son 1 ay kaldı :.(

düzelmezdi ki, affetseydin bile yine yapacakti bunu sende biliyorsun ama gönlün baska söylüyor iste.
işte düzelcek insan baştaki hatalarından ders alırdı ama hiiç almamış bilmiyorum ya, belkide hastaydı kafadanda çünkü bir insanın düzelmeyince kendine çeki düzen vermeyince bu hastalıktan başka bişey değildir gibi geliyor bana..

cinsel hayat bile yoktu ite ite ben anca ama yoktu yani..nolur kızmayın elle tutulur bir şeyi yokmuş boş çıktı ama ben severek evlendim çok sevdim..evliyken yaptıklarından soğudum ondan zaten kaç kez hata yapınca kaç kez yalanını yakalyınca bin doğrusunu arayıp ondan soğumuştum..her şeyi batıyordu ama bazen iyi günler gelip aklıma burnumun direği sızlamıyor değil özellikle dava vakti geldikçe oldu :KK43:(((

Ee güzel kardeşim, derdin nedir senin? Adamın tek bir iyi yanı yok, neresinden tutup da kendi canını acıtmaya çalışıyorsun?
Melankoliyi, dramı mı seviyorsun?

Yapma bunu kendine. Kurbanı oynama. Çık şu psikolojiden, önüne bak.

Beni kim alır diye de düşünme. Bak iki tane arkadaşım, 2 şer de çocukları olduğu halde, hiç evlenmemiş adamlarla 2. evliliklerini yaptılar.

Kendi değerini kendin belirlersin. Ama ah vah ederek, beni kim alır, keşke kocamı hiç bırakmasaydım diye sızlanarak olmaz o iş.

işte düzelcek insan baştaki hatalarından ders alırdı ama hiiç almamış bilmiyorum ya, belkide hastaydı kafadanda çünkü bir insanın düzelmeyince kendine çeki düzen vermeyince bu hastalıktan başka bişey değildir gibi geliyor bana..
bu yazdiklarini bes alti ay sonra okuyunca uzuldugune degmeyecegini anliyosun merak etme.

Nisanlimdan ayrildim bende. belki konulari bilirsin, 10 ay oldu. ilk basta oyle duygusaldimki degil biri konussa, bi baksa gozume, agliyodum hemen. ama simdi toparlandim daha iyiyim cok az uzuluyorum artik. uzuldugumde onu sevdigim degil, onun icin harcadigim zaman ve gereksizce verdigim deger icin.
belki evlilik baska seydir onunla birlikte vakit gecirdin evde belki daha baska guzel anlariniz olmustur. ama iyi biri degilse zararin neresinden donulse kârdir. Allah buyuk uzulme

Ee güzel kardeşim, derdin nedir senin? Adamın tek bir iyi yanı yok, neresinden tutup da kendi canını acıtmaya çalışıyorsun?
Melankoliyi, dramı mı seviyorsun?

Yapma bunu kendine. Kurbanı oynama. Çık şu psikolojiden, önüne bak.

Beni kim alır diye de düşünme. Bak iki tane arkadaşım, 2 şer de çocukları olduğu halde, hiç evlenmemiş adamlarla 2. evliliklerini yaptılar.

Kendi değerini kendin belirlersin. Ama ah vah ederek, beni kim alır, keşke kocamı hiç bırakmasaydım diye sızlanarak olmaz o iş.
vallahi hepsinin farkındayım ama şu üzüntülü halim ilk güne göre daha iyi tabi ama yinede tam kurtalamıyorum daha dava var malum ..teşekkür ederim sizler o kadar iyi geliyorsunuz ki bi yardım almaya bile gerek duymadım ..

bu yazdiklarini bes alti ay sonra okuyunca uzuldugune degmeyecegini anliyosun merak etme.

Nisanlimdan ayrildim bende. belki konulari bilirsin, 10 ay oldu. ilk basta oyle duygusaldimki degil biri konussa, bi baksa gozume, agliyodum hemen. ama simdi toparlandim daha iyiyim cok az uzuluyorum artik. uzuldugumde onu sevdigim degil, onun icin harcadigim zaman ve gereksizce verdigim deger icin.
belki evlilik baska seydir onunla birlikte vakit gecirdin evde belki daha baska guzel anlariniz olmustur. ama iyi biri degilse zararin neresinden donulse kârdir. Allah buyuk uzulme
vallahi sevgiliye benzemiyormuş ,benimde uzun dönem ilişkim oldu çok daha acı çektim ama şimdi bambaşka bişey yaşıyorum ..Allah seni önce kurtarmış Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın..

daha bir yıllık evliydim hiçbir şeye doyamadım ne evime ne başka bişeye...adam evlenince tozuttu ...ama derseniz ki hiç mi tanımadın tanıdım ya Allah bana bir kaç olayını göstermiş ama ben ciddiye almamışım yani olayların bu raddeye gelebileceğini hiç düşünmemeişim bir nevi kendim ettim kendim buldum sanırım :KK43:((
öyle düşünme canım bazen olacakları bile bile yürürüz yolda elimizden bişi gelmez.

vallahi sevgiliye benzemiyormuş ,benimde uzun dönem ilişkim oldu çok daha acı çektim ama şimdi bambaşka bişey yaşıyorum ..Allah seni önce kurtarmış Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarsın..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN

boşanma bence bir şans daha ver, bir daha haklı çıkarsın seni,keşkelerin bitmeli bence...
bir daha denemek imkansız artık adamın umrunda dğilim evlilikte kendini düzeltmeyen şimdi kapımda mı yatıyor sanıorsunuz..:( keşkeler her ne olursa olsun bitmez ki canım eğer azda olsa sevgin varsa alışmışlığın varsa asla keşkelerimiz bitmez

bir daha denemek imkansız artık adamın umrunda dğilim evlilikte kendini düzeltmeyen şimdi kapımda mı yatıyor sanıorsunuz..:KK43: keşkeler her ne olursa olsun bitmez ki canım eğer azda olsa sevgin varsa alışmışlığın varsa asla keşkelerimiz bitmez
SÜRÜNDÜR O ZAMAN BOŞANMA

evet canim bencede hastalik. yani bu Kadar olmaz. kumar oynuyorsa kafasi hep ordadir zaten.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Anladığım kadarıyla aşk evliliği yapmışsınız boşanırken de mantığınızı kullanıyorsunuz.
Duygularınızı kontrol edebilen biri iseniz boşanırsınız ve duygusal insanlara göre daha çabuk atlatırsınız diye düşünüyorum.

Boşanmaya gelene kadar eminim çabalamışsınızdır.
Onları düşünün, olumsuzlukları..

Kumar dediniz, daha ne olsun.
Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra

boşanma bence bir şans daha ver, bir daha haklı çıkarsın seni,keşkelerin bitmeli bence...
O keşkelerin asla bitmez o yüzden şans mans vermeye gerek yok. Bir daha haklı çıkabilmek için daha fazla niye yıpransın. Ha ben çok seviyorum kötü yanları bile bile devam edeceğim der o ayrı.

batlove batlove ben de sabah adliyedeydim tebligatı almaya. Geçen hafta duruşmam vardı 10 dk bile sürmedi. Geçer gider merak etme.

Anladığım kadarıyla aşk evliliği yapmışsınız boşanırken de mantığınızı kullanıyorsunuz.
Duygularınızı kontrol edebilen biri iseniz boşanırsınız ve duygusal insanlara göre daha çabuk atlatırsınız diye düşünüyorum.
Benimki bundandı mesela, aşkla evlendim mantıkla boşandım. Sevdiğim için üzüldüm ama asla pişman olmadım.

ufff nasıl özetlediniz öyle evet mantığımı kullanıyorum şuan ..geç kalınmış mantık inşallah işe yarar ..:)

Back
X