son 1 ay kaldı :.(

Neden aldınız bu boşanma kararını ? Neydi aranızdaki sorunlar ? Aldatma, şiddet varmıydı ?

vallahi hepsinin farkındayım ama şu üzüntülü halim ilk güne göre daha iyi tabi ama yinede tam kurtalamıyorum daha dava var malum ..teşekkür ederim sizler o kadar iyi geliyorsunuz ki bi yardım almaya bile gerek duymadım ..

Canım bildiğim kadarı ile istersen mahkemeye gitmeye bilirsin -ki gitme bence

Önceki konularına göz gezdirdim, adam hem yalancı hemde kumarbazmış. Alışkanlıktan özlem duyarsın belki ama böyle bi adama geri dönmeyi aklından dahi geçirmemelisin bence.
Mahkemeye de gitme. Görme hiç. Canın dahada fazla sıkılmasın boşu boşuna.
Unutursun..

daha bir yıllık evliydim hiçbir şeye doyamadım ne evime ne başka bişeye...adam evlenince tozuttu ...ama derseniz ki hiç mi tanımadın tanıdım ya Allah bana bir kaç olayını göstermiş ama ben ciddiye almamışım yani olayların bu raddeye gelebileceğini hiç düşünmemeişim bir nevi kendim ettim kendim buldum sanırım :KK43:((
Ne gibi...çok çok özel olmayacaksa örneklendirebilir misiniz? Evlilik sürecindeyim,dikkat etmem gerekiyo sanki

Yalvarsaydı, arayıp arayıp ağlasaydı inan çok daha zor olurdu.
Duyguların karman çorman olurdu doğru karardan şaşabilirdin.

Ben mesela boşanmaya kadar gitmişsem bir daha yalvarsın istemem.
Yıpran yıpran sona gelmişim sessizce bitsin herkes yoluna baksın isterim.

Bundan sonrası için her şey daha güzel olabilir.
Hiç karamsar olma.

Mutluluklar dilerim.

Kumara yapacak yorumum yok.
Benim evliliğimdeki sorunum da bu ve ben hala evliyim.
Bunun yarası derin bende ama yine de işe yaramaz herif demeye dilim varmıyor kendi durumumdan ötürü olsa gerek..

cinsel hayat bile yoktu ite ite ben anca ama yoktu yani..nolur kızmayın elle tutulur bir şeyi yokmuş boş çıktı ama ben severek evlendim çok sevdim..evliyken yaptıklarından soğudum ondan zaten kaç kez hata yapınca kaç kez yalanını yakalyınca bin doğrusunu arayıp ondan soğumuştum..her şeyi batıyordu ama bazen iyi günler gelip aklıma burnumun direği sızlamıyor değil özellikle dava vakti geldikçe oldu :KK43:(((
Evlenmeden önce verdiği sinyaller nasıldıki

Önceki konularına göz gezdirdim, adam hem yalancı hemde kumarbazmış. Alışkanlıktan özlem duyarsın belki ama böyle bi adama geri dönmeyi aklından dahi geçirmemelisin bence.
Mahkemeye de gitme. Görme hiç. Canın dahada fazla sıkılmasın boşu boşuna.
Unutursun..
Anlaşmalı boşanmada gitmek zorundasın :( keşke gitmesem ..dönme gibi bişey söz konusu yok ama çok zormus işte ilk in hayallerin evlenme hayaliyle buyumussun mutlu olcaktik çocuk olcakti gibi gibi onların da üzüntüsü icersindeyim..

Ne gibi...çok çok özel olmayacaksa örneklendirebilir misiniz? Evlilik sürecindeyim,dikkat etmem gerekiyo sanki
Bir kere kesinlikle araştırın adamı sen sevdim diye arastirmamazlik yapmayın biri mutlaka çıkar ,cikmadi diyelim bişey söyleyen kesinlikle iddaa oynayan birini almayın kesinlikle ..Hafta bir içen birini bile almayın.. ayda yılda bir icecekse icsin onun dışında yoookkk

Yalvarsaydı, arayıp arayıp ağlasaydı inan çok daha zor olurdu.
Duyguların karman çorman olurdu doğru karardan şaşabilirdin.

Ben mesela boşanmaya kadar gitmişsem bir daha yalvarsın istemem.
Yıpran yıpran sona gelmişim sessizce bitsin herkes yoluna baksın isterim.

Bundan sonrası için her şey daha güzel olabilir.
Hiç karamsar olma.

Mutluluklar dilerim.

Kumara yapacak yorumum yok.
Benim evliliğimdeki sorunum da bu ve ben hala evliyim.
Bunun yarası derin bende ama yine de işe yaramaz herif demeye dilim varmıyor kendi durumumdan ötürü olsa gerek..
Allah yardımcınız olsun yinede tek kumarla adam a adam değil diyemeyiz ama inşallah bir gün birden sogur sonuçları ağır olmadan Allah ıslah etsin ...teşekkür ederim ferahlık verdiniz ...doğru aslında aglasa sizlasa daha kötüydü..

Cabalamiyor yediremiyorum demissin ya o ve alışkanlıklar bence ozlemene sebep oluyor. Bosanma kararı o kadar kolay alincak bir kararda değil seni bu durumu düşünmeye itmis bikere ee bide kumar varmış inşallah çabuk atlatirsin Allah yardımcın olsun.

Bir kere kesinlikle araştırın adamı sen sevdim diye arastirmamazlik yapmayın biri mutlaka çıkar ,cikmadi diyelim bişey söyleyen kesinlikle iddaa oynayan birini almayın kesinlikle ..Hafta bir içen birini bile almayın.. ayda yılda bir icecekse icsin onun dışında yoookkk
Vallahi evliliğin kendi zaten kumar gb birşey... Benim eşim ayda yılda bir özel günlerde içerim demişti tanıştığımızda ama adam bildiğin alkolik çıktı! Aynı eve girmeden anlaşılmıyor işte, bazılarını çözmek için fiilen evlenmek gerekiyor...
Sana gelirsek hiç üzülme, zaten yeterince üzülmüşsündür eminim, kurtuluyorsun işte darısı başıma...

Cabalamiyor yediremiyorum demissin ya o ve alışkanlıklar bence ozlemene sebep oluyor. Bosanma kararı o kadar kolay alincak bir kararda değil seni bu durumu düşünmeye itmis bikere ee bide kumar varmış inşallah çabuk atlatirsin Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim çok ders çıkarılması olayı vardı çıkarmadı devam etti yaptiklarina kötü biri değildi ama evi bosalttiktan sonra öğrendim dank etti yani yalan hastası kumar hastası olduğunu..

Bu arada ben de ilk zamanlar evimi eşyalarımı çok özlüyordum ama insanın alışamayacağı şey yok inan, baba evindeki kanepeye hemen uyum gösteriverdik bebeğimle :) güya kendi yatağımdan başka yerde uyuyamazdım ben, uyunurmuş hem de öyle bir uyunurmuş ki :)

Vallahi evliliğin kendi zaten kumar gb birşey... Benim eşim ayda yılda bir özel günlerde içerim demişti tanıştığımızda ama adam bildiğin alkolik çıktı! Aynı eve girmeden anlaşılmıyor işte, bazılarını çözmek için fiilen evlenmek gerekiyor...
Sana gelirsek hiç üzülme, zaten yeterince üzülmüşsündür eminim, kurtuluyorsun işte darısı başıma...
Senin konunu biliyorum Allah sana benden bin kat daha sabır versin kardeşim inşallah sende atlaticaksin...yanındayız her zaman..

Bu arada ben de ilk zamanlar evimi eşyalarımı çok özlüyordum ama insanın alışamayacağı şey yok inan, baba evindeki kanepeye hemen uyum gösteriverdik bebeğimle :) güya kendi yatağımdan başka yerde uyuyamazdım ben, uyunurmuş hem de öyle bir uyunurmuş ki :)
Evet kardeşim demişti evlilik bir kumar dir aslında diyeeee.kiyamam size aslında dünya varmış diyorum arkamdan is çevirerek sirtimdaki yük gitti diyorum..rahatladık aslinda da bu acı da olması gerek kolay bişey degill ..bende başta özledim ama insanoğlu neye alismiyor ki zaten canimm sende iyi ol her şey gecicekkk

Evet kardeşim demişti evlilik bir kumar dir aslında diyeeee.kiyamam size aslında dünya varmış diyorum arkamdan is çevirerek sirtimdaki yük gitti diyorum..rahatladık aslinda da bu acı da olması gerek kolay bişey degill ..bende başta özledim ama insanoğlu neye alismiyor ki zaten canimm sende iyi ol her şey gecicekkk
Sağol canım benim, sen de üzülme hiç, dik dur, çok güzel günlerin olacak inşallah, acı bir tecrübe yaşadım deyip yoluna bakacaksın

Back
X