• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bi ara freshlook kullanmıştım yıllar önce ama çok belli olmuştu bende mavi tonlarındaydı 1 kere taktım. sonra b&l aldım onu da başta abim olmak üzere çok eleştirdiler takamadım pek. fotograf verirken flashla cok iyi duruyorlar ama normalde öyle olmuyor malesef. ben de doğal tonlara yöneldim. ne renk düşünüyosun canım sen.?

Fresh look nasıl?
Sitesinden denedim fotoğraf ile renkleri...
Deneyen var mı?

freshlook un daha önce hareli yeşil, hareli gri ve pure hazelini kullananan biri olarak pek doğal duran bir lens olduğunu söyleyemem
olumlu yönleri rahat bir lens olması, batma falan yapmıyor, saatlerce gözünde rahatlıkla kullanabiliyorsun ancak maalesef doğal durmuyor

valla sapıtıcam yaa :)) kim ne diyosa o tarafa kayıyorum resmen. ama su an charme mel baskın muhtemelen onu alıcam. ben de haresizleri doğal bulmuoyorum kendi gözlerimde de belirgin bi hare var, corlar çok sönük geliyor o yüzden. canım ocrelerden memnun olduğunu söylemişsin eger sana zahmet olmazsa bi ara varsa bi fotografını koyabilir misin lensli ve lenssiz? aradaki farkı merak ediyorum

insomniacım benim göz rengim orta kahve, içinde hafif kızıllıkta var
koyabileceğim şu anda bir resmim yok ama tariften az çok çıkarmışsındır
ocre resimlerini daha önce foruma eklemiştim ama hava kararmak üzere olduğundan fotoğraflarda olduğundan çok koyu çıkmıştı
yeniden fotoğraf çekip yüklerim :34:
yalnız şunu belirtmek isterim ben ocre alalı 1 yıl oluyor , son seri ile farklıdır diye düşünüyorum, benimkilerin birazda rengi açıldı şu anda bal rengine yakın diyebilirim
birde ocreler göze hoş bir güzellik katıyor ama çok çok büyük bir değişim yaratmıyor,
eğer alacaksan bunu göz önüne almalısın
yalnız seninde gözlerin benim gibi orta kahve ten renginde buğday ise cor mel ve charme ice önermem
ben cor meli 6 bilemedin 7 kez, charme ice 2 kez ancak takabildim, öylece duruyorlar

$DSC06607.webp
bi ara freshlook kullanmıştım yıllar önce ama çok belli olmuştu bende mavi tonlarındaydı 1 kere taktım. sonra b&l aldım onu da başta abim olmak üzere çok eleştirdiler takamadım pek. fotograf verirken flashla cok iyi duruyorlar ama normalde öyle olmuyor malesef. ben de doğal tonlara yöneldim. ne renk düşünüyosun canım sen.?

mavi tonu istiyorsan kesınlıkle charm marine drim,cok tatrlı ve dogal bır mavi

Son düzenleme:
freshlook un daha önce hareli yeşil, hareli gri ve pure hazelini kullananan biri olarak pek doğal duran bir lens olduğunu söyleyemem
olumlu yönleri rahat bir lens olması, batma falan yapmıyor, saatlerce gözünde rahatlıkla kullanabiliyorsun ancak maalesef doğal durmuyor
Bende freshlook gri kullandim ama bana cok rahatsiz. Gelmisti gozden goze degisiyor galiba

göz rengimi daha önce koymuştum ama tekrar koyayım canım, ben zaten ice filan istemiyorum bana yakışmıyor, saç rengim siyahtı ilk defa açıp kahve tonlarında bi sey yaptım o zaman mavi lenslerimi denemek için takmıştım aşağıdaki fotografta da var, karışık resimdeki en alt sağ köşede olan b&l grey. bende çok yapay duruyor yani. o yüzden charme mel istiyorum ya da charme ocre. ona da senin gözlerini görünce karar vericem.:16: benim gözlerimde kızıllık yok güneş ışığında mel serisi gibi oluyor ama benim istediğim gün içinde de öyle dursun daha belirgin olsun oyle çok radikal bir değişim istemiyorum zaten doğal olsun. senin ocreler charme dı dimi iyice karıştı kafam :) $IMG_3324.webp $IMG_4692.webp
insomniacım benim göz rengim orta kahve, içinde hafif kızıllıkta var
koyabileceğim şu anda bir resmim yok ama tariften az çok çıkarmışsındır
ocre resimlerini daha önce foruma eklemiştim ama hava kararmak üzere olduğundan fotoğraflarda olduğundan çok koyu çıkmıştı
yeniden fotoğraf çekip yüklerim :34:
yalnız şunu belirtmek isterim ben ocre alalı 1 yıl oluyor , son seri ile farklıdır diye düşünüyorum, benimkilerin birazda rengi açıldı şu anda bal rengine yakın diyebilirim
birde ocreler göze hoş bir güzellik katıyor ama çok çok büyük bir değişim yaratmıyor,
eğer alacaksan bunu göz önüne almalısın
yalnız seninde gözlerin benim gibi orta kahve ten renginde buğday ise cor mel ve charme ice önermem
ben cor meli 6 bilemedin 7 kez, charme ice 2 kez ancak takabildim, öylece duruyorlar

Slm kizlar bn ozelden msj atamiorum bu yuzden vetman10 Arzu hanima burdan ulasmam gerekio kbkmayin konunun icine girdigim icn...Arzu hanim mail adresinize bi mail attm ama sanirim hala gormediniz musait oldugunuzda ilgilenirseniz sewinirim:)
Tkrar sorry kizlar

Merhaba ben Solotica Hidrocharm Mel lens almak istiyorum, tabi gözlerimde duruşu ne olur şu an kestiremiyorum ama bunun için kiminle iletişime geçebilirim?

Back
X