olması lazımmış benimki 10.5 geç gelişiyor dedi bakalım cuma günü tekrar gidicem bakalım gelişecekmi ? Bana daha iğne falan vermediBurda Allah'ın bı kulu yok mu şu ignelerden gebe kalan da bizde soralim nasıl belirtileri olmuş kafayı yiycem
Canım bende pko yum bugün gittim doktora yumurta normalde 14 cm falan olması lazımmış benimki 10.5 geç gelişiyor dedi bakalım cuma günü tekrar gidicem bakalım gelişecekmi ? Bana daha iğne falan vermedi
Belki bu gittiğinde veriri sana da iğne rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok zor piskoljim bozuldu resmenCanım bende pko yum bugün gittim doktora yumurta normalde 14 cm falan olması lazımmış benimki 10.5 geç gelişiyor dedi bakalım cuma günü tekrar gidicem bakalım gelişecekmi ? Bana daha iğne falan vermedi
Şiii tükenmek yok lütfenBelki bu gittiğinde veriri sana da iğne rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok zor piskoljim bozuldu resmentükendim artık
Gerçekten hiç iyi durumda degilim her dua etigimde ağlıyorum tutamıyorum kendimi çok yoruldum artık kalmasam birakicam doktoru üç 4 ay gitmiycem kendimi toparlamam lazım bu igneler benim piskoljimi alt üst eti malesef toplamda 15 kere igne vurdum kendimeŞiii tükenmek yok lütfen
Seni çok iyi anlıyorum canım geçen sene mart ayından beri deniyoruz ben 37 yaşındayım bir tane daha evladım olsun diye uğraşıyorum şırınga ile bile denedim düşün neden olmuyor neden tutmuyor ben kalp hastasıyım kalp hastalığımın başlangıcında Hamile olduğumu öğrendim tedavi sürecinde olduğum için doktorumun mecburen çocuğu aldırmamız gerektiğini söyledi inat ettim 1.02 hafta sonra kanamalarım oldu düşüp bayılmalarım oldu kaşık ağrılarım oldu Doktorum dedi ben sana almamız gerekiyor demiştim mecburen aldırdım yaklaşık beş sene oldu tedavi mi oldum şu an tek bir ilaç kullanıyorum onu da bi engel olmadığını biliyorum ama mart ayından beri bebeğim olmuyor her kuran okuduğumda her dua ettiğimde her hamile gördüğümde her bebiş gördüğümde aklıma geliyor çocuklar gibi ağlıyorum. ama denemekten vazgeçmiyorum sende vazgeçme. Mevlam ol der ve olur. Gününü bekle tatlım. İnş. Olacak. Hayırlısı ve sağlığı İLE. Olacak eminim. Sitres yapma. Düşünmemeye çalış zor biliyorum. Ama dene. Başka şeylerle uğraş. Umudunu kaybetme mevlam var.Gerçekten hiç iyi durumda degilim her dua etigimde ağlıyorum tutamıyorum kendimi çok yoruldum artık kalmasam birakicam doktoru üç 4 ay gitmiycem kendimi toparlamam lazım bu igneler benim piskoljimi alt üst eti malesef toplamda 15 kere igne vurdum kendime
Çok geçmiş olsun insanın ister istemez piskoljisi bozluyor rabbim çok büyük evlat asret çeken herkeze nasip etsin inşallahSeni çok iyi anlıyorum canım geçen sene mart ayından beri deniyoruz ben 37 yaşındayım bir tane daha evladım olsun diye uğraşıyorum şırınga ile bile denedim düşün neden olmuyor neden tutmuyor ben kalp hastasıyım kalp hastalığımın başlangıcında Hamile olduğumu öğrendim tedavi sürecinde olduğum için doktorumun mecburen çocuğu aldırmamız gerektiğini söyledi inat ettim 1.02 hafta sonra kanamalarım oldu düşüp bayılmalarım oldu kaşık ağrılarım oldu Doktorum dedi ben sana almamız gerekiyor demiştim mecburen aldırdım yaklaşık beş sene oldu tedavi mi oldum şu an tek bir ilaç kullanıyorum onu da bi engel olmadığını biliyorum ama mart ayından beri bebeğim olmuyor her kuran okuduğumda her dua ettiğimde her hamile gördüğümde her bebiş gördüğümde aklıma geliyor çocuklar gibi ağlıyorum. ama denemekten vazgeçmiyorum sende vazgeçme. Mevlam ol der ve olur. Gününü bekle tatlım. İnş. Olacak. Hayırlısı ve sağlığı İLE. Olacak eminim. Sitres yapma. Düşünmemeye çalış zor biliyorum. Ama dene. Başka şeylerle uğraş. Umudunu kaybetme mevlam var.
tükenmek yok evet gerçekten zor anlıyorum ama Rabbim imkansızı imkanlı hale getiriyor. sen tevekkül et eminim en güzel zamanda gelecek. Hadi gül diye söylim ben ne yapayım 4 kişi bi yerde çalışıyoruz ikisi gebe karınlarını sevip duruyorlar yok bebiş şöyle tekme attı yok beşiğini aldım psikolojim bozuldu :):):)Belki bu gittiğinde veriri sana da iğne rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok zor piskoljim bozuldu resmentükendim artık
Hemen lama moduna geç tatlımmmmtükenmek yok evet gerçekten zor anlıyorum ama Rabbim imkansızı imkanlı hale getiriyor. sen tevekkül et eminim en güzel zamanda gelecek. Hadi gül diye söylim ben ne yapayım 4 kişi bi yerde çalışıyoruz ikisi gebe karınlarını sevip duruyorlar yok bebiş şöyle tekme attı yok beşiğini aldım psikolojim bozuldu :):):)
Ay cnm benim çok iyi anlıyorum seni benimde esim arkadaşları benim arkadaşlarım hep ikimizin etrafinda bebekler var onun arkadaşları baba oluyo benim arkadaşlarım anne oluyo seviniyorum ama kendi adima da üzülüyorum yanitükenmek yok evet gerçekten zor anlıyorum ama Rabbim imkansızı imkanlı hale getiriyor. sen tevekkül et eminim en güzel zamanda gelecek. Hadi gül diye söylim ben ne yapayım 4 kişi bi yerde çalışıyoruz ikisi gebe karınlarını sevip duruyorlar yok bebiş şöyle tekme attı yok beşiğini aldım psikolojim bozuldu :):):)
Amannn takmıyorum artık :)Hemen lama moduna geç tatlımmmm
Tatlımmmmmm var var. Hadi kan testi ver yarın hemennnn ayyyy çok sevindimmmm haber ver olurmu. Sabahtan git hemen. İnş. YanılmayızKızlar var mi
İnş. Bende görürrüm bunu bu ay.Kızlar var mi
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canımİnş. Bende görürrüm bunu bu ay.
Ya hadi inşallah adetin geçti mi bence de kan ver canımKızlar var mi
Hayir daha 8 gün var canım Bi yapayım dedim sanki hissettim o an yapınca gördüm ki kipkirmiziYa hadi inşallah adetin geçti mi bence de kan ver canım
Canım çokta koysan o bulaşma gibi değil sanki. İnş. Vardır inş. Dualarım seninle. Bitanem. İçine doğmuştur tabi benimde bi hafta var adete dua et bolbol. Ben yine hissetmiyorum. Ama. Hiç bi belirti hiç bi hassasiyette yok bende. Olacakmış gibi değil yani. Sbah hemen git kan ver bitanem.Ama emin değilim idrarı çok kaçırdım yani 3 damla yerine baya damlatttim ilk idrar ile yapmadım dedim fazla koyayım başta normal pembe çizgi idi sonra böyle oldu emin olamadmm
Hangi marka bu tatlım.Kızlar var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?