- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mune abla gezmeye gitti birazdan gelir. Tabi rüzgar alıp göturmediyseCanın sıkılıyor galiba? Konu açmak için öylesine yazmışsın!Mune
Kendi yaptığı ekmek mi?
teyzeye neden sormadınız ne bu dıye
biz nereden bilelim ?
İçinden gelmiştir..fazla vardıysa evde
Ay ne var bunda annemde arada yemegin ayarini kacirir verir komsulara tatli yapar girismisken cok yapar azar azar tadimlik verir bir verilen binle gelir der kadina iki ekmek alinmistir birini size getirmistirHiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Bir keresinde helva dağıtmıştı herkese komşumuz, anneme sormuştum niye diye. Ya ölmüşünü rüyasında görmüştür ya adağı olmuştur demişti. Hiç böyle birşey yaşayan var mı diye sordum. Teyze ile pek bir samimiyetim yok çünkü. Komşuluk pek yok.
Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Bir keresinde helva dağıtmıştı herkese komşumuz, anneme sormuştum niye diye. Ya ölmüşünü rüyasında görmüştür ya adağı olmuştur demişti. Hiç böyle birşey yaşayan var mı diye sordum. Teyze ile pek bir samimiyetim yok çünkü. Komşuluk pek yok.
Ay ne var bunda annemde arada yemegin ayarini kacirir verir komsulara tatli yapar girismisken cok yapar azar azar tadimlik verir bir verilen binle gelir der kadina iki ekmek alinmistir birini size getirmistir
Adagi vardir ekmek dagiticam diye belki
Cok yasliysa akli sikintisi vardir bura bilmez kendine sorucaksin ayip degilki