Son 10 gün...

Allah bir avazda kurtarsın hanımlar. Saglıklı sıhhatli insallah.
Darısı 20 hafta sonra basıma artık
İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Bugün hareketlerimiz biraz az gibi

Ve 0...
Suremiz doldu ama gelen giden yok

Ayy başındma beri heyecanla okuyorum son durum ne hatunlarr :)) allahımm bir avazda kurtaraın inşallah bizlerii
@sevgi_korhan geçenlerde doğum yaptı
Bende daha birşey yok. Bugün günümüz doldu. belirti de yok. akşama kontrole gidicem bakalım doktor ne diycek

@sevgi_korhan geçenlerde doğum yaptı
Bende daha birşey yok. Bugün günümüz doldu. belirti de yok. akşama kontrole gidicem bakalım doktor ne diycek
dün bende dr'umla konustum, benim kız 10 gün gec geldi dedi. :) Olur böyle seyler, saglıgı yerinde olsunda.

Bugün oğlumun gelmesi gerekiyordu ama hala gelmedi.doktor herşey yolunda görünüyor şimdilik bekleyebiliriz dedi. Hala bekliyoruz bakalım

Bugün oğlumun gelmesi gerekiyordu ama hala gelmedi.doktor herşey yolunda görünüyor şimdilik bekleyebiliriz dedi. Hala bekliyoruz bakalım

Ay anacım ne nazlı oğlun varmış:) ben bile burda kasıldım seni düşünemiyorum:) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş :)

Ay anacım ne nazlı oğlun varmış:) ben bile burda kasıldım seni düşünemiyorum:) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş :)
Bir nazlı bir nazlı sorma ultrasonda hiç yüzünü göstermedi her seferinde elleriyle kapattı.doktor doğunca göreceksiniz artık dedi. Şimdi de gelmiyor. Çıldırtacak beni

Bir nazlı bir nazlı sorma ultrasonda hiç yüzünü göstermedi her seferinde elleriyle kapattı.doktor doğunca göreceksiniz artık dedi. Şimdi de gelmiyor. Çıldırtacak beni

Ayy şuna bak :) gelmeden başlamış yaramazlık yapmaya :) inş hayırlısıyla doğurursun. Forumcak meraktayız:) dogum olunca yani inş aklına gelirse buraya yaz... Detay vermene gerek yok sen sadece geldi yaz biz anlarız:)

Teşekkürler inşallah.ilk fırsatta yazarım

Canım ne yapyon bebegin geldimi hayirlica

Sağ sağlık gelsinde hayirlica gelir elbet insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…