- 24 Kasım 2010
- 686
- 19
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
- #28.001
Fresh look nasıl?
Sitesinden denedim fotoğraf ile renkleri...
Deneyen var mı?
Deneyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fresh look nasıl?
Deneyen var mı?
valla sapıtıcam yaa :)) kim ne diyosa o tarafa kayıyorum resmen. ama su an charme mel baskın muhtemelen onu alıcam. ben de haresizleri doğal bulmuoyorum kendi gözlerimde de belirgin bi hare var, corlar çok sönük geliyor o yüzden. canım ocrelerden memnun olduğunu söylemişsin eger sana zahmet olmazsa bi ara varsa bi fotografını koyabilir misin lensli ve lenssiz? aradaki farkı merak ediyorum
bi ara freshlook kullanmıştım yıllar önce ama çok belli olmuştu bende mavi tonlarındaydı 1 kere taktım. sonra b&l aldım onu da başta abim olmak üzere çok eleştirdiler takamadım pek. fotograf verirken flashla cok iyi duruyorlar ama normalde öyle olmuyor malesef. ben de doğal tonlara yöneldim. ne renk düşünüyosun canım sen.?
Eki Görüntüle 627435 Eki Görüntüle 627436 Eki Görüntüle 627437 Eki Görüntüle 627438 Eki Görüntüle 627439 Eki Görüntüle 627440 Eki Görüntüle 627441 Eki Görüntüle 627442
bunlarda charm marine dsigeri nc marine idi,bendaha acık tonları sevbdıgım ıcın nc marıne ı kullanıyorum dıgerı oylece duruyor
Bende freshlook gri kullandim ama bana cok rahatsiz. Gelmisti gozden goze degisiyor galibafreshlook un daha önce hareli yeşil, hareli gri ve pure hazelini kullananan biri olarak pek doğal duran bir lens olduğunu söyleyemem
olumlu yönleri rahat bir lens olması, batma falan yapmıyor, saatlerce gözünde rahatlıkla kullanabiliyorsun ancak maalesef doğal durmuyor
Nc serisi daha mi acik duruyor ? Bu arafa cok yakismis sana![]()
Pekii tesekkur ederimsagol cnm,nc daha acık charmr daha koyu,gün ısıgında fotoladan old daha dogal
insomniacım benim göz rengim orta kahve, içinde hafif kızıllıkta var
koyabileceğim şu anda bir resmim yok ama tariften az çok çıkarmışsındır
ocre resimlerini daha önce foruma eklemiştim ama hava kararmak üzere olduğundan fotoğraflarda olduğundan çok koyu çıkmıştı
yeniden fotoğraf çekip yüklerim
yalnız şunu belirtmek isterim ben ocre alalı 1 yıl oluyor , son seri ile farklıdır diye düşünüyorum, benimkilerin birazda rengi açıldı şu anda bal rengine yakın diyebilirim
birde ocreler göze hoş bir güzellik katıyor ama çok çok büyük bir değişim yaratmıyor,
eğer alacaksan bunu göz önüne almalısın
yalnız seninde gözlerin benim gibi orta kahve ten renginde buğday ise cor mel ve charme ice önermem
ben cor meli 6 bilemedin 7 kez, charme ice 2 kez ancak takabildim, öylece duruyorlar
ben topazioları kargo dahil. 129 ytl ye aldım.
Eki Görüntüle 629034 Eki Görüntüle 629034
Bence cor serisinin durusu kisiden kisiye degisiyo. Ben cook mennunum.:) baxilarnda soluk vs duruyo ama bilmiyorum ben kendimde begeniyorum