- Konu Sahibi nagihan_14
-
Allah daha uzun yıllar sağlıkla sürdürsün evliliklerimizi inşallah. ya bence ben hamile değilimdir ya ne bileyim hiç konduramıyorum hissetmiyorum ama bi gerçek var ki göğüs uçlarım yanıyo dokununca acıyor hassas. adet ne zaman olacağımı ya da olacak mıyım onu da bilmiyorum. eğer ilaç kullansaydım en geç bugün olmam lazımdı ama yok. doktor olmazsa gel dedi sonra biraz daha bekle öyle gel dedi napsam ne zamana kadar beklesem bilemiyorum valla. iyi ki siz varsınız kimle konuşacaktım yoksa
amin canım inşaallaahh cümlemizinnn canım benim bir ihtimalde olsa şansın var rabbim ol dedikten sonra :) böyle düşün biraz sabretmen lazım beklemek zor söylemesi kolay gibi ama elden bişey gelmiyor biraz bekle bakalım olmadı doktorun yollunu tutarsın inşaallaah hemen kendinliğinden olurda gerek kalmaz ilaca filan eğer bir gelişme olursa haber verirsin sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özel mi?
aslında hepsini denedim, en son devlete gittim idrarda köpük ve adet için kontrole çünkü çok bıktım ilaç kullanmaktan ama ultrason sonuçlarında kist yazmıyor anormal olarak uterusta büyüme yazıyor sebebini bilmiyorum çünkü gittiğim doktor yoktu yerine bakan da hiç ilgilenmedi adet olmazsan d. kontrol hapı yazarız dedi yolladı. ne zamana kadar adet olmazsam bekleyeceğim hiç bilmiyorum mayısa kadar bekliyim diyorum bi de 2-3 ay sonra kendiliğinden gelir mi diyorum bilemiyorum valla ya. yani hamilelik için gitmemiştim doktora ama sordu ne zaman düşünüyorsun diye ben de 7-8 ay sonra dedim nasip tabi:) sen özele mi gidiyorsun canım?
ufak işim vardı :) valla siz merak ettikce ben daha cok heyecanlanıyorm :)aksam vakit bulup test alabilirsem yapacam inş.birde hamile değilsem üzülürüm diye korkuyorum niyeyse
ufak işim vardı :) valla siz merak ettikce ben daha cok heyecanlanıyorm :)aksam vakit bulup test alabilirsem yapacam inş.birde hamile değilsem üzülürüm diye korkuyorum niyeyse
hakkında hayırlısı olsun melikecim ya ama işte bebek güzel bişey tanısan da tanımasan da hamilelik haberi insanın yüzünü güldürüyor Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin inşallah, test yapsan en azından kafandan şüphe gider ama di mi? hem de bizim merakımız
bende test almaya gittin sandımm yaaaaaww :)
devlete gittim hiç birşey bilmiyorlar doğru düzgün özele gittim adam akıllı anlattı içimde rahatladı açıkcası özelde de görün tahlillerini götür en azından muayene olursun aklında kalanları sor bence böyle beklemektense
anladım canım merak ettim bişey mi oldu diye bende sadece iş yerinden girebiliyorum zaten evdeki bozukohh gezmişsin ne güzel valla hiç bir belirti olmadığı için hafta sonu deli gibi temizlik yaptım kafamı dağıtmak için öyle işte benimde bu arada ben perşembe günü meraktan ovulasyondan sonra 8. günümde hassas test almıştım dedim 8 ve 10 sonra için yazıyordu bir yerde okudum bugün kafama takıldı 2. çizgi çok çok silik gölge şeklinde bir çizgi çıkmıştı çok dikkatli bakmak lazım gözlerim bozulmuştu bir umut işte bugün dedim yaa okudum bir yerde diye sonra hamile olduklarını öğrenmişler ogünden sonrada test yapmadım şimdi içime kuşku düştü meraktan ölücem resmen işyerinde ama sonra o çizgi kaybolmuştu ne yapam ben şimdi zeynepçimmmmm
veeee kızlar Hamileyim bu sabah test yaptırdım. dün akşam sağ yumurtalığımda bir ağrı başlamıştı şuan yok gibi ama güldüğümde filan ağrıyo :) her neyse test yaptım ve çift çizgiyi gördüm :)
yarın kan testi yaptıracam bakalım ..
aslında hepsini denedim, en son devlete gittim idrarda köpük ve adet için kontrole çünkü çok bıktım ilaç kullanmaktan ama ultrason sonuçlarında kist yazmıyor anormal olarak uterusta büyüme yazıyor sebebini bilmiyorum çünkü gittiğim doktor yoktu yerine bakan da hiç ilgilenmedi adet olmazsan d. kontrol hapı yazarız dedi yolladı. ne zamana kadar adet olmazsam bekleyeceğim hiç bilmiyorum mayısa kadar bekliyim diyorum bi de 2-3 ay sonra kendiliğinden gelir mi diyorum bilemiyorum valla ya. yani hamilelik için gitmemiştim doktora ama sordu ne zaman düşünüyorsun diye ben de 7-8 ay sonra dedim nasip tabi:) sen özele mi gidiyorsun canım?
ne zaman gittin doktora tatlım hamile değilmişsinmi göğüs ucu acısı kesin hamilelik belirtisi bakalaım nasip test yaptınmı
zeynep senin var di mi 1 çocuğun 2.yi istiyorsun, Rabbim gönlüne göre versin inşallah ama sağlığın daha önemli şu anda tabii ki.
melike yapmadın mı test yaw merak ettim
canım ya bekleme hafta sonunu bence yap ya nasıl duruyosun yapmadan neyse evet tatlım benim 3 yaşında bi kızım var ben bebek yapmayı temmuza erteledim ama herşeyin hayırlısı tabiki allalhım en iyisini bilir nasipte varsa olur allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim vala tatlım tekrar yineliyorum ben ilk hamileliğimi göğüs ucundsan anladım acayip acıyodu canım
arkadaşlar yeni üye oldum...ve şimdiden hoşbulduk..
ben pazar günü baş dönmesi ve midede ekşimeyle bulantı karışımı birşeyle uyandım.pazar akşamı da kahverengi bir leke geldi.bu arada kokuya karşı hassasiyette var.25 mart son adet günüm 22 nisanda adet olmam lazım.. pazartesi sabahı önce idrar testi yaptım sonra kan testi negatif çıktı. annemle konuştum hamile olabilirsin dedi:) daha az olmakla birlikte bugünde lekeler devam ediyor... pazarı bekliyorum sonra yine test yapacağım adet olmazsam... haaaaaa ayrıca sağ kasıkta bir ağrıda başladı.
sizce bu durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?