• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Son 1 hafta isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de ismin evrenselliginden yanayım.
Oğluma Aleks ismini koymayı çok istemiştim ama hey hâk hafız torunu olunca kimse inanamadı bu ismi düşündüğüme:KK70:

Kız ismi olarak benim de oyum Vera'ya.
Nazım'ın büyük aşkı güzeller güzeli Vera :KK36:
Kızımın ismini Eftelya koymak istedim bir taşlamadıkları kaldı. Olur muymuş? Yakışır mıymış? Mis gibi de yakışırdı halbuki.

Konu sahibi arkadaşım; aklınızdaki isimlerden de Nina pek sevimli geldi bana.

Liya ismini sevdim ben ama şimdi Tarkan'la patlama yaşanır.
Ben de kısa ve yeni moda isimlerden bunları seviyorum;
Mila
Vera
Maya
Reba
Lina
Liva
Sare
Sağlıkla kucaklayin...

Benim kızımın adıda Ece Liya
Ece krelice demek
Liya'da sabrın en güzeli demek

Benim kizimin adi mila

Ruscada sevdigim , sirpcada ask , oz turkcede elma demek

Ben cok seviyorum ismini ve oldukca evrensel bir isim her ulkede var

Bizd3 yurtdisina yerlesecegiz icimizde en rahat o edecek isim konusunda
Mila ayni zamanda bir peygamber ismi sanirim.. Gercekten hoş..

Şükürler olsun gayet normal bi ismim var.. evrensel de olmayıversin...

Valla panpa benim de normal bir ismim var amaaaa yurtdışında yaşamak gayet acılı ismimi kimse anlamıyor, kimse yazamıyor, okuyamıyor, yazanlar da yanlış yazıyor:olamaz:

Valla panpa benim de normal bir ismim var amaaaa yurtdışında yaşamak gayet acılı ismimi kimse anlamıyor, kimse yazamıyor, okuyamıyor, yazanlar da yanlış yazıyor:olamaz:
Yaa sende haklısın ama değişik olsun diye konan isimleri görünce acıyorum çocuklara.. ismime şükrediyorum valla..

Benim ilk kızım Derin Ada. İkincisi de Pelin Arya olacak :) Arya çok kibar geliyor bana

Dürüst olucam yurt dışına kesin gidilmeyeçekse koymazdim çünkü Nina da benim Lea nin akıbetine uğrar gibi geliyor
Hani bi türkü varya "Ninna yavrum ninna"
Bide ninja derler arkadaşları da
Ama kesin gidicekseniz güzel
Ninja derler mi :| çok korkunc

Kızımın ismini Eftelya koymak istedim bir taşlamadıkları kaldı. Olur muymuş? Yakışır mıymış? Mis gibi de yakışırdı halbuki.

Hah işte aynen. Elalem ne der'cileri.bir kaşık suda boğasım geldi o dönemde.
Çocuğu ben doguruyorum,muhtemelen adını en çok ben telaffuz ediyorum ama isminde elalem barajına takılıyorum.

Türkiye işte,naparsin..

Eftelya hosmus çiçek yada bahar çağrışım ı oldu bende :D

Liva, meva, alina, reyyan, ameliya
Yegenlerimin ismi hepside yurtdisinda yasiyor :)

Back
X