Yorumlar arasında şöyle bir yorum arıyordum sonunda buldumtek derdiniz para olmuş,cidden çok sinir oldum.
Her yıl bile gelmiyormuş kardeşinin evine pesss.
Ben olsam sabah mükellef kahvaltısı,öğlen çayın yanına kekim böreğim,akşam güzel yemeğim meyvem tatlım saçardım.
Heleki şu uyuz tipten görümcede değilse bende tatilin ahengine salardım kendimi mutlu anı bırakırdım eşime çocuklarıma,akrabama.
Sizin harcamaktan korktuğunuz parayı Allah hastalık verir fazlasını harcar hergünde kan ağlarsınız.
Güzel günlerin keyfini çıkarın bırakın bu ince hesapları.
Gorumceye paraci demissiniz de sizin de farkiniz yok galiba.Yok her sene gelmiyorlar. inş. çok para harcanmaz.
Ah su misafirler. Bir de benimkiler kismetiyle gelse ne var yaaMisafir on kısmetle gelir,dokuzunu bırakır birini yer.
Maddi durumunuz çok kötü olsaydı eşiniz bu kadar plan yapmazdı.
Benim erkek kardeşim olsa o gelsin ben gideyim isterdim,kız kardeşimede öyle.
Bu kadar sıkı ve bencil olmayın.
Misafir evin bereketidir.
Üniversite öğrencisi zaten bağlasan durmaz evde,gezer tozar bütün gün,çok dert etmeyin bunu.
Neden bu kadar çok geliyor yatılı misafiriniz,konu sahibinin görümcesi her sene gelmiyormuş ama.Ah su misafirler. Bir de benimkiler kismetiyle gelse ne var yaane zaman misafirim gelse(ki her hafta en az bir yatili misafirim olur) maddi olarak zorlaniriz. Bugun en son kumbarayi acmak zorunda kaldik sabah ekmek vs.. almak icin. Pazartesi yine misafirim geleceek ve mecbur borc alcaz birinden. Onumuzdeki hafta sonu bir misafirim daha var hem de kalabalik. Meyve sebze kahvaltilik cesit cesit donatmam gerekecek. Yine maddi olarak cok zorlu bir doneme girecez yani. Misafir agirlamaktan para biriktiremiyoruz. Benimkiler hic kismetli gelmiyor
Madem bu kadar zorlanıyorsunuz niye sürekli misafir ağırlıyorsunuz?Ah su misafirler. Bir de benimkiler kismetiyle gelse ne var yaane zaman misafirim gelse(ki her hafta en az bir yatili misafirim olur) maddi olarak zorlaniriz. Bugun en son kumbarayi acmak zorunda kaldik sabah ekmek vs.. almak icin. Pazartesi yine misafirim geleceek ve mecbur borc alcaz birinden. Onumuzdeki hafta sonu bir misafirim daha var hem de kalabalik. Meyve sebze kahvaltilik cesit cesit donatmam gerekecek. Yine maddi olarak cok zorlu bir doneme girecez yani. Misafir agirlamaktan para biriktiremiyoruz. Benimkiler hic kismetli gelmiyor
Ah su misafirler. Bir de benimkiler kismetiyle gelse ne var yaane zaman misafirim gelse(ki her hafta en az bir yatili misafirim olur) maddi olarak zorlaniriz. Bugun en son kumbarayi acmak zorunda kaldik sabah ekmek vs.. almak icin. Pazartesi yine misafirim geleceek ve mecbur borc alcaz birinden. Onumuzdeki hafta sonu bir misafirim daha var hem de kalabalik. Meyve sebze kahvaltilik cesit cesit donatmam gerekecek. Yine maddi olarak cok zorlu bir doneme girecez yani. Misafir agirlamaktan para biriktiremiyoruz. Benimkiler hic kismetli gelmiyor
Neden bu kadar çok geliyor yatılı misafiriniz,konu sahibinin görümcesi her sene gelmiyormuş ama.
Ne degim kaynanama kaynima? Gelmeyin mi deyim :) bir de zaten diyemem cunku sormadan geliyorlar :)Madem bu kadar zorlanıyorsunuz niye sürekli misafir ağırlıyorsunuz?
Silah zoruyla mı geliyorlar?
Bir insanın durumu varsa vardır, yoksa da yoktur. Kabul edip edip sonra arkalarından atıp tutmak yanlış. Ya misafiri kabul etmezsin ya da bile bile ettiysen böyle ay borç aldım ay meyve ay sebze ağlanmazsın.
Sizinki biraz dostlar alışverişte görsün durumu oluyor..
sıkıntınızı belli etmenin bir yolu vardır mutlaka. surat edin olmadı.Ne degim kaynanama kaynima? Gelmeyin mi deyim :) bir de zaten diyemem cunku sormadan geliyorlar :)
Ama borçla misafir ağırlanmaz ki. Size de yazık. Bedava restaurant gibi. Bence eşinizle konuşun. Herkes kendi tarafına söylesin, biraz gelmesinler. İnsan bıkar.Ne degim kaynanama kaynima? Gelmeyin mi deyim :) bir de zaten diyemem cunku sormadan geliyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?