- Konu Sahibi White Mocha
- #12.201
DİDEMCİĞİM ya vala ben ilk taktığımda korktum çıkardm hemen azulları ne kdr alıcı bir mavi ne kdr parlak ve fosforlu diye keşke biraz daha inceleseymişim diyorum şimdi :)) tam boncuk göz olmuşsun zamanla hepimizi alıştırcaksın sen bu azullara bence :)) bu arada bakışların ne kdr güzel ve samimi içinin sıcaklığını yansıtıyor canım benim güzel günlerde kullan lenslerini her yeni resimde daha çok beğenmeye başladım azulları..
sevgili BURCU senin azullarını ben de heycanla bekliyorum quartzolar çok yakışıyor sana yeni saç rengine charm azul sipariş etmiştin yanlış okumadıysan hadi bakalım yarın ilk iş senin azullara bakacağım burada charm azulu ilk takan kişi de sen olacaksın galiba şimdiden güzel günlerde kullanmanı dilerim canım..
sevgili BURCU senin azullarını ben de heycanla bekliyorum quartzolar çok yakışıyor sana yeni saç rengine charm azul sipariş etmiştin yanlış okumadıysan hadi bakalım yarın ilk iş senin azullara bakacağım burada charm azulu ilk takan kişi de sen olacaksın galiba şimdiden güzel günlerde kullanmanı dilerim canım..