Aynen öyle canımOff zaman geçmek bilmiyor.bebekler de doğmak istemiyor:-(
İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimiziAllah bir avazda kurtarsın hanımlar. Saglıklı sıhhatli insallah.
Darısı 20 hafta sonra basıma artık
@sevgi_korhan geçenlerde doğum yaptıAyy başındma beri heyecanla okuyorum son durum ne hatunlarr :)) allahımm bir avazda kurtaraın inşallah bizlerii
dün bende dr'umla konustum, benim kız 10 gün gec geldi dedi. :) Olur böyle seyler, saglıgı yerinde olsunda.@sevgi_korhan geçenlerde doğum yaptı
Bende daha birşey yok. Bugün günümüz doldu. belirti de yok. akşama kontrole gidicem bakalım doktor ne diycek
Bugün oğlumun gelmesi gerekiyordu ama hala gelmedi.doktor herşey yolunda görünüyor şimdilik bekleyebiliriz dedi. Hala bekliyoruz bakalım
Bir nazlı bir nazlı sormaAy anacım ne nazlı oğlun varmış:) ben bile burda kasıldım seni düşünemiyorum:) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş :)
Bir nazlı bir nazlı sormaultrasonda hiç yüzünü göstermedi her seferinde elleriyle kapattı.doktor doğunca göreceksiniz artık dedi. Şimdi de gelmiyor. Çıldırtacak beni
Teşekkürler inşallah.ilk fırsatta yazarımAyy şuna bak :) gelmeden başlamış yaramazlık yapmaya :) inş hayırlısıyla doğurursun. Forumcak meraktayız:) dogum olunca yani inş aklına gelirse buraya yaz... Detay vermene gerek yok sen sadece geldi yaz biz anlarız:)
GelmediCanım ne yapyon bebegin geldimi hayirlica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?