Büyük oğlan babasıyla kalır diye umut etmiştim. Yani arkadaşları vs. Babası gelmiyor sonuçta.Ne yapsin universiteye giden çocuğunu evde mi biraksin? Ailece geleceklermis iste. Bence maddi sıkıntınız yoksa,yani eşiniz onları yemeğe goturup, sonrasinda size kuru ekmek yedirmeyecekse bence sorun etmeyin. Senede bir kere idare edin
Yok her sene gelmiyorlar. inş. çok para harcanmaz.Her sene gelip sizde kalıyorlarsa ve eşiniz de her seferinde çok masraf yapıyorsa haklısınız ama nadiren olan birseyse bence tatsızlik çıkarmayın.
Tatilerini sizde niye geciriyorlar?Sureklimi mi boyle.Nadir geliyorlarsa bozmayin derim .
Kendi Kardeşiniz gelsede böyle düşününcekmiydiniz pekiYok her sene gelmiyorlar. inş. çok para harcanmaz.
Bizim hiç maaşımiz yok. Eşim serbest kazanıyor. çok iyi sayılmaz durumumuz. ve kiraciyiz. görümcem ve kocası emekli. evleri se kendilerinin.Misafir on kısmetle gelir,dokuzunu bırakır birini yer.
Maddi durumunuz çok kötü olsaydı eşiniz bu kadar plan yapmazdı.
Benim erkek kardeşim olsa o gelsin ben gideyim isterdim,kız kardeşimede öyle.
Bu kadar sıkı ve bencil olmayın.
Misafir evin bereketidir.
Üniversite öğrencisi zaten bağlasan durmaz evde,gezer tozar bütün gün,çok dert etmeyin bunu.
Evet. aynısını düşünürdüm. zaten o da düşünür.Kendi Kardeşiniz gelsede böyle düşününcekmiydiniz peki
Valla ben düşünemiyorum çünkü hepimiz başka sehirlerdeyizEvet. aynısını düşünürdüm. zaten o da düşünür.
şehirler arası olduğu için olabilir.O kdr uzun sure niye geliolar? Hadi 2-3?gun olurda??
tek derdiniz para olmuş,cidden çok sinir oldum.Yok her sene gelmiyorlar. inş. çok para harcanmaz.
Nerden nereye? Kac saat yolculuk suruyor?şehirler arası olduğu için olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?