Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

DİDEMCİĞİM ya vala ben ilk taktığımda korktum çıkardm hemen azulları ne kdr alıcı bir mavi ne kdr parlak ve fosforlu diye keşke biraz daha inceleseymişim diyorum şimdi :)) tam boncuk göz olmuşsun zamanla hepimizi alıştırcaksın sen bu azullara bence :)) bu arada bakışların ne kdr güzel ve samimi içinin sıcaklığını yansıtıyor canım benim güzel günlerde kullan lenslerini her yeni resimde daha çok beğenmeye başladım azulları..

sevgili BURCU senin azullarını ben de heycanla bekliyorum quartzolar çok yakışıyor sana yeni saç rengine charm azul sipariş etmiştin yanlış okumadıysan hadi bakalım yarın ilk iş senin azullara bakacağım burada charm azulu ilk takan kişi de sen olacaksın galiba şimdiden güzel günlerde kullanmanı dilerim canım..

bana da dedigin gibi sanki taban koyuldukca daha yesil duruor gibi gelior. meller kabinda baya sari acik tabanda daha sarimsi gorunuor sanirim ama emin deilim yani boyamalar cok farkedior. cunku oky ve pinaxdaki duruslari yesilli mesela. quartzo denedim mel ile ayni renk gibi gordum onun yerine meller cok daha ii durdu bende. aslinda topazio baya mavis belki yeni seri eski seri farki olabilir aklinialirimsmile

sevgili BAMBAM bu yorumuna katılıyorum meller bende bal rengi gibi dursun istemiştim ama yemyeşil durdu bende hiç sarılık yok kabında sapsarı duruyor olmasına rağmen, çok koyu gözlerim ondan galiba.. sen ne yaptın cnm döndün mü aldın mı nc mellerini istiyordun takip edemedim ben galiba o kısmı ?!!

Kızlar pek giremiyorum nete.. Girmişken görebildiğim ölçüde, toptan cevap yazmaya çalışacağım...

Tatlım bu AOSEPT in tam adı nedir? Bir de nerden aldın? Eczaneye gidip sadece aosept desem anlar ve verir mi? Bir de çeşitleri var mı? Yoksa tek çeşit mi?
Misal solocare ı yıllardır kullanırım ve bir çeşidini gördüm. Ama burdan öğrendim ki aqua olmayanı da varmış...
Canım tam adı aosept plus lens solüsyonu. aosept diyince direk veriyorlar. hemen her eczanede bulunan bir solüsyon.

Bir de, quartzo-icemint-crystal arasında oy kullanmam gerekirse.....
icemint veya crystal derim..
Yapıları aynı..
Açıklık-koyuluk değerleri aynı...
İkisi de gri...
Eğer mavi ışıltılar istersen icemint, yeşil ışıltılar istersen crystal öneririm canım...
İcemint kullanmadım ama crsytalde yeşillik olduğuna adım gibi eminim..

Aynen öyle canım olumunekankayizsmile katılıyorum vereliniortak

Didem ne zaman aldin bunlari ya??? Ilk defa azulu bu kadar begeniyorum.. Cok ama cok farkli duruyor sende. Hep cart bi mavi oldugunu düsünüyordum ama cokkk yakismis sana canim sac rengi ile de uyumu süper. Güle güle kullanopuyorumnanaktan masallah :)

tşk ederim bebeğim. opuyorumnanaktan fazla düşünmeden aldım valla aklımda vardı Ceydayla beraber karar verdik kaydirigubbakcemile2 önceki sayfalarda flashsız ve flashlı resimleri var

DİDEMCİĞİM ya vala ben ilk taktığımda korktum çıkardm hemen azulları ne kdr alıcı bir mavi ne kdr parlak ve fosforlu diye keşke biraz daha inceleseymişim diyorum şimdi :)) tam boncuk göz olmuşsun zamanla hepimizi alıştırcaksın sen bu azullara bence :)) bu arada bakışların ne kdr güzel ve samimi içinin sıcaklığını yansıtıyor canım benim güzel günlerde kullan lenslerini her yeni resimde daha çok beğenmeye başladım azulları..

sevgili BURCU senin azullarını ben de heycanla bekliyorum quartzolar çok yakışıyor sana yeni saç rengine charm azul sipariş etmiştin yanlış okumadıysan hadi bakalım yarın ilk iş senin azullara bakacağım burada charm azulu ilk takan kişi de sen olacaksın galiba şimdiden güzel günlerde kullanmanı dilerim canım..

canım benim ya çok tşk ederim a.s. :asigim: Ben de Burcunun lenslerini çok merak ediyorum bugün gelir inşallah kaydirigubbakcemile2
sevgili BAMBAM bu yorumuna katılıyorum meller bende bal rengi gibi dursun istemiştim ama yemyeşil durdu bende hiç sarılık yok kabında sapsarı duruyor olmasına rağmen, çok koyu gözlerim ondan galiba.. sen ne yaptın cnm döndün mü aldın mı nc mellerini istiyordun takip edemedim ben galiba o kısmı ?!!

canımcım bence mel sarımsı da olsa yeşilimsi de alsa en HARİKA renk. Yerine tanımıyorum. sen de zamanla çok seversin inşallah. Ben bir kaç ay sonra mel sipariş vericem. Cor mu N.c mi alsam diye düşünüyorum. Bambam da şu an o kararsızlığı yaşıyor. Bakalım inşallah bigün karar veririz :lepi: kızlar sizce cor mel mi n.c mel mi?

yaa burcu kendimden nefret ediyorum. beğenmedim beğenmedim dediğim şu azulları sevmeye başladım :D hatta charmını mı alsaydım diyorum keşke.. 2 3 gün sonra eski pırıltısı geçti lenslerin gerçekten renk oturdu daha doğallaştı.

didemcim sana demiştim dimi ? :)
seveceksin diye.
son resimlerin muhteşem görünüyor.ve bence icemintten bile daha güzel olmuş...
:nazar: :nazar: :nazar:

hala gelmediler icemintler

Senin icemint leri de çok merak ediyorum canım ya.. Çok kararsızdın almadan önce icemint mi crystal mı diye.. Aynen Ceyda nın dediği gibi aralarında çok küçük bir fark var. Ve o küçük fark bence sadece yakın çekim resimlerde (gözün dibinden) ve flashlı resimlerde belli oluyor sadece. İnşallah bugün gelirler artık canım daha da önemlisi umarım sen çok çok çoook beğenirsinn :Saruboceq:

seveceksin diye.

Canım benim çok tşk ederimmm :1hug: a.s.
Gerçekten seviyorum.. Ama gerçekten 2 3 günde lensin renginde parlaklığında hafif bir değişim oluyor. Sen de fark ettin mi? Yoksa benim gözüm alıştığı için bana mı öyle geliyor bilmiyorumkismile

Canım benim çok tşk ederimmm :1hug: a.s.
Gerçekten seviyorum.. Ama gerçekten 2 3 günde lensin renginde parlaklığında hafif bir değişim oluyor. Sen de fark ettin mi? Yoksa benim gözüm alıştığı için bana mı öyle geliyor bilmiyorumkismile

canım kesinlikle alışma süreci ile ilgili.seni hiç tanımayan biri.ilk kez gören biri asla yadırgamaz.
çok muhteşem görünüyor. :nazar:
zaten benim bayanlarda en güzel bulduğum siyah saç mavi göz beyaz ten.

canım kesinlikle alışma süreci ile ilgili.seni hiç tanımayan biri.ilk kez gören biri asla yadırgamaz.
çok muhteşem görünüyor. :nazar:
zaten benim bayanlarda en güzel bulduğum siyah saç mavi göz beyaz ten.

canımm çok tşk ederim tekrar a.s.
aslında quartzı sende çok beğeniyorum biliyosun aklımada hep quartz almak vardı.
Esmeralda deneme fırsatım oldu dokusunu beğenmedim canım ya bana yakışmadı.
üstelik resimlerde gayet iyi görünüyor ama gerçekte baya belli geldi. Ondan kafamdan sildim direk bu 3 lü opak seriyi :( Senin de sıralamada son sıradaydı demekki diğerlerini daha çok seviyosun zemuszemus

canımm çok tşk ederim tekrar a.s.
aslında quartzı sende çok beğeniyorum biliyosun aklımada hep quartz almak vardı.
Esmeralda deneme fırsatım oldu dokusunu beğenmedim canım ya bana yakışmadı.
üstelik resimlerde gayet iyi görünüyor ama gerçekte baya belli geldi. Ondan kafamdan sildim direk bu 3 lü opak seriyi :( Senin de sıralamada son sıradaydı demekki diğerlerini daha çok seviyosun zemuszemus

canım quartzo güzel bir renk ama banada çok gitmedi.ve daha 1 defa taktım quartzoyu.diğerlerinden fırsat kalmıyo :)))

Canım ucuza almak için paranalentesden sipariş etmeyi düşünüyorum. mail atmıştım kendilerine, pinax ın ve senin başına gelenleri örnek olarak gösterdim. böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyorum dedim. bazen sorun yaşanabiliyor ama hepsini telafi ediyoruz diye cevap verdiler. Napsam alsam mı baya da ucuz bilmiyorumkismile

Canım ucuza almak için paranalentesden sipariş etmeyi düşünüyorum. mail atmıştım kendilerine, pinax ın ve senin başına gelenleri örnek olarak gösterdim. böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyorum dedim. bazen sorun yaşanabiliyor ama hepsini telafi ediyoruz diye cevap verdiler. Napsam alsam mı baya da ucuz bilmiyorumkismile

quartzo mu alıcaksın canım ?
canım alabilirsin ama işte öncesinde detaylı bi mail yaz.yeni seri istiyorum,dikkatli paketlensin vs gibi..
paypal ile al.ben tehdit edince yeni seri charm azul göndermişlerdi bana.bide gelme süresi 25 günü buluyor.bunuda göz önüne al.

yok canım zaten quartzo hiç düşünmedim. Cor mel ya da n.c mel alıcam şimdilik. önce bir melim olsun istiyorum. Grafite de çok güzel ama topicde memnun olmayanlar olunca ben de soğudum ya :S

canımcım bence mel sarımsı da olsa yeşilimsi de alsa en HARİKA renk. Yerine tanımıyorum. sen de zamanla çok seversin inşallah. Ben bir kaç ay sonra mel sipariş vericem. Cor mu N.c mi alsam diye düşünüyorum. Bambam da şu an o kararsızlığı yaşıyor. Bakalım inşallah bigün karar veririz :lepi: kızlar sizce cor mel mi n.c mel mi?

Bence cor mel baby. Sen bilirsin tabi ki, aslında sen charm melden ötücü kalın hareye alışkınsın, bir yandan da cor meli haresiz olduğu için yadırgamandan korkuyorum. Ama, cor mel hepsinden daha açık bir yeşil ben çok sevdim. Tatlı Bambişime de mükemmel yakıştı, yakından görmeliydin. Ben cor melciyim (=

seveceksin diye.

Katılıyorum. Gerçekten siyah saçlı mavi gözlü doğuştan mükemmel güzel kadınlar gibisin Didoş (= Asla kimse anlamaz lens olduğunu.. Hatta bir örnek vermek gerekirse, senin resimlerine baktıkça, Liv Tyler ı görüyor gibi oluyorum.. Göz rengi tam olarak azul onun...

Senin icemint leri de çok merak ediyorum canım ya.. Çok kararsızdın almadan önce icemint mi crystal mı diye.. Aynen Ceyda nın dediği gibi aralarında çok küçük bir fark var. Ve o küçük fark bence sadece yakın çekim resimlerde (gözün dibinden) ve flashlı resimlerde belli oluyor sadece. İnşallah bugün gelirler artık canım daha da önemlisi umarım sen çok çok çoook beğenirsinn :Saruboceq:

Ne zaman geliyor icemintler? Ben de çok meraktayımmmmm

Bence cor mel baby. Sen bilirsin tabi ki, aslında sen charm melden ötücü kalın hareye alışkınsın, bir yandan da cor meli haresiz olduğu için yadırgamandan korkuyorum. Ama, cor mel hepsinden daha açık bir yeşil ben çok sevdim. Tatlı Bambişime de mükemmel yakıştı, yakından görmeliydin. Ben cor melciyim (=

Katılıyorum. Gerçekten siyah saçlı mavi gözlü doğuştan mükemmel güzel kadınlar gibisin Didoş (= Asla kimse anlamaz lens olduğunu.. Hatta bir örnek vermek gerekirse, senin resimlerine baktıkça, Liv Tyler ı görüyor gibi oluyorum.. Göz rengi tam olarak azul onun...

Ne zaman geliyor icemintler? Ben de çok meraktayımmmmm

Canım charme mellerimi çok sevmiştim. Yani hare hoşuma gitti. ama azul un da haresiz olması hiç garip gelmedi yani haresiz lensleri yadırgayacağımı sanmıyorum. Bunlarında yapısını çok sevdim. Şu an için önceliğim melin açık bir tonu olması. Bunu sağlayacak olan cor melse cor tercih ederim :))

yhaa bebeğim tşk ederim o senin güzel görüşünden. valla acaip şımardım şimdi delikafadulden uçurdun beni Ceydaaa :lepi:

sen cor mel almayı düşünüyor musun bu arada canım?

Kizlar dün nc mellerimi aosept solüsyonunda 6 saat beklettim ama malesef yanmada batmada gecmedi, gözlerim kipkirmizi oldu yine :( tabletleri denemedim daha, tek ümidim onlar.

kızlarrrrrrrrr merabalar aranıza yeni katıldım:teytey: soloticaya takmış durumdayım resmen kafayı yedim kararsızlıktan :sinifsinif: beyaz tenliyim topazio düşünüyorum ama çok açık durmasından da korkuyorum

Menatrip ben bronz tenliyim ve topazio aldim ama kullanmiyorum. Bence ten renginden cok insanin kendine yakistirabilmesi önemli.. Beklentilerin ne yönde bilmiyorum ama topazio opak ve oldukca dikkat ceken bir Lens bana göre ama herkeste durusu farkli dogal görünende var yapay görünende yani anliycagin bütün olarak degerlendirmek lazim.. Sac rengi ten rengi göz yapisi vs..

Back
X