son 1 ay kaldı :.(

Sağol canım benim, sen de üzülme hiç, dik dur, çok güzel günlerin olacak inşallah, acı bir tecrübe yaşadım deyip yoluna bakacaksın
Aslında öyle Allahım bu dünyanın kolay olacağını soylememis zaten ama ben varım demiş sizin için demiş...hepimiz sinancaz Allah başka sınav vermesin...düşünsene bazen diyorum boşuna üzülüyorum o ölmedi gidip görebilirsin diyorum kendime ,dönmek istersende donebilirsin adamın hamuru belli yazık kendini yetistirememis sen bu adamı cekemedin yapamadin ..yanlış yaptı kıymet bilmedi daha ne besliceksin yanında niye sacimin tek telini dahi ona harciyim ki defolsun gitsin diyorum nasıl ama ama bazen de tam tersi çok gel git yaşadım ama azalıyor inşallah

Aslında öyle Allahım bu dünyanın kolay olacağını soylememis zaten ama ben varım demiş sizin için demiş...hepimiz sinancaz Allah başka sınav vermesin...düşünsene bazen diyorum boşuna üzülüyorum o ölmedi gidip görebilirsin diyorum kendime ,dönmek istersende donebilirsin adamın hamuru belli yazık kendini yetistirememis sen bu adamı cekemedin yapamadin ..yanlış yaptı kıymet bilmedi daha ne besliceksin yanında niye sacimin tek telini dahi ona harciyim ki defolsun gitsin diyorum nasıl ama ama bazen de tam tersi çok gel git yaşadım ama azalıyor inşallah
İnan çok normal bu süreçler, dalgalanmalar, bunalımlar, ara ara gelen aşkımdan ölüyorum düşünceleri falan çok normal ama geçiyor...
İki gün önce birşey oldu, eşim hiç yapmazdı ama whatsap profiline fotosunu koymuş, bildiğim bir fotoydu, görünce çok garip hissettim telefonumdaki tüm fotolarını pcye atmıştım, iki aydır da görmüyorum ya nasıl anlatayım, o kadar çirkin göründüki gözüme, kendime inanamadım, Allahım ölüp bittiğim adam bu muydu dedim! Soğumuşum, aşk meşk falan kalmamış, zaten adı geçince bile ilk aklıma gelen ne kadar değersiz hissettirdiği oluyor, zaten özlenecek bir tarafı da yoktu... Ah ah ben bunları hissedecek yazacak kadın mıydım :) çok şükür halime çok şükür bugünüme...

Zorla
İnan çok normal bu süreçler, dalgalanmalar, bunalımlar, ara ara gelen aşkımdan ölüyorum düşünceleri falan çok normal ama geçiyor...
İki gün önce birşey oldu, eşim hiç yapmazdı ama whatsap profiline fotosunu koymuş, bildiğim bir fotoydu, görünce çok garip hissettim telefonumdaki tüm fotolarını pcye atmıştım, iki aydır da görmüyorum ya nasıl anlatayım, o kadar çirkin göründüki gözüme, kendime inanamadım, Allahım ölüp bittiğim adam bu muydu dedim! Soğumuşum, aşk meşk falan kalmamış, zaten adı geçince bile ilk aklıma gelen ne kadar değersiz hissettirdiği oluyor, zaten özlenecek bir tarafı da yoktu... Ah ah ben bunları hissedecek yazacak kadın mıydım :) çok şükür halime çok şükür bugünüme...
Zorla bu kıvama getiriyorlar işte bende mahkemede böyle derim inşallah ..ne yapi cam hiç bilmiyorum :(

Teşekkür ederim çok ders çıkarılması olayı vardı çıkarmadı devam etti yaptiklarina kötü biri değildi ama evi bosalttiktan sonra öğrendim dank etti yani yalan hastası kumar hastası olduğunu..

Sonra böyle üst üste dank etmelerde ciddi hayal kırıklığı yapar tabi ama hepsi hersey bitene kadar iliski bitip aradaki bağ tamamen kopunca rahatlarsin heralde yaşayan daha iyi anlar tabi. Yalanlarla, kumarci bi kocayla ömür gecirmektense bir süre uzulup aglaman daha iyi, hayatında her şey yoluna girecektir

Eger bu adam duzelir burnu surtulmustur diyorsaniz siz bir adim atin.
Ama duzelmez ayriligi sadece otelemek okur diyorsanizda kangren olmus sirtinizin kamburunu zor olsada kesip atin hafifleyin.uzuldum yasadiklariniza allah feraha cikarsin

Bir kere kesinlikle araştırın adamı sen sevdim diye arastirmamazlik yapmayın biri mutlaka çıkar ,cikmadi diyelim bişey söyleyen kesinlikle iddaa oynayan birini almayın kesinlikle ..Hafta bir içen birini bile almayın.. ayda yılda bir icecekse icsin onun dışında yoookkk
İddiaa oynuyo arada,bir iki liralık
Eskiden alkol alıyodu,ben istemiyorum kesinlikle dedim
Alkole tövbe etti

İddiaa oynuyo arada,bir iki liralık
Eskiden alkol alıyodu,ben istemiyorum kesinlikle dedim
Alkole tövbe etti
içmediğinden iyice emin olmadan keisnlikle evlenmeyin...ve iddaa ne yani ya oynasa ne oynamasa ne iki liralık ...hayır şimdi iki liralık oynar yarın öbürsü gün parayaa daha çok ihtiyacı olur daha çok oynar seçim sizin ...ama ben bundan sonra asla ne iki lıralık oynayan adamla olurum ...nede içen..Allahım yoluma düşürmesin böyle adamları.

daha bir yıllık evliydim hiçbir şeye doyamadım ne evime ne başka bişeye...adam evlenince tozuttu ...ama derseniz ki hiç mi tanımadın tanıdım ya Allah bana bir kaç olayını göstermiş ama ben ciddiye almamışım yani olayların bu raddeye gelebileceğini hiç düşünmemeişim bir nevi kendim ettim kendim buldum sanırım :KK43:((

lütfen beni yanlış anlamayın bir şeyi merak ettim.1 yıllık evli olduğunuzu boşanmak istediğinizi anladım.ne kadar süre flört ettiniz?

evet ,boşanmamıza tam bir ay kaldı... onu çok özlüyorum bu aralar,burnumun direği sızlıyor..yumurta kapıya geliyor mu diye bilmiyorum ama müthiş bir özlem duyuyorum.Ayrılmayı ben istememe rağmen..alışkanlık diyorlar sonuçta insan kedisini bile özlüyor görmeyince diyorlar..dava günü ne yapıcam hiç bilmiyorum umarım ağlamam ve titremem umarım onu görünce aşkım kabarmaz ..yani aşk kalmamış olur..çok korkuyorum o günden..aşılması gereken tek bu dava kaldı gerisi hepsi halloldu..hiç aramadı beni 3 aydır..hiç sevmemiş hiç çabalamadı bitmesin diye..o yüzdendir yediremiyorum ve çok üzülüyorum..davaları olan bu konudaki arkadaşlar bi anlatsın nasıl oluyor olucak????kendimi terketmiş değilde terk edilmiş hissediyorum zaten öyle değil mi yanlışları niye yaparlar bizi önemsemeyip çoktan terkettikleri için değil mi:KK42::KK42::KK42:
canim sana sunu soyluyum ki bazi erkekler terkedilmeyi yediremezler ve beni sildiyse birdaha pesinden gitmem derler.bilemem sana olan duygularini.ama ben bir kac defa esime tartismamizda bosanalim demistim cok icerlemisti sen bu lafi nasil bukadar kolay kullniyosun demisti . ve alinmisti icine kapanmisti. simdi sen bir mucize olacak ve dava gunu belki hersey duzelir diyede bir umut besleyedebilirain ama inanki ogun belkide ne oldugunu anlamadan bitecek .bence eger seviyorsan vede sorunlari asabilirseniz son defa birdaha görüs . bu senin soru isaretlerini giderir umarim. bir ornek vereyim kiz la oglan anneler mudahale yuzunden tartisiyorlar aslinda sevgi var ama birden kziin aileai gelip kizi aliyo ve ogunden sonra yuzyuze gorusmuyorlar . dava gunu kiz suslenip puslenip gitmis ama oglan davaya grlmemis bile .

mahkeme günü 5 dakıkada bitecek gidecek

sen dimdik gideceksin , en güzel en bakımlı halinle dimdik duracaksın

hiç giymediğin kıyafetlerini giy , hiç olmadıgın kadar güzel ve dik dur ona karşı

onu boşanmak için karşında dururken gördüğünde ondan miden bulanacak,

içinden sana yazıklar olsun diyeceksin .

boş boş bakarak adliyeden çıkacaksın ama şu sırtındaki yük bitmiş gtmiş olacak ve çocugun da yok bu ne kadar buytuk bır şans biliyor musun sen

hiç evlenmemiş gbi hayatına devam edeceksin

boşanıp da acıdan öle , ya da hayatına devam edemeyen kimse olmadı.

bu adamın özlenecek hiçbir yanı yok,
evinse evin , eşyalarınsa eşyaların
ev alınır eşya bulunur ama hayat arkadaşı olacak adam herseyden daha önemli

hiçbirseyın olmasın yanında dimdik duracak evine sana sahip çıkacak bir adam olsun yeter

boşa üzülüp de kendi hayatını mahfetme

mutsuz olacağına sürekli arkamdan neler çeviriyor diye düşüneceğine yanlız ol daha iyi.

işine git evine git aksam bekar hayatını yaşa

eşin seni kaybettiği için üzülsün ,

arkandan çabalamama nedeni de bu tarz adamlar zaten evliliğe uygun adamlar değiller.

o yüzden çabalamıyordur , kendini rahatlamış , kurtulmuş hissediyordur.

bırak başkası hayrını görsün sen gençliğine yazık etme...

lütfen beni yanlış anlamayın bir şeyi merak ettim.1 yıllık evli olduğunuzu boşanmak istediğinizi anladım.ne kadar süre flört ettiniz?
2 yıla yakın oldu flört dönemi...bazı şeyleri görmezden geldiğimi ve bu kadar ileri gidebileceğini şimdi görebiliyorum..olayların bu kadar olabileceğini hayal bile etmezdim..bırakır dddedim yalanı dolanı evi var eşi var artık yuvası var dedim ama o hiç durmadı durmak istemedi...küfür edesim geldi valla ona ama kalsın ..

mahkeme günü 5 dakıkada bitecek gidecek

sen dimdik gideceksin , en güzel en bakımlı halinle dimdik duracaksın

hiç giymediğin kıyafetlerini giy , hiç olmadıgın kadar güzel ve dik dur ona karşı

onu boşanmak için karşında dururken gördüğünde ondan miden bulanacak,

içinden sana yazıklar olsun diyeceksin .

boş boş bakarak adliyeden çıkacaksın ama şu sırtındaki yük bitmiş gtmiş olacak ve çocugun da yok bu ne kadar buytuk bır şans biliyor musun sen

hiç evlenmemiş gbi hayatına devam edeceksin

boşanıp da acıdan öle , ya da hayatına devam edemeyen kimse olmadı.

bu adamın özlenecek hiçbir yanı yok,
evinse evin , eşyalarınsa eşyaların
ev alınır eşya bulunur ama hayat arkadaşı olacak adam herseyden daha önemli

hiçbirseyın olmasın yanında dimdik duracak evine sana sahip çıkacak bir adam olsun yeter

boşa üzülüp de kendi hayatını mahfetme

mutsuz olacağına sürekli arkamdan neler çeviriyor diye düşüneceğine yanlız ol daha iyi.

işine git evine git aksam bekar hayatını yaşa

eşin seni kaybettiği için üzülsün ,

arkandan çabalamama nedeni de bu tarz adamlar zaten evliliğe uygun adamlar değiller.

o yüzden çabalamıyordur , kendini rahatlamış , kurtulmuş hissediyordur.

bırak başkası hayrını görsün sen gençliğine yazık etme...
eceeeeeeeeee:KK64::mad::cry::KK42::KK42::KK42::KK42: başkası niye hayrını görüyor ya,,çok korkuyorum gün yaklaştıkça ya ben gitmek görmek bile istemiyorum suratını yaaaaaa biri benim yerime çıksın davaya :) çok yoruldum ya hayattan ya çokk .......

2 yıla yakın oldu flört dönemi...bazı şeyleri görmezden geldiğimi ve bu kadar ileri gidebileceğini şimdi görebiliyorum..olayların bu kadar olabileceğini hayal bile etmezdim..bırakır dddedim yalanı dolanı evi var eşi var artık yuvası var dedim ama o hiç durmadı durmak istemedi...küfür edesim geldi valla ona ama kalsın ..

malesef bazı şeyleri göre göre görmezden geliyoruz :(

eceeeeeeeeee:KK64::mad::cry::KK42::KK42::KK42::KK42: başkası niye hayrını görüyor ya,,çok korkuyorum gün yaklaştıkça ya ben gitmek görmek bile istemiyorum suratını yaaaaaa biri benim yerime çıksın davaya :) çok yoruldum ya hayattan ya çokk .......
o kadar yazdım başkası hayrını görsün e mi takıldın :))

sebeb yalanı dolanı kumarı çooktu..pasifti... diğer konularımda var ama tabi şimdi sizede zor olur dönüp bakmak ..ama sebebim sağlamdı emin olun..sevgi ayrı şey artık hatalarını affedip affedip hiç düzelmemesiydi..

Ben de aynı bu duygularla ayrıldım. Sebeplerde sizinkine benzerdi. Tek fark o peşimi baya bir bırakmadı...
Mantıken bitmişti... akıl işi değildi sürdürmek... Severek ayrıldım. 1 yılı çoktan devirdim.
İçimden çıktımı hayır! hala özlüyorum burnumun direği sızlamak neymiş ben bunda yaşadım...
Ama olmazdı kendimi bitirirdim... böyle olması gerekiyordu.... tutunacak dalım yoktu, acımı dibine kadar yaşıyorum. Hala o var içimde allahta biliyor... Şimdi efelenip çok mutluyum ohhh çok rahatım diyemiycem...
Kalbim sızlıyor işte kokusu burnumda.. yüzü gözümün önünden gitmiyor.. ama yaşıyorum

Ben de aynı bu duygularla ayrıldım. Sebeplerde sizinkine benzerdi. Tek fark o peşimi baya bir bırakmadı...
Mantıken bitmişti... akıl işi değildi sürdürmek... Severek ayrıldım. 1 yılı çoktan devirdim.
İçimden çıktımı hayır! hala özlüyorum burnumun direği sızlamak neymiş ben bunda yaşadım...
Ama olmazdı kendimi bitirirdim... böyle olması gerekiyordu.... tutunacak dalım yoktu, acımı dibine kadar yaşıyorum. Hala o var içimde allahta biliyor... Şimdi efelenip çok mutluyum ohhh çok rahatım diyemiycem...
Kalbim sızlıyor işte kokusu burnumda.. yüzü gözümün önünden gitmiyor.. ama yaşıyorum
BENCE SEN ARTIK KENDİNE GELMELİSİN YA LÜTFEN AMA LÜTFEN BOŞLUKTAN HALA O ADAMI DÜŞÜYORSUN GÖZÜNÜ SEVEYİM ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ BU ACIYLA YAŞANMAZ YA ..HAKEDİYOR MU SENİN ONU HALA DÜŞÜNMENİ HA EDİYOR MU LÜTFEN AMA BAŞKA ŞEYLERE YÖNEL ARTIK ...DEMESİ KOLAY BİLİYORUM AMA 1 YILI AŞMIŞ ARTIK ..Kİİİ BU EVLİLİK ONUN YÜZÜNDEN BİTTİYSE ONUN YANLIŞLARI İLE BİTTİYSE O SİZ EVLİYKEN BİLE BİTİRMİŞ KAFASINDA EVLİLİĞİ...BENİMKİDE AYNI..HATA BENİM TAMAMEN TİPİME BAKARAK GELMİŞ.AMAN GÜZEL BİR KARIM OLSUN ETRAFA GERİSİ BOŞMUŞ..NE BECERİME NE İYİLİĞİME BAKMAMIŞ YANİ.. BENİ BOŞ TENEKE GÖRDÜ HERALDE BEYİNSİZ.. BAK SİNİRLENDİM YİNE...DE ARTIK SENDE UNUT BACIM YA ... GİT BİR FİLM İZLE ORDAKİ AKTÖRÜ DÜŞÜN DAHA İYİ..tamam demesi kolay olabilir ama geçen geçmiş bitmiş hakedeni sev ...başkasına yönel ..aile olabilir dışardaki arkadaşların olabilir...veya bence sen doktora git takıntı olmuş çünkü...belki doktorun bir cümlesiyle kendine geliceksin...silkinceksin..

BENCE SEN ARTIK KENDİNE GELMELİSİN YA LÜTFEN AMA LÜTFEN BOŞLUKTAN HALA O ADAMI DÜŞÜYORSUN GÖZÜNÜ SEVEYİM ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ BU ACIYLA YAŞANMAZ YA ..HAKEDİYOR MU SENİN ONU HALA DÜŞÜNMENİ HA EDİYOR MU LÜTFEN AMA BAŞKA ŞEYLERE YÖNEL ARTIK ...DEMESİ KOLAY BİLİYORUM AMA 1 YILI AŞMIŞ ARTIK ..Kİİİ BU EVLİLİK ONUN YÜZÜNDEN BİTTİYSE ONUN YANLIŞLARI İLE BİTTİYSE O SİZ EVLİYKEN BİLE BİTİRMİŞ KAFASINDA EVLİLİĞİ...BENİMKİDE AYNI..HATA BENİM TAMAMEN TİPİME BAKARAK GELMİŞ.AMAN GÜZEL BİR KARIM OLSUN ETRAFA GERİSİ BOŞMUŞ..NE BECERİME NE İYİLİĞİME BAKMAMIŞ YANİ.. BENİ BOŞ TENEKE GÖRDÜ HERALDE BEYİNSİZ.. BAK SİNİRLENDİM YİNE...DE ARTIK SENDE UNUT BACIM YA ... GİT BİR FİLM İZLE ORDAKİ AKTÖRÜ DÜŞÜN DAHA İYİ..tamam demesi kolay olabilir ama geçen geçmiş bitmiş hakedeni sev ...başkasına yönel ..aile olabilir dışardaki arkadaşların olabilir...veya bence sen doktora git takıntı olmuş çünkü...belki doktorun bir cümlesiyle kendine geliceksin...silkinceksin..

Duygusal açıdan böyleyim. Kendimle başbaşa kaldığımda yoğunlaşıyor duygularım.
Herşeyi yapıyorum tiyatrodaki adama bile plotonik tutuldum :63: geliyo geciyo işte
herşeyin farkındayım doktora gitmeyi de düşünmüyorum. Olayım farklı.. beni boşver cnm

Back
X