Sömestr tatili

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
Eşim öğretmem ilk evlendiğimde kv beraber yasamaya basladik zamanla cok sorun yasadik tartismalar onun bana hakaretleri falan eşim arada kalırdı çoğu zaman yada bana sen fazla cvp verme yaşlılık falan derdi cocuk gibi gör derdi neyse gel zaman git zaman derken 3 seneden fazla beraber oturduk ne eşim evden ayrılmayı göze aldı nede kv gidin dedi.ama mecburi bir sebepten dolayi ayri bi sehre tasindik. geçen sene de yarıyıl tatilini ve yaz tatilini bi kısmını orda onun yanıda geçirdik ve yine anlaşmazlık oluyor eşim buyudugu yeri çok fazla seviyor tabi annesinide bu senede oraya gidelim diyor ben gitmekten yana deilim biliyorum yine sorun çıkacak çocuklar bahane edeyim diyorum bisey olmaz annem torunlarını seviyor diyor ama kv sabri çok yoktur.cocuklar konusunda bile ters düşüyoruz çoğu zaman bi de kv tek kalıyor şuan eşimde uzuluyo tektir diye biraz gidelim neşelensin falan diyor ama ben pek bi isteksizim hele iki çocukla en hareketimi dönemleri bi o kadar kurcalamayi seviyorlar en zor donemlerinden biri ne yapsam acaba

Kendi ailenizin yanında geçirin ben öyle yapacağım

Sizinkilere gitmeyi teklif etseniz ?
İllaki bi yere gidilecekse

Eşinizle birlikte gidin üç gün görsün torununu. 3 gün sonra siz otobüs ya da uçakla kendi ailenize gidin eşiniz gelmiyorsa. 3 günden sonra tartışmalar başlar ideal süre:)

Sorun su ki kendi ailem maalsef yok annem babam çoktan vefat etti mekanlar cennet olsun kardeşlerimde farklı şehirlerde gitmem biraz zor bir kardeşinde eşimin ailesiyle aynı sehirde

Ben olsam 3 gün de olsa giderdim ,
Yalnızmış , üzüldüm.

Eşinizle pazarlık yapın o zaman. Ben de torunlarından ayırmak istemem. Senin de tatilinde arkadaşlarından akrabalarından uzak kalmanı istemem diyin. Annesinin huyuna gideceğinizi ancak ters davranışında bağırıp çağırmasında benim söylememe gerek kalmadan ertesi gün sen dönmeyi teklif edeceksin diyin...

Mantikli

Eşiniz önden gitse siz de dönmesine yakın 3-4 gün gitseniz olmaz mı? Bilirim istemediğin yere gitmeyi((

3 gün kalıp Dönelim deyin. Fazlası olmaz deyin o da Anlayış göstersin. Niye illa onun ailesine gidiliyor.

Git
Çocukları da sıkıştırma
Bırak dağıtsınlar
Kv mırın kırın ederse bahanen olur her seneyi orda geçirmemek için
Her tatilde soluğu kaynananda mı alacaksın ne saçma şey

kisa alin ilk hafta evinizde 2. hafta orda mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…