Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

$Resim 069.webp $Resim 062.webp $Resim 060.webp
merak etme canım koyucam..

Fxeyes icygreen lenslerim bugün geldi.Çok mu açık kaldı ki.Yada bana mı öyle geliyor.Nasıllar sizce

$Resim 085.webp

bunlarda yandan gözlerim şaşı değil ama yinede tşk))
Renk guzel ama iki resimde de bir gozun saga diğeri sola bakıyor kı .
Şası gibi durmuş .bence rengi değil o hos değil .

yandan da cekebilir misin yakın plan .uc boyutludan portleklik var mı merak ettim

fiyatını ben de çok merak ettimmmm

yalnız renk oldukça iddialıymış. ışıktan mı yoksa? gerçi gözü gerçekten bu renk olan kişiler var. bi de green değil de mavi duruyor. enteresan. ama sanırım bana göre fazla parlak.

yine de hayırlı olsun.

yalnız renk oldukça iddialıymış. ışıktan mı yoksa? gerçi gözü gerçekten bu renk olan kişiler var. bi de green değil de mavi duruyor. enteresan. ama sanırım bana göre fazla parlak.

yine de hayırlı olsun.

evet koyultmayı düşünüyorum 2 veya 3 ton

ya kızlar benim gözler 2,5 derece miyop renksiz lens kullanıyorum
lens sürem dolmak üzere yeniden almam gerekiyor ve ben de hafif elamsı bi tonda dereceli-numaralı(2,5 miyop) lens alayım diyorum
solotica çok övülmüş forumda bu markadan alayım da internetten almak istiyorum
var mı önerebileceğiniz güvenilir bir site?
bir de soloticanın miyoplar için numaralı lensi var değil mi?
bir de solotica mel rengi hoş gibi ela de mi o?

Eki Görüntüle 665403 Eki Görüntüle 665402 Eki Görüntüle 665401

Fxeyes icygreen lenslerim bugün geldi.Çok mu açık kaldı ki.Yada bana mı öyle geliyor.Nasıllar sizce

fx eyesin bu parlaklığı çok hoşuma gidiyor aslında soloticada çok güzel ama fxlerin farkettiyseniz gerçek göz gibi parlak ve bu parlaklıkdan dolayı doğal bir görüntü sağlıyor tam sizin istediğiniz gibi Hülya Avşar mavisi açık gelirse el boyaması olduğu için bir müddet sonra isterseniz gönderir koyulturuz :):nazar:

Hatırlatmakta fayda var sanırım, 2. el lens satışı, lens takası kesinlikle yasaktır.
Lenslerim var, satıyorum, takas ediyorum, ilgilenenler benle temasa geçsin vb. yazılar yazmayınız lütfen...

Eki Görüntüle 665441

bunlarda yandan gözlerim şaşı değil ama yinede tşk))

fot.dan kaynaklı oyle cıkmıs o zaman canım .

cok tesekkur ederim ,cok hos gorunuyorlar.
ben parlaklıgını ve pupulini sevdim .

Çevrendekilerin tepkileri ne yonde oldu ? diğer lenslerden daha mı dogal sence ,solotica ve diğerleri .

Kafamı kurcalıyan birsey daha var .Bu lenslerin kullanım sureleri ne kadar .
Eger 1 yıl ise ,1 ay gelmesi ,begenmediğinde gitmesi donmesi derken 3 ay cope mı gidecek .
Yazık gunah derim .

Back
X