Sol kasık ağrısı ????

amin canım inşaallaahh cümlemizinnn canım benim bir ihtimalde olsa şansın var rabbim ol dedikten sonra :) böyle düşün biraz sabretmen lazım beklemek zor söylemesi kolay gibi ama elden bişey gelmiyor biraz bekle bakalım olmadı doktorun yollunu tutarsın inşaallaah hemen kendinliğinden olurda gerek kalmaz ilaca filan eğer bir gelişme olursa haber verirsin sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özel mi?

aslında hepsini denedim, en son devlete gittim idrarda köpük ve adet için kontrole çünkü çok bıktım ilaç kullanmaktan ama ultrason sonuçlarında kist yazmıyor anormal olarak uterusta büyüme yazıyor sebebini bilmiyorum çünkü gittiğim doktor yoktu yerine bakan da hiç ilgilenmedi adet olmazsan d. kontrol hapı yazarız dedi yolladı. ne zamana kadar adet olmazsam bekleyeceğim hiç bilmiyorum mayısa kadar bekliyim diyorum bi de 2-3 ay sonra kendiliğinden gelir mi diyorum bilemiyorum valla ya. yani hamilelik için gitmemiştim doktora ama sordu ne zaman düşünüyorsun diye ben de 7-8 ay sonra dedim nasip tabi:) sen özele mi gidiyorsun canım?

ufak işim vardı :) valla siz merak ettikce ben daha cok heyecanlanıyorm :)aksam vakit bulup test alabilirsem yapacam inş.birde hamile değilsem üzülürüm diye korkuyorum niyeyse

devlete gittim hiç birşey bilmiyorlar doğru düzgün özele gittim adam akıllı anlattı içimde rahatladı açıkcası özelde de görün tahlillerini götür en azından muayene olursun aklında kalanları sor bence böyle beklemektense

ufak işim vardı :) valla siz merak ettikce ben daha cok heyecanlanıyorm :)aksam vakit bulup test alabilirsem yapacam inş.birde hamile değilsem üzülürüm diye korkuyorum niyeyse

hakkında hayırlısı olsun melikecim ya ama işte bebek güzel bişey tanısan da tanımasan da hamilelik haberi insanın yüzünü güldürüyor Rabbim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin inşallah, test yapsan en azından kafandan şüphe gider ama di mi? hem de bizim merakımız

bende test almaya gittin sandımm yaaaaaww :)

hayırlısı olsun allahım inşaallah hayırlısını nasip etsin rabbim ol dedikten sonraa dua edin arkadaşlarr rabbim gönlümüzdekinde razı gelsin bu arada yarın adet olmam gerekiyor ama hiç bir belirti yok vajinal ıslaklık dışında bende yarın test almayı düşünüyorum

ay kızlar cık tatlısınız yaa:)aksam alacam deneyecem hayırlısı olsun tekrar buraya yazmaya calısırım.nagihancıım senin durumunda benimki gibiymiş bi belirti yok adet de yok ama merak var işte :)iyi bakın kendinize

haklısın canım da ben şimdi öğretmen olduğum için memlekette değilim, aslında memleketimde iyi bi doktora gitmiştim en son ama yazdan beri daha memlekete gitmediğim için o da yalan oldu burda da gittim 2 ayrı özele, o zamanlar kist çıkıyordu ultrasonda biri doğum yapman lazım dedi yolladı diğeri de senin çocuğun olmaz tedavi lazım dedi yolladı o zamanlar daha çok moralim bozuldu. bu en son gittiğim doktor tahlillere bakan değil asıl doktor çok ilgilendi her soruma cevap verdi ama tahlilleri götürünce o yoktu işte baya ilgilenmişti ben de şaşmıştım devlet olmasına rağmen memnun kalmıştım şimdi tekrar ne zaman gitsem onu bilemiyorum:26:

valla kızlar ikinizin de durumunu merak ettim nolur yazın buraya birazdan çıkıcam kociş geliyor yemek vakti ama akşama uğrayacağım inşallah melike hakkında hayırlısı olsun bakalım

ay tatlıcım tekrar yap test b ence adetin yarındı dimi ay bilmiorum tatlım yada geçsinde yap valla hala bana hamişmişsin gibi geliyo ama allahım inşalalh

hayırlısı canım çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin burdaki herkese de uğur getir bebişinle herkesten hamile haberleri duyalım inşallah

ne zaman gittin doktora tatlım hamile değilmişsinmi göğüs ucu acısı kesin hamilelik belirtisi bakalaım nasip test yaptınmı

merhaba arkadaslar,ne guzel cogu kisi hamile oldugunu karin agrisi yada kasik agrisi derken anlayabiliyor...ben de seneledir hep sol karin kisminda hep agrilar cektim,bu agrilar hep regl oncesine denk geldigi icin,ya yumurtluyorumdur yada regl olucam o yuzdendir diye hep gecistirdim onemsemedim,ama son iki uc ayda bu agri oyle bir arttiki bir hafta boyunca yattigimi bilirim en son gecen hafta oldu,ustune kabizlik,bas donmesi ve bu lanet agri,halen cok az olsada devam ediyor ama doktor bagirsak iltihabi oldugunu soyledi...simdi dusunuyorumda,kucuk masum batma seklinde onemesemedigim agrilar nasil bu soruna sebeb oldu...o yuzden her agriyi ne olur olmaz diye ciddiye almak lazim,ben ogrendim ama gec oldu...
o yuzden agrilari gebelige yormadan once,acaba altinda baska bir problem var mi diye mutlaka doktora gorunun...

ne zaman gittin doktora tatlım hamile değilmişsinmi göğüs ucu acısı kesin hamilelik belirtisi bakalaım nasip test yaptınmı

canım 4 nisanda gitmiştim adetim bittikten 18 gün sonra yani, beta-hcg ye bakılmadı ama ultrasonda yoktu yani, dokununca hassas baya uçları ben de bilemedim ya, sanmıyorum ama haftasonu test alıp yapıcam bakalım hayırlısı

zeynep senin var di mi 1 çocuğun 2.yi istiyorsun, Rabbim gönlüne göre versin inşallah ama sağlığın daha önemli şu anda tabii ki.
melike yapmadın mı test yaw merak ettim

zeynep senin var di mi 1 çocuğun 2.yi istiyorsun, Rabbim gönlüne göre versin inşallah ama sağlığın daha önemli şu anda tabii ki.
melike yapmadın mı test yaw merak ettim

canım ya bekleme hafta sonunu bence yap ya nasıl duruyosun yapmadan neyse evet tatlım benim 3 yaşında bi kızım var ben bebek yapmayı temmuza erteledim ama herşeyin hayırlısı tabiki allalhım en iyisini bilir nasipte varsa olur allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim vala tatlım tekrar yineliyorum ben ilk hamileliğimi göğüs ucundsan anladım acayip acıyodu canım

arkadaşlar yeni üye oldum...ve şimdiden hoşbulduk..
ben pazar günü baş dönmesi ve midede ekşimeyle bulantı karışımı birşeyle uyandım.pazar akşamı da kahverengi bir leke geldi.bu arada kokuya karşı hassasiyette var.25 mart son adet günüm 22 nisanda adet olmam lazım.. pazartesi sabahı önce idrar testi yaptım sonra kan testi negatif çıktı. annemle konuştum hamile olabilirsin dedi:) daha az olmakla birlikte bugünde lekeler devam ediyor... pazarı bekliyorum sonra yine test yapacağım adet olmazsam... haaaaaa ayrıca sağ kasıkta bir ağrıda başladı.
sizce bu durum ne?

canım aslında ben de merak ediyorum ama ihtimal vermiyorum işte ne bileyim önceki yazdıklarımda anlattığım gibi pko vardı ama bişi çıkmadı kendim adet olabilmeyi bekliyorum aslında, hem bir de benim çalıştığım okulum evimize çok yakın ve şehir merkezinden uzak o yüzden yani çalıştığım için gidip alamıyorum eşim de sağolsun yalnız almıyor ama alsa da ne bileyim ya hissetmiyorum işte hem öyle çok aşırı bi acıma yok ama dokununca ya da bişey sürtünce falan yanmayla karışık bi hassasiyet gibi bişeyler oluyor anlatabildim mi bilmem Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah

merhaba canım hoşgeldin, valla ben de yeniyim ama anneler hisseder annen dediyse vardır bişi bence belirtiler var gibi sanki ama hayırlısı sen garantiye al da adet olmazsan ümitlen istersen Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…