- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
Koca yeğen derken 40 yasinada gelse eşiniz onun dayısı tabiki gelicekkardeşine bişey demiyomki. koca yeğen bozdu beni.
Evlenmeden once kardeslerini sallamazlar genelde. Evlenince kardesleri kiymete biner. Bizde oyle olduydu. Gorumcem daha bir gun abisini arayip hadi ozledim goruselim dememis bir insan. Hep kendileri gelsin kalsin bizde. Bir de sehir ici ya dusun sacmaligi. Ne yiyip iciyorlar da boyle oluyorlar cozemedim. Neyse ki artik mesafeliyiz biz de sukurValla benim görümcem ve cocukları da gelmek için can atıyorlar da benden yüz bulamıyorlar
Evliliğimizin ilk senesinde geldiler 3 gün kaldılar 3 kişi
Gidelim biz dediler hiç sesimi cıkartmadim ve gittiler yoksa kalacaklardi daha
Bu sene de yolunu yaptılar bakalım kalbim güm güm atıyor
Hayır yani hiç muhabbetimiz araşmamız yok
Napacaklarsa gelip gelmezler ins
Yeğenle ne alıp veremediğiniz var anlamadım, yeğeni idare etmek size mi kaldı annesi dayısı dururken.kardeşine bişey demiyomki. koca yeğen bozdu beni.
Eşiniz tabiki kardeşi yeğenleri için plan yapar sonuçta nadirmiş,ben görümcenin yerinde olsam hiç kimseye 5 kuruş harcattırmazdım ne olursa olsun kim olursa olsun. Ki belkide kendisi de aynı şekilde davranır,size sadece güzelce misafir etmek kalırArkadaşlar sömestr tatilinde görümcem ve 2 çocuğu bize gelecek. Çocuklardan biri benim cocugumla yaşıt. Hadi onu anladım da diğer çocuk koca delikanlı. Üniv. öğrencisi yani. Onu hiç anlamadım niye geliyor. Derdim fazla para harcayacak benim eşim. Şimdiden programlar yapıyorlar. Şuraya götürürüm burada yemeğe vs. Sağolsun görümcem iyidir. Ama para hesabı yapar. Eşimin eli de çok açıktır.
Şimdiden bir telaş aldı beni. Biraz belli etsem eşim fena bozar beni biliyorum. Nasıl davranayım abartiyor muyum
tatil başkasina evine doluşmak icin firsatmi ? ben istemiyorum kimseye de gitmiyorum ... istemeyen istemez... belki konu sahibi cocuguyla gezecek 2-3 gun cik gez evine dön...ben dayimin evinde 3 saat oturmuyorum hemen eve gelmek istiyorum...
Bu işler böyleEvlenmeden once kardeslerini sallamazlar genelde. Evlenince kardesleri kiymete biner. Bizde oyle olduydu. Gorumcem daha bir gun abisini arayip hadi ozledim goruselim dememis bir insan. Hep kendileri gelsin kalsin bizde. Bir de sehir ici ya dusun sacmaligi. Ne yiyip iciyorlar da boyle oluyorlar cozemedim. Neyse ki artik mesafeliyiz biz de sukur
Maalesef :)Bu işler böyle
Ayni sey kv deler için de gecerli
Evlenince kıymete binme olayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?