son 1 ay kaldı :.(

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
evet ,boşanmamıza tam bir ay kaldı... onu çok özlüyorum bu aralar,burnumun direği sızlıyor..yumurta kapıya geliyor mu diye bilmiyorum ama müthiş bir özlem duyuyorum.Ayrılmayı ben istememe rağmen..alışkanlık diyorlar sonuçta insan kedisini bile özlüyor görmeyince diyorlar..dava günü ne yapıcam hiç bilmiyorum umarım ağlamam ve titremem umarım onu görünce aşkım kabarmaz ..yani aşk kalmamış olur..çok korkuyorum o günden..aşılması gereken tek bu dava kaldı gerisi hepsi halloldu..hiç aramadı beni 3 aydır..hiç sevmemiş hiç çabalamadı bitmesin diye..o yüzdendir yediremiyorum ve çok üzülüyorum..davaları olan bu konudaki arkadaşlar bi anlatsın nasıl oluyor olucak????kendimi terketmiş değilde terk edilmiş hissediyorum zaten öyle değil mi yanlışları niye yaparlar bizi önemsemeyip çoktan terkettikleri için değil mi

sen hala bitirememişsin gibi geldi bana.. boşanma nedeniniz ne idi? geri dönülmez sebepler mi?

neden ayrılık kararı aldığınızı hiç unutmayarak geçirin şu 1 ay ı ve o boşanma gününü.

her özlem çektiğinizde size yaptığı en büyük kötülüğü düşünün bir süre sonra içiniz soğuyacaktır..
inşallah

sebeb yalanı dolanı kumarı çooktu..pasifti... diğer konularımda var ama tabi şimdi sizede zor olur dönüp bakmak ..ama sebebim sağlamdı emin olun..sevgi ayrı şey artık hatalarını affedip affedip hiç düzelmemesiydi..

daha bir yıllık evliydim hiçbir şeye doyamadım ne evime ne başka bişeye...adam evlenince tozuttu ...ama derseniz ki hiç mi tanımadın tanıdım ya Allah bana bir kaç olayını göstermiş ama ben ciddiye almamışım yani olayların bu raddeye gelebileceğini hiç düşünmemeişim bir nevi kendim ettim kendim buldum sanırım ((

ohoooo kardeş kumarcı adamın neyini özlüyorsun..kına yakıp dans etmen mahalleye yemek dagıtıyor olman lazım...
senin kendine acıyasın üzülesin gelmiş adam bahane...

iri gider biri gelir. ikinciye evlenirsen onda doyarsın. inş. cocuk combalakta coktur.
kumarcı adam özlenmez. kumarcı adamdan ölsen kessen kendini yaranamazsın aramaz. yarın param bitti diyip seni bile satardı. hiiiiçç üzülme.

pararlar üstünden yapmadığı dümen kalmamış zaten gerçektende umrunda değilim hiç ..ailesinin bana ne kadar iyi davrandığınıda şimdi anlıyorum.çocuk yok ...hiç düşündürmedi zaten..

yinede canım çok yanıyor kızlar ..bi daha beni kim alır falan diye dolu şey düşünüyorum..bilmiyorum gelecek kaybım çok var...

1- Yalancı
2- Tembel
3- Kumarbaz
4- Dolambaz.

Senin özlediğin olsa olsa ayrı ev, kendi düzenin, bir de cinselliktir belki.

Bu adamdan boşanmayıp yıllarını harcasan, bir de giden gençliğine ağlardın sonra.

Bir silkelen, daha iyisi çok rahat bulursun zaten. Rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın.

kuzum benim kader arkadasım gecicek bu günler emin ol rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürsün insallah degerimizi bilen insanlarla karsılastırsın

düzelmezdi ki, affetseydin bile yine yapacakti bunu sende biliyorsun ama gönlün baska söylüyor iste.

cinsel hayat bile yoktu ite ite ben anca ama yoktu yani..nolur kızmayın elle tutulur bir şeyi yokmuş boş çıktı ama ben severek evlendim çok sevdim..evliyken yaptıklarından soğudum ondan zaten kaç kez hata yapınca kaç kez yalanını yakalyınca bin doğrusunu arayıp ondan soğumuştum..her şeyi batıyordu ama bazen iyi günler gelip aklıma burnumun direği sızlamıyor değil özellikle dava vakti geldikçe oldu (((

Canim özledikce geçirdiğin kötü zamanları düşün ve lütfen profesyonel destek al, yalniz kalmamaya çalış lutfen kafani boşaltmaya çalış ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…