- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
Hep esimim taraf geliyor zaten. Benimkiler en son temmuz ayinda gelmislerdi bir de bu hafta gelecekler iste. Bizimkilere laf soylemiyorum cunku esim issizdi bir sure ve bizim taraftan kimseye soylemedik issiz oldugunu. İse yeni basladi ve dogal olarak maasini hala almadi. Mecbur birbyerden borc bulup agirlayacaz. Ama esimin ailesi kocamin 2 aydir issiz kaldigini bile bile cikip cikip geldiler. Tamam bir zararlari yok, oyle muhtesem sofralar, guzel hizmetler bekleyen insanlar degiller. Onlerine kuru ekmek koysan yine ses etmezler bir yogurt bir ekmek yeter. Ama yine de insan evine gelen kisiyi guzel agirlamak istiyor. En azindan aksam yemeklerinde bir sekilde idare etsen bile kahvalilikta cesit olsun istiyor.Ama borçla misafir ağırlanmaz ki. Size de yazık. Bedava restaurant gibi. Bence eşinizle konuşun. Herkes kendi tarafına söylesin, biraz gelmesinler. İnsan bıkar.
Ne degim kaynanama kaynima? Gelmeyin mi deyim :) bir de zaten diyemem cunku sormadan geliyorlar :)
Sadece bu hafta gelecek olanlar belli. Haberim var bu hafta gelecek misafirden. Ama mesela dun gece kaynim bizdeydi ve habersizdi. Gecen hafta diger kaynim bizde kaldi yine habersizdi. Ondan once kaynanam geldi habersiz. Bu boyle uzayip gidiyor.Hicde habersiz degilmis su gun su bu gün bu diye yazmistiniz biraz önce.
Hem gercekden öyleyse özellikle eve bisey almazdim. Ne varsa onu yesinler. Begenmegen ya disarda yer yada gider alisverisini yapar gelir
Sadece bu hafta gelecek olanlar belli. Haberim var bu hafta gelecek misafirden. Ama mesela dun gece kaynim bizdeydi ve habersizdi. Gecen hafta diger kaynim bizde kaldi yine habersizdi. Ondan once kaynanam geldi habersiz. Bu boyle uzayip gidiyor.
Şehir dışından mı geliyorlar,her hafta kalmaya olmadı biraz çıtlatın çat kapı gelenlere söyleyin zaten bir kişiye söylsen kulaktan kulağa yayılır.Ne degim kaynanama kaynima? Gelmeyin mi deyim :) bir de zaten diyemem cunku sormadan geliyorlar :)
Evet canim sehir disindan.Şehir dışından mı geliyorlar,her hafta kalmaya olmadı biraz çıtlatın çat kapı gelenlere söyleyin zaten bir kişiye söylsen kulaktan kulağa yayılır.
İşin ilginç tarafı dayısının evi.Arkadaşlar sömestr tatilinde görümcem ve 2 çocuğu bize gelecek. Çocuklardan biri benim cocugumla yaşıt. Hadi onu anladım da diğer çocuk koca delikanlı. Üniv. öğrencisi yani. Onu hiç anlamadım niye geliyor. Derdim fazla para harcayacak benim eşim. Şimdiden programlar yapıyorlar. Şuraya götürürüm burada yemeğe vs. Sağolsun görümcem iyidir. Ama para hesabı yapar. Eşimin eli de çok açıktır.
Şimdiden bir telaş aldı beni. Biraz belli etsem eşim fena bozar beni biliyorum. Nasıl davranayım abartiyor muyum
Donatmasanız yani mutevaxı sofra kurun siz deAh su misafirler. Bir de benimkiler kismetiyle gelse ne var yaane zaman misafirim gelse(ki her hafta en az bir yatili misafirim olur) maddi olarak zorlaniriz. Bugun en son kumbarayi acmak zorunda kaldik sabah ekmek vs.. almak icin. Pazartesi yine misafirim geleceek ve mecbur borc alcaz birinden. Onumuzdeki hafta sonu bir misafirim daha var hem de kalabalik. Meyve sebze kahvaltilik cesit cesit donatmam gerekecek. Yine maddi olarak cok zorlu bir doneme girecez yani. Misafir agirlamaktan para biriktiremiyoruz. Benimkiler hic kismetli gelmiyor
Ah su misafirler. Bir de benimkiler kismetiyle gelse ne var yaane zaman misafirim gelse(ki her hafta en az bir yatili misafirim olur) maddi olarak zorlaniriz. Bugun en son kumbarayi acmak zorunda kaldik sabah ekmek vs.. almak icin. Pazartesi yine misafirim geleceek ve mecbur borc alcaz birinden. Onumuzdeki hafta sonu bir misafirim daha var hem de kalabalik. Meyve sebze kahvaltilik cesit cesit donatmam gerekecek. Yine maddi olarak cok zorlu bir doneme girecez yani. Misafir agirlamaktan para biriktiremiyoruz. Benimkiler hic kismetli gelmiyor
Kendinizi bu kadar darlamak niye?Yok her sene gelmiyorlar. inş. çok para harcanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?