ohoooo kardeş kumarcı adamın neyini özlüyorsun..kına yakıp dans etmen mahalleye yemek dagıtıyor olman lazım...sebeb yalanı dolanı kumarı çooktu..pasifti... diğer konularımda var ama tabi şimdi sizede zor olur dönüp bakmak ..ama sebebim sağlamdı emin olun..sevgi ayrı şey artık hatalarını affedip affedip hiç düzelmemesiydi..
iri gider biri gelir. ikinciye evlenirsen onda doyarsın. inş. cocuk combalakta coktur.daha bir yıllık evliydim hiçbir şeye doyamadım ne evime ne başka bişeye...adam evlenince tozuttu ...ama derseniz ki hiç mi tanımadın tanıdım ya Allah bana bir kaç olayını göstermiş ama ben ciddiye almamışım yani olayların bu raddeye gelebileceğini hiç düşünmemeişim bir nevi kendim ettim kendim buldum sanırım((
kuzum benim kader arkadasım gecicek bu günler emin ol rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün insallah degerimizi bilen insanlarla karsılastırsındaha bir yıllık evliydim hiçbir şeye doyamadım ne evime ne başka bişeye...adam evlenince tozuttu ...ama derseniz ki hiç mi tanımadın tanıdım ya Allah bana bir kaç olayını göstermiş ama ben ciddiye almamışım yani olayların bu raddeye gelebileceğini hiç düşünmemeişim bir nevi kendim ettim kendim buldum sanırım((
cinsel hayat bile yoktu ite ite ben anca ama yoktu yani..nolur kızmayın elle tutulur bir şeyi yokmuş boş çıktı ama ben severek evlendim çok sevdim..evliyken yaptıklarından soğudum ondan zaten kaç kez hata yapınca kaç kez yalanını yakalyınca bin doğrusunu arayıp ondan soğumuştum..her şeyi batıyordu ama bazen iyi günler gelip aklıma burnumun direği sızlamıyor değil özellikle dava vakti geldikçe oldu1- Yalancı
2- Tembel
3- Kumarbaz
4- Dolambaz.
Senin özlediğin olsa olsa ayrı ev, kendi düzenin, bir de cinselliktir belki.
Bu adamdan boşanmayıp yıllarını harcasan, bir de giden gençliğine ağlardın sonra.
Bir silkelen, daha iyisi çok rahat bulursun zaten. Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın.
amin canım cümlemizi inşallahhkuzum benim kader arkadasım gecicek bu günler emin ol rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün insallah degerimizi bilen insanlarla karsılastırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?