Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar mrb ben quartzolarımı yeni aldım ancak satmak istiyorum çünkü göz derecem küçük olmasına rağmen net göremiyorum bu yüsden numaralısını sipariş etmek istiyorum beklemek istemediğim için arzu hanımdan numarasızları sipariş ettim o yüsden kendisini arayıp sorabilirsiniz,ilgilenmek isteyen varsa bekliyorum:34:

valentine eklicem seni konusalım quartzolar hakkındaa

Sen açmasını istiyorsun ben ise grafitenin koyulaşmasını .
Ne zaman koyulaştıracaklar ya :( koyu olunca kahve ve mavinin kaynaşmasıda güzel oluyor .

Son düzenleme:
Sen açmasını istiyorsun ben ise grafitenin koyulaşmasını .
Ne zaman koyulaştıracaklar ya :( koyu olunca kahve ve mavinin kaynaşmasıda güzel oluyor .

ben albüme yükledim iki farklı duruşunu grafitenin. çok lacivert duruyordu. evet göze farklı bir güzellik katıyor ama arkadaşlar aylarca anlamamıştı lens olduğunu gözlerimin. (yeni tanıştığım) mavi duran resim abartılı ışık ile çekildi. Ona aldanmayın bence. ben artık ıce istiyorum kafayı fena taktım. şöyle parıldasın açık renk olsun:)

benim avatarda da lens var ama neredeyse hiç değiştirmedi renggimi. antibakteriyel diye almıştım bir kere kullandım:( neden eziyet edeyim ki gözüme değil mi ama?

ben albüme yükledim iki farklı duruşunu grafitenin. çok lacivert duruyordu. evet göze farklı bir güzellik katıyor ama arkadaşlar aylarca anlamamıştı lens olduğunu gözlerimin. (yeni tanıştığım) mavi duran resim abartılı ışık ile çekildi. Ona aldanmayın bence. ben artık ıce istiyorum kafayı fena taktım. şöyle parıldasın açık renk olsun:)

Bende bayılırım öyle koyu duran lenslere .Yıllar önce grafite kullanmıştım herkes gözlerin lens mi diye soruyordu.
Duman rengi gibi mat ve donuk bir rengi vardı .
İce üretimden kalkmadıysa al canım .

Vetman amyleenin dediği gibi grafiteler lacivert gibiyse şu an ,almak isterim.

Son düzenleme:
$cristal3.webp

$cristal2.webp

Bende bayılırım öyle koyu duran lenslere .Yıllar önce grafite kullanmıştım herkes gözlerin lens mi diye soruyordu.
Duman rengi gibi mat ve donuk bir rengi vardı .
İce üretimden kalkmadıysa al canım .

Vetman amyleenin dediği gibi grafiteler lacivert gibiyse şu an almak isterim.

evet donuk ve koyu::)

aa doğru ya ıce kalkmıştı üretimden.

bir soru daha sorayım....

aslında soloticanın sitesindeki ıcemint duruşu güzel. gri-mavi hatta beyaz gibi. kullanan arkadaşlar sizce nc ıcemint mi yoksa cyristal mi? hatta quartzo mu? kendi gözüm açık kahve. yeşile değil de maviye yakın olsun istiyorum. üfff... azul da var ama çok mavi di mi?

koyu mavi seven biri olarak cor grafitelerine bayıldım
banada ice çok açık gelmişti
zevk ve renk meselesi işte :61:

bir soru daha sorayım....

aslında soloticanın sitesindeki ıcemint duruşu güzel. gri-mavi hatta beyaz gibi. kullanan arkadaşlar sizce nc ıcemint mi yoksa cyristal mi? hatta quartzo mu? kendi gözüm açık kahve. yeşile değil de maviye yakın olsun istiyorum. üfff... azul da var ama çok mavi di mi?

cyristal hoş durur diye tahmin ediyorum ama yinede vetman'e sormak lazım
azulu ben beğenmiyorum naçizane fikrim çok yapay duruyor :50:

Back
X